hogata20 22 lata temu pomóżcie! mam sweter wełniany babcinej roboty... po ostatnim praniu sie rozciagnał, że teraz zamiast mnie mogly by wejsc 2 osoby.Co zrobic aby sie zbiegł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: sweter wełniany IP: 217.153.180.* 22 lata temu wypierz go w pralce:-p to trochę żart, ale ja niestety w ten sposób załatwiłam śliczny sweter wełniany, skurczył się tak, że weszłaby w niego tylko moja młodsza siostra, gdybym ją miała. A może ktoś wie co zrobić ze swetrem, który się skurczył? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryna Re: sweter wełniany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu ten sweter to pewnie jest z anilany,która "rośnie " po praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
hogata20 Re: sweter wełniany 22 lata temu o rany nie wiem z czego ... ale gruba ta wełenka :) .. a jak prać w pralce to w jakiej temp. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: sweter wełniany IP: 217.153.180.* 22 lata temu mojemu swetrowi wystraczyło 30 stopni:) Odpowiedz Link Zgłoś