zioolek1 27.07.07, 14:32 witam, czy któs mógłby podzielić się wrażeniami z pobytu w tym hotelu? wybieram się tam we wrześniu i chętnie poznam opinię na jego temat. z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw Re: Prima Life Rahana 27.07.07, 14:40 Skoro sie wybierasz to znaczy, ze juz podjales decyzje... czyli oczekujesz samych superlatyw... czyli nie bede Ci psuc humoru :-) A moge sie dowiedziec dlaczego wybrales ten hotel? Pozdrawiam, IW Odpowiedz Link Zgłoś
zioolek1 Re: Prima Life Rahana 27.07.07, 15:45 wybór hotelu oparliśmy o informacje z biura podróży i informacje z forum ( niestety nie było ich zbyt wiele). Wiem, że minusem jest m.in. bliskość lotniska. Co do informacji których oczekuje to nie chodzi mi o superlatywy - wolałbym konkretne informacje, żeby wiedzieć czego się spodziewać. Jeżeli możesz mi takowych udzielić to będę wdzięczny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Prima Life Rahana 27.07.07, 17:35 Nie bylam zachwycona tym hotelem. Na szczescie spedzilam tam tylko 3 dni potem przenioslam sie do Hiltona w Naama. Wg mnie ten hotel ma 4 najwieksze minusy - duuuza odleglosc od Naama. Poprostu wieczorami tam nie ma co robic. Dookola hotelu sa budowy innych hoteli lub pustynia. - bardzo mala plaza. I nie odlegla o 400m (jak pisza w ofercie) tylko duuuzo wiecej. -halas od startujacych samolotow. Momentami az szyby drzaly, mozna sie bylo naprawde przestraszyc -pokoj zmienialismy 3 razy. Pierwszy byl tak przesiakniety papierochami, ze pol dniowe wietrzenie nic nie dalo. W drugim nie dzialala klima. W trzecim nie dzialala lodowka. Dopiero czwarty okazal sie w miare oki. Nie jestem wybredna. I jest to tylko i wylacznie moje zdanie. czytalam nieraz na forum, ze ludzie wracali zadowoleni z tego hotelu-kazdy lubi co innego :-0 Ale uwazam, ze jest to jeden z gorszych hoteli w Sharm. Ze wszystkich hoteli w jakich bylam w egiptowie ten ma na pewno najgorsza lokalizacje. Reszta w miare oki, jak na realia egipskie. Pozdrawiam, Iw Odpowiedz Link Zgłoś
zioolek1 Re: Prima Life Rahana 27.07.07, 18:34 dziekuje za informacje - zwróce uwagę na to o czym pisałaś (zwłaszcza na pokoje). Co do odległości od "centrum" to muszę prezyznać, iż uprzedzono nas o niej w biurze, ale ponieważ wybieramy się grupą 6-osobową stwierdziliśmy, ze poradzimy sobie z wieczornymi dojazdami do Naama. Ponieważ jest to nasz pierwszy wyjazd do "egiptowa" :) to liczymy się z tym, że jakieś "frycowe" przyjdzie nam zapłacić, jednak chciałbym je zminimalizować. W związku z tym będę wdzięczny za jakieś praktyczne rady dotyczące pobytu we wspomnianym hotelu (miejsca które warto odwiedzić, wycieczki itp. - oczywiście poza tymi, które są djuż dostępne na forum). Jeżeli możesz to napisz kiedy tam byłaś (chodzi mi głównie o budowy - być może już się skończyły) Mam nadzieję, że mimo wszystko uda się nam miło odpocząć :) pozdrawiam i życzę udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek_72 Re: Prima Life Rahana 28.07.07, 10:47 dużo informacji na temat tego hotelu znajdziesz tutaj, jest tam również mój opis z tamtego roku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=26438452 Odpowiedz Link Zgłoś