magdalena.e 28.10.07, 15:32 26.X z Empire w Hurghadzie. Chętnie odpowiem na pytania... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_turystka Re: wróciliśmy .... 28.10.07, 18:46 magdaleno, 8 listopada wylatujemy do Hrh na 2 tygodnie do Empire Beach( all),będę wdzięczna za wszelkie informacje ( może na e-mali?) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.e do: e-turystka 04.11.07, 23:16 sorry, ze dopiero teraz odpisuje ale po powrocie z Egiptu od razu wyleciałam do Irlandii i dopiero teraz znalazłam chwilkę. Jeśli potrzebujesz jeszcze pomocy (wyjazd tuż, tuż, prawda?), topodaj swojego maila a chętnie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
e_turystka Re: do: magdalena.e 06.11.07, 09:00 Witaj! Będę wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam celinasas@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.e do: janusz.amir 04.11.07, 23:19 wiesz co Janusz...jeśli chodzi o Empire to nie podobało mi się praktycznie WSZYSTKO. najgorszy z hoteli w których byliśmy... nie rozumem czemu tak się nim zachwycałeś na forum... pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: do: janusz.amir 06.11.07, 20:13 madziu - wspolczuje ci pobytu w hotelu ktory ci sie nei spodobal - i to za taką kase .... szkoda bo empire to DOBRY 3* hotel - ale musisz wiedzieć ze tylko 3* !! i jeśli oczekiwałas wiecej - to trzeba było szukac 4* lub 5* pozdrawiam z Aqua Blu Pozdrawiam Pana Szarifa i Ahmeda i Aszrafa S - milej lektury tego forum za kilka dni :D Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.e do cameltravel 06.11.07, 23:33 Ewcia tak się składa, że za każdym razem jestem w 3* hotelu w Egipcie i do tej pory chwaliłam sobie (Beirut, Hor Palace i Mirette - ten oststni SUPER nad SUPERANCKIMI) ale Empire nie można nazwać DOBRYM hotelem... Odpowiedz Link Zgłoś