nata.k 02.09.09, 11:48 Witam, czy ktoś brał ze sobą laptopa do Jasmine Village? Jest tam bezprzewodowy internet? Jeżeli jest, to czy płatny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inezzz83 Re: WiFi w Jasmine Village??? 02.09.09, 12:39 my bylismy 2 lata temu, i w samym hotelu nie moglismy nic zlapac, ale jak sie odeszlo dalej wzdluz drogi w kierunku hotelu Alibaba to wykrywalo jakies sieci ale niestety zablokowane, my korzystalismy z darmowego wifi jak bylismy w Macu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nata.k Re: WiFi w Jasmine Village??? 07.09.09, 11:07 Czy naprawdę nikt ni wie, kto był ostatnio w tym hotelu??? Zostało mi kilka dni do wylotu.. Jest sens brać laptop??? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_nowa_ja Re: WiFi w Jasmine Village??? 07.09.09, 20:17 napisz do hotelu z prośbą o informacje - oni wiedzą najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszelk Re: WiFi w Jasmine Village??? 07.09.09, 21:13 Widziałem tam komutery z dostępem do internetu ale Wifi moim zdaniem są zablokowane, są ale nie turyści nie mogą z nich chyba korzystać Odpowiedz Link Zgłoś