Dodaj do ulubionych

traf 3* z alfa star

18.07.07, 09:09
wybieram sie 22 sierpnia do Hurghady z opcja (all) do hotelu 3*.Doradcie na jakie hotele mozna trafic czy lepiej dokupic konkretny hotel.Oczywiscie jest to pobyt 7+7 calosc wyszlo nam 2830+15$ wiza i 25& napiwki podczas rejsu.Zamawialismy to w tym tyg raczej dopiero zarezerwowalimy ,a moze slyszeliscie o jakies innej promocji.I jak jest z tymi lekami na klatwe faraona,słyszalam o lekach o nazwie chyba antil czy cos takiego to sie kupuje w Polsce czy dopiero w egipcie.Jade 1 raz takze prosze o odpowiedzi.Pozdr.
Obserwuj wątek
    • siulka0 Re: traf 3* z alfa star 18.07.07, 09:54
      Właśnie ja tez jestem bardo ciakawa.Co do tych leków i w ogole.I jakie hotele 3* obowiązuja w alfa star.Odpiszcie bo ja tez juz niedlugo jade;-]
      • dora19791 Re: traf 3* z alfa star 18.07.07, 10:58
        Bylam w maju z 3*fortuna w Hurghadzie dostali Empire a w Sharm Al Diwan(Ci co
        od A do Z)i byli zadowoleni.Mysle jednak,ze mieli szczescie z tymi hotelami,bo
        my bylismy na 4* foruna i hotele dawali beznadziejne jak na 4 *(zazwyczaj byly
        to 3* wedlug miejscowej kategoryzacji).Zemste przezylismy tez,jak wiekszosc
        innych osob:)Wiekszosc leczyla sie antinalem(kupic w Egipcie-grosze,5funtow,ok
        2.50zl)mozna jeszcze w Polsce kupic nospe na brzuch i loperamid(przeciw
        biegunce)Nam pomoglo:)Pozdrawiam
        • siulka0 Re: traf 3* z alfa star 18.07.07, 14:19
          My jedziemy egipt w przekroju i tam Sharm nie ma,Takze nie wiemy jaki hotel dostaniemy.Moze wiecie jakie sa w alfie 3* takto bym sobie zobaczyla jakie wchodza w gre bo jak beda niezafajne to wtedy doplacimy do konkretnego.Co do lekow to dzieki bo bylismy w aptece a tam pani nam mowi ze pierwszy raz slyszy o takim leku antinal.Kupimy go tak na wszelki wypadek w egipcie;-]
          • dora19791 Re: traf 3* z alfa star 18.07.07, 14:56
            No wlasnie Ci napisalam,ze w Hurghadzie Ci co mieli Egipt w przekroju tez
            dostali Empire.Czyli w sumie to jedna osoba byla taka na wycieczce,co miala
            3*.Reszta wykupila 4 albo 5*.Wszyscy sa w tych samych hotelach,w zaleznosci od
            gwiazdek,bez roznicy czy ktos ma Egipt Starozytny,Egipt od A do Z czy Egipt w
            przekroju.Bylismy w tych samych hotelach po przylocie i jedna grupa na rejsie i
            potem po rejsie spotkalismy sie znow w tych samych hotelach(tylko np my bylismy
            jeszcze 3 dni w Sharm,ale potem znow dolaczylismy do tych z Egipt w przekroju
            itd)
            • siulka0 Re: traf 3* z alfa star 18.07.07, 20:42
              no tak dzieki;-]wiesz jade 1 raz troszke sie obawiam i dlatego.DZieki za odpowiedz
    • aeki Re: traf 3* z alfa star 18.07.07, 21:39
      Jak będziecie czytelniej i lepiej po polsku pisali to odpowiem.

Bylem na " w przekroju " fortuna * * *

Byłem w marcu tego roku
      • piotrekzaz Re: traf 3* z alfa star 20.07.07, 00:22
        ok dzieki juz dzis zamówiliśmy egipt w przekroju i doplacilismy do konkretnego hotelu a mianowice Empire mam nadzieje ze dobry wybor.Podobno sie korzysta z 2 hoteli emipre i empire beach.Lecimy 24sierpnia;-]
        • niusai Re: traf 3* z alfa star 20.07.07, 00:55
          a ile wyniosła Cię dopłata do tego konkretnego hotelu???
          • piotrekzaz Re: traf 3* z alfa star 20.07.07, 09:03
            do empire 100zl i innych 3* w ofercie alfy star,jedynie do empire beach doplaca sie 200zl,Empire i empire beach dzieli tylko ulica, mozna korzystac z 2 tych hoteli;-]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka