shi-sha 06.03.09, 19:28 Hej :) Wybieram się w czerwcu do Sea gull. CHciałabym się dowiedzieć więcej szczegółów o tym hotelu? Byliście może w nim? Podobało wam się? Ludzie są w porządku? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fatima25.0 Re: Sea gull-Hurghada 06.03.09, 19:35 Bardzo fajny hotel-godny polecenia!Pokoje spoko, w łazience jest nawet suszarka do włosów, jedzenie bardzo dobre i nie monotonne, obsługa hotelowa o.k. Baseny i plaża super!Miłego wypoczynku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karla.2 Re: Sea gull-Hurghada 06.03.09, 22:39 Niedawno wrocilam z Hurghady,bylam w hotelu Sea Gull,polecam czesc club(tzn.nowa czesc),super pokoje,jedzenie,plaza,basen:)))) pozdrawiam wszystkich ktorzy tam byli. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka255only Re: Sea gull-Hurghada 12.03.09, 10:51 Heh...jezeli mam byc szczera to uwaaj na animatorow,,,w szczegolnosci na pana Mounira...jego zachowanie wobec kobiet jest co raz bardziej smiale....po zatym mozesz mozesz go pozdrowic od niedoszlej narzyczonej:) Odpowiedz Link Zgłoś
szypka81 Re: Sea gull-Hurghada 14.03.09, 00:19 doskonały wybór hotelu a jeśli od października animatorzy się nie zmienili to będzie super! nie zaznasz nudy !!zazdroszczę Ci tego wyjazdu... pozdrów Mohmuda :D Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka255only Re: Sea gull-Hurghada 15.03.09, 17:14 Jak przyjedziesz zdaj relacje co i jak:D a czy hotel sea gull jest nie daleko bella vista??\chyba na tej samej ulicy tykko troszke dalej....dajcie znac jak wiecie bo ciekawa jestem czy mounir zmienil adres zamieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
razyroza Re: Sea gull-Hurghada 06.06.09, 20:19 Właśnie wróciłam z SeA Gull. Byłam tam drugi raz. Potwierdzam,że należy uważać na animatorów,szczególnie na Mounira.Przekonałam sie o tym już we wrześniu,gdy byłam tam pierwsz raz. Odpowiedz Link Zgłoś