Gość: zorientowany
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
16 lat temu
witam serdecznie, niestety tak sie sklada ze w internecie nauczylismy sie, ze sa problemy z odroznianiem prawdy od falszu i propagandy
pozwole sobie jednak mimo to na pare slow uwag
stanowcza odradzalbym stosowanie propecii
iastnieje strona internetowa <nazwa handlowa preparatu help kropka com nie moge podac pelnego adresu ani nawet przyblizonego bo system FORUM wykrywa potencjalny spam> na ktorej setki internautow borykaja sie z problemem spadku libido oraz zdolnosci do uzyskania erekcji w wyniku stosowania propecii (finasteride)
objawy te u niektorych utrzymuja sie nawet po odstawieniu preparatu
o ile sie nie myle, zmieniono nawet tresc ulotki w USa w ostatnich latach, zeby uwzglednic te permanentne, powazne skutki uboczne w sferze seksualnej
trwaj obecnie badanie/tznopracowywana jest publikacja majaca sie ukazac w renomowanych pismach medycznych, dotyczaca permanentnych skutkow uboczncyh w wyniku stosowania propecii
po co to pisze?
powod jest balanny, sam zawsze dbalem o wlosy, wstawalem rano nawet w zimie, zeby przed szkola albo zajeciami na studiach umyc glowe, zawsze sobie mowilem, ze jak strace wlosy to uzyje propecii, bo do mojej glowy nie pasuje lysina
niestety ostatnio sam borykam sie z problemami w sferze seksualnej na tle hormonalnym, wskutek czego szukajac informacji na temat moich przypadlosci, natknalem sie rowniez na szereg postow dotyczacych pacjentow, ktrozy po stosowaniu propecii doznali permanentnej impotencji
oczywiscie jest to najprawdopodobniej dosc rzadki skutek uboczny, w koncu miliony mezczyzn stosuja Propecie i sa zadowoleni z efektow, niemniej jednak, ja osobiscie w swietle informacji ktore chcac nie chcac zdobylem, nie zdecydowalbym sie na zazywanie tego preparartu
sam mam juz w mlodym wieku problemy z impotencja na tle organicznym (hormonalnym) a pisze to, zeby wam tego oszczedzic
jak ja sie wylecze z moich problemow i za pare lat zaczne tracic wlosy to na pewno nie zastosuje propecii