Dodaj do ulubionych

Medi-Smart - duży problem

8 lat temu
Kupiłam za 499 zł w Lidlu chiński odkurzacz na Wodę Medi Smart. Od tego czasu zepsuł się 7 razy, za każdym razem dostawałam nowy z magazynu Lidl-a. Było ich tam kilkanaście na magazynie, rozkompletowane. Magazynier próbował wybrać dla mnie jakiś działający.

Pojechałam do sprzdwacy do Jaworze ul. Bielska 55. Na budynku wisi napis, że obiekt jest na sprzedaż. Nie chcą mi zwrócić pieniędzy za tego bubla.

Już nie wiem co mam robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Medi-Smart - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 8 lat temu
      Konkurencja z ul. Kamińskiego czuwa i oczernia Produkt nie dostępny jeszcze w sprzedaży detalicznej! Powermed powinien się bać! Nadciąga nowość, która zdeklasuje konkurencję ? Panowie w czerwonych bucikach sprzedawali przez 15 lat ten produkt pod nazwą Powermed Gold Edition i Powermed Mediline za 4500 zł oszukując ludzi, a gdy nadszedł koniec ich sielanki próbują w prostacki sposób odgryźć się na innych w tak żenujący, dziecinny sposób. Czy ?poważni biznesmeni? powinni sobie pozwalać na tak niski poziom?

Jeżeli jesteś zainteresowany produktem po meeega zawyżonej cenie i chcesz zostać oszukanym naiwniakiem zapraszamy do Bielska na ul. Kamińskiego 19, gdzie kupisz gorsze od Powermeda urządzenie pod inną nazwą ROBOT PLATINIUM za wiele wyższą cenę! (5000 zł? Dostaniesz chińskie garnki lub tandetny masażer zupełnie za darmo ? POLECAM!! :D)
    • Gość: JasKlife Re: Medi-Smart - duży problem IP: *.rev.poneytelecom.eu 8 lat temu
      Ja czekam na Medi Smart aż będzie w Biedronce, 499 zł to zajebista cena za odkurzacz ze szczotką do czyszczenia kafelków. chinskiodkurzacz.wordpress.com/
      • Gość: ddoddd Re: Medi-Smart - duży problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 5 lat temu
        czyli ten odkurzacz medismart to jest ten sam co powermed tylko inna nazwa ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka