toya32 08.10.07, 21:01 czy ktoś słyszał o nim,rozne rzeczy o nim slyszalam i chcialam sieprzekonac czy to plotki czy prawda, bardzo mi zalezy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alegra.ula Re: Atef -rezydent Magawish 17.10.07, 09:59 Witaj Nie wiem czy chodzi o tego samego faceta o ktorym mysle, wiec gdybys mogla napisz o nim kilka szczegolow a ja podziele sie swoimi. Jeśli nie chcesz na forum to prosze o maila na alegra.ula@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
toya32 Re: Atef -rezydent Magawish 21.10.07, 22:06 czesc, spotkalam Atefa w hotelu, byl naszym rezdentem. Zaprosil mnie na kawe i do dyskoteki. Mowil, ze miedzy nami jest chemia, ze bardzo mu sie podobam. A pozniej widzialam go z innymi dziewczynami. Mam jego telefon i mail, pisze do mnie ale ja juz nie wiem, czy mu wiezyc, czy nie... Byl baardzo mily. Ale mysle, ze chcial mnie po prostu wykorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
alegra.ula Re: Atef -rezydent Magawish 21.10.07, 23:06 Czy był rezydentem biura best reisen?? Jeśli tak to nie masz co sobie głowy nim zawracac bo to faktycznie wykorzystywacz numer 1.... dla potwierdzenia jeśli możesz to napisz mi jego adres mailowy lub numer telefonu, tylko nie na forum a na maila: alegra.ula@wp.pl to Ci powiem na 100%. Każdej dziewczynie mówi dokładnie ten sam tekst, podobasz mi się, jest miedzy nami chemia....i jest miły.... nie daj się nabrac...chodzi mu tylko o sex i o naiwne Polki które się na to zgodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
iza-07 Re: Atef -rezydent Magawish 23.10.07, 13:09 Czesc Znam go dobrze, mnie mówił to samo co wam dziewczyny, zaprosił na kawę, do dyskoteki i mówił że jest miedzy nami chemia, był bardzo miły...Ma ten sam plan działania już opracowany i omotuje dziewczyny...A kiedy wróciłam do Polski pisal smsy ze jestem jego kochanie i maile. To bylo miłe,ale świat jest mały, a znam kilka osób z Hurghady które tam mieszkają i postanowiłam się dowiedzieć o nim czegoś wiecej. No i powiem tylko tyle że chodzi mu tylko o sex, a jak osiągnie swój cel to śmieje się z takich kobiet. On poślubi tylko muzeumankę, nie łudzcie się dziewczyny, a z nas ma tylko przyjemnosc i dobry ubaw, jeśli damy się nabrać. Ja przestałam odpowiadać na jego sms i maile i wam radze to samo. Odpowiedz Link Zgłoś