Dodaj do ulubionych

Pigułka awaryjna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
Kochani, moze i 98% ale pomimo Postinoru ( przyjety tak, jak kaze producent)
jestem w 6-tym miesiacu ciazy. Teraz bardzo sie z tego ciesze
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      To dobrze że jesteś teraz zadowolona,bo na poczatku to wyglada zupełnie
      inaczej.Powodzenia.
    • Gość: niusu Re: Pigułka awaryjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Jak dziecko urodzi się chore to nie wiń za to Pana Boga
      • anonymous.coward Re: Pigułka awaryjna 21 lat temu
        Ty to naprawdę potrafisz wesprzeć i podtrzymać na duchu osobę oczekującą
        dziecka.
    • Gość: wróg postinoru ja po postinorze zaszłam w ciąze i poronilam - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Witam
      nie radze nikomu brac postinoru, wzięłam postinor tak jak kazał producent , nie
      czekałam nawet do 72h tylko wzięłam po 12.
      i tak pozniej okazalo się ze jestem w ciązy a po 3 tygodniach poroniłam!!!
      jesli to maja byc pigułki awaryjne i pomagajace to są zupełnie czyms innym
      nie polecam, odradzam, dla własnego dobra nigdy nie próbujcie brać.
      • Gość: ania Re: ja po postinorze zaszłam w ciąze i poronilam IP: *.aster.pl 21 lat temu
        postinor dzieła w 100% ale do 3H!!!!!!!!!!! więc jeśli wzięłaś po 12.....
      • Gość: x Re: ja po postinorze zaszłam w ciąze i poronilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Wrogu, o co Ci chodzi, przecież nie chciałaś być w ciąży. Jeśli poroniłaś w 3
        tygodniu tzn. normalnie dostałaś okres.
      • Gość: Herbatka Re: ja po postinorze zaszłam w ciąze i poronilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        No, czekaj! Przecież NIE CHCIAŁAŚ być w ciąży, tak? To czemu masz pretensje?
        Dlatego, że poroniłaś po 3 tygodniach, a nie po paru godzinach? A jaką Ci to
        zrobiło różnicę, skoro nie chciałaś dziecka?????
    • Gość: Karolina Re: Pigułka awaryjna IP: 195.47.201.* 21 lat temu
      Zabujstwo!!!!!!!!!!
      • Gość: n Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        jezeli po tej tabletce na drugi dzień miałam 3 dni plamienia to znaczy że cos
        złego sie stało???
        • Gość: Anita Re: Pigułka awaryjna IP: *.adsl.inetia.pl 21 lat temu
          2 lata temu brałam Postinor i to jedna tab w ciagu 24h i nie mialam żadnego
          plamienia oraz nie zaszlam w ciąże. Ale z biegiem czasu przemyślałam to
          wszystko i stwirdzam, że te tzw. "tabletki awaryjne" są najgłupszą rzecza jaką
          mógł człowiek wymyśleć. Nigdy więcej tego nie wezme oraz odradzam innym
          kobietom.
      • Gość: srthytyj Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        zabojstwem sa twoje bledy ortograficzne kobieto!!
    • Gość: Anka Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Witam wszystkie dziewczyny, które szukają wszelkich informacji na temat
      działania postinoru...Uważam, ze jest to dobry środek. Jesli zazyjecie go
      DOKŁADNIE ze wskazaniami producenta to nie bedziecie miały problemu z
      niechcianą ciążą. Faktycznie ma pewne działania uboczne typu nudnosci ale to
      sie da wytrzymac, no nie? Najwazniejsze, ze unikniecie kłopotów. Co do
      rozregulowania cyklu to tez nie jestem do konca przekonana, ze tak sie dzieje
      bo w moim przypadku(zazylam postinor dwa razy)okres pojawial sie dokladnie
      wtedy kiedy powinien. Ani chwili spoznienia czy przyspieszenia. Tyle tylko, ze
      uwazam, ze stres, ktory towarzyszy oczekiwaniom na okres jest tak duzy, ze
      chyba juz nigdy nie zdecyduje sie na stosunek bez zabezpieczenia. Przekopalam
      chyba wszystkie strony w necie w poszukiwaniu informacji na temat postinoru i
      za kazdym razem przy czytaniu kolejnej mialam nowe objawy ciazy, sugestia
      jednak niesamowicie dziala! Dajcie spokoj, zabezpieczajcie sie "przed", zeby
      potem nie oszalec z niepewnosci! A jesli juz cos sie wydarzy co zmusi was do
      przyjecia postinoru to nie obawiajcie sie! On zadziala ale pamietajcie ze macie
      na ratunek tylko 72 godziny, a im wczesniej tym lepiej! Pozdrawiam!
      • Gość: dobrawka Re: Pigułka awaryjna IP: *.promax.media.pl 21 lat temu
        wiecie co dziewczyny ja mam 21 lt zaszlam w ciaze coprawda mialam juz meza ale
        nigdy w zyciu nie zrobilabym czegos takiego to jest zabujstwo wiecie co wam
        powiem dziecxko to jest najpiekniejsza istotka na tym swiecie i zobaczycie ze
        sumienie wam nie pozwoli tak zyc z mysla ze moze zabilyscie swoje dziecko!!
        zobaczycie jak juz bedziecie mialy wlasne dzieci bedziecie myslaly inaczej:)
        pozdrawiam i prosze nie robcie tego:)
        • Gość: ONA Re: Pigułka awaryjna IP: *.stacje.agora.pl 21 lat temu
          Postinor to świetny proszeczek..gdyby nie on miałabym wpadke pare lat
          temu..tylko UWAGA: trzeba go zastosowac jak najszybciej..nie czekac do granicy
          72 godzin bo sa wtedy spore szamse ze nie podziała..i nie rozumiem jak mozna tu
          mówic o jakimkolwiek zabójstwie..przeciez tu nie ma zadnego zabójstwa, żadnego
          usuwania ciązy bo jej NIE MA ! Postinor działa jak bardzo silny srodek
          antykoncepcyjny - zapobiega ciązy i to na tyle..Oczywiscie stosujemy go tylko w
          kryzysowych sytuacjach..
          • Gość: etka Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
            No niezupłnie. Postinor zapobiega zagnieżdżeniu się w jamie macicy
            zapłodnionego już jajeczka. Wszystko zależy zatem od tego, czy uważasz że
            człowiek zaczyba się w momencie, gdy powstaje zygota. Dla mnie zygota jest już
            człowiekiem, choć dopiero kilka godzin i ułamek milimetra, więc nie wzięłabym
            Postinoru. I swoim córkom też bym odradzała, choć to miasiałaby być ich
            decyzja.
            • Gość: OK Re: Pigułka awaryjna IP: *.stacje.agora.pl 21 lat temu
              Ok etka oczywiscie, zalezy jak na to spojrzec....
            • Gość: mei Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
              postinor nie usuwa ciąży tylko jej zapobiega. jeśli już dojdzie do zaciążenia to postinor ani nie spowoduje poronienia ani nie wpłynie na płód. każdy ginekolog to potwierdzi.
            • Gość: majka22 Re: Pigułka awaryjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
              mam pytanie chce sie kochac i chce siee zabezpieczy pomocy nie wiem co za
              stosowac a jestem po anoreksji do ginekologa nie chce isc to odpada powiidzcie
              czy moge zazyc jakies tabletki lub plaster be z recepty kupujac czy takie sa i
              jakkie jest prawdopodobienstwo nie zajscia w ciaze ppppomocy!

BŁAGAM WAS!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Herbatka Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
                No, pięknie :)))
                Majteczki parzą, chcę się zabezpieczyć, ale nie pójdę do ginekologa?! No to
                pozostaje Ci prezerwatywa lub stosunek przerywany. Albo jednak
                wstrzemięźliwość :)
                A dlaczego nie chcesz iść do ginekologa? Wstydzisz się?
    • Gość: ja Re: Pigułka awaryjna IP: *.aster.pl 20 lat temu
      hej,mam pytanie...Wzielam postinor okolo 2 godz.po stosunku i pozniej druga
      tabletke po okolo 10godz,mialam wtedy dni najwiekszej plodnosci.Dostalam okres
      4 dni wczesniej.Czy to mozliwe,zebym mimo to byla w ciazy??Bardzo prosze o
      dpowiedz.
    • dziewice Re: Pigułka awaryjna 20 lat temu
      ta Yasne, pewnie twoj chlopak dal Ci witamine C :-).

Gość portalu: miki napisał(a):

> Kochani, moze i 98% ale pomimo Postinoru ( przyjety tak, jak kaze producent)
      > jestem w 6-tym miesiacu ciazy. Teraz bardzo sie z tego ciesze
    • Gość: tom Re: Pigułka awaryjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      te tabletki maja dzialanie ok 80%. one nie powoduja, ze zaplodnione jajeczko
      nie moze sie zagniezdzic w macicy, tylko opozniaja wyjscie jajeczka z jajnika.
      jezeli juz do tego wyjscia doszlo, to za pozno. najlepiej stosowac pigulke jak
      najszybciej - najlepsze dzialanie jest w ciagu pierwszych 12 godzin. im
      pozniej, tym szansa na zajscie w ciaze wieksza.
    • Gość: Antykoncepcja??? Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      jaka antykoncepcja?? jak można nazwac taka pigułkę "antykoncepcją po" ?? to
      jest aborcja nie atykoncepcja!! zabite zostaje życie!!! to morderstwo ładnie
      nazwane. Wspułczuje osobom które daja się nabrac na te bajki, a jeszcze
      bardziej tym którzy są powodem powstania tych tabletek. Dajecie 98% pewności??
      a gdzie te pozostałę 2% ?? to śmieszne jakimi argumentami okłamujecie ludzi!!
      Wcale nie trzeba byc katolikiem ani chrzescijaninem żeby wiedziec o tym
      wszystkim...
    • Gość: MARTA Antykoncepcja?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      jaka antykoncepcja?? jak można nazwac taka pigułkę "antykoncepcją po" ?? to
      jest aborcja nie atykoncepcja!! zabite zostaje życie!!! to morderstwo ładnie
      nazwane. Wspułczuje osobom które daja się nabrac na te bajki, a jeszcze
      bardziej tym którzy są powodem powstania tych tabletek. Dajecie 98% pewności??
      a gdzie te pozostałę 2% ?? to śmieszne jakimi argumentami okłamujecie ludzi!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka