Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Kochani, moze i 98% ale pomimo Postinoru ( przyjety tak, jak kaze producent) jestem w 6-tym miesiacu ciazy. Teraz bardzo sie z tego ciesze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu To dobrze że jesteś teraz zadowolona,bo na poczatku to wyglada zupełnie inaczej.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusu Re: Pigułka awaryjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Jak dziecko urodzi się chore to nie wiń za to Pana Boga Odpowiedz Link Zgłoś
anonymous.coward Re: Pigułka awaryjna 21 lat temu Ty to naprawdę potrafisz wesprzeć i podtrzymać na duchu osobę oczekującą dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg postinoru ja po postinorze zaszłam w ciąze i poronilam - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Witam nie radze nikomu brac postinoru, wzięłam postinor tak jak kazał producent , nie czekałam nawet do 72h tylko wzięłam po 12. i tak pozniej okazalo się ze jestem w ciązy a po 3 tygodniach poroniłam!!! jesli to maja byc pigułki awaryjne i pomagajace to są zupełnie czyms innym nie polecam, odradzam, dla własnego dobra nigdy nie próbujcie brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ja po postinorze zaszłam w ciąze i poronilam IP: *.aster.pl 21 lat temu postinor dzieła w 100% ale do 3H!!!!!!!!!!! więc jeśli wzięłaś po 12..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ja po postinorze zaszłam w ciąze i poronilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Wrogu, o co Ci chodzi, przecież nie chciałaś być w ciąży. Jeśli poroniłaś w 3 tygodniu tzn. normalnie dostałaś okres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbatka Re: ja po postinorze zaszłam w ciąze i poronilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu No, czekaj! Przecież NIE CHCIAŁAŚ być w ciąży, tak? To czemu masz pretensje? Dlatego, że poroniłaś po 3 tygodniach, a nie po paru godzinach? A jaką Ci to zrobiło różnicę, skoro nie chciałaś dziecka????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Pigułka awaryjna IP: 195.47.201.* 21 lat temu Zabujstwo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu jezeli po tej tabletce na drugi dzień miałam 3 dni plamienia to znaczy że cos złego sie stało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Pigułka awaryjna IP: *.adsl.inetia.pl 21 lat temu 2 lata temu brałam Postinor i to jedna tab w ciagu 24h i nie mialam żadnego plamienia oraz nie zaszlam w ciąże. Ale z biegiem czasu przemyślałam to wszystko i stwirdzam, że te tzw. "tabletki awaryjne" są najgłupszą rzecza jaką mógł człowiek wymyśleć. Nigdy więcej tego nie wezme oraz odradzam innym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srthytyj Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu zabojstwem sa twoje bledy ortograficzne kobieto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Witam wszystkie dziewczyny, które szukają wszelkich informacji na temat działania postinoru...Uważam, ze jest to dobry środek. Jesli zazyjecie go DOKŁADNIE ze wskazaniami producenta to nie bedziecie miały problemu z niechcianą ciążą. Faktycznie ma pewne działania uboczne typu nudnosci ale to sie da wytrzymac, no nie? Najwazniejsze, ze unikniecie kłopotów. Co do rozregulowania cyklu to tez nie jestem do konca przekonana, ze tak sie dzieje bo w moim przypadku(zazylam postinor dwa razy)okres pojawial sie dokladnie wtedy kiedy powinien. Ani chwili spoznienia czy przyspieszenia. Tyle tylko, ze uwazam, ze stres, ktory towarzyszy oczekiwaniom na okres jest tak duzy, ze chyba juz nigdy nie zdecyduje sie na stosunek bez zabezpieczenia. Przekopalam chyba wszystkie strony w necie w poszukiwaniu informacji na temat postinoru i za kazdym razem przy czytaniu kolejnej mialam nowe objawy ciazy, sugestia jednak niesamowicie dziala! Dajcie spokoj, zabezpieczajcie sie "przed", zeby potem nie oszalec z niepewnosci! A jesli juz cos sie wydarzy co zmusi was do przyjecia postinoru to nie obawiajcie sie! On zadziala ale pamietajcie ze macie na ratunek tylko 72 godziny, a im wczesniej tym lepiej! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrawka Re: Pigułka awaryjna IP: *.promax.media.pl 21 lat temu wiecie co dziewczyny ja mam 21 lt zaszlam w ciaze coprawda mialam juz meza ale nigdy w zyciu nie zrobilabym czegos takiego to jest zabujstwo wiecie co wam powiem dziecxko to jest najpiekniejsza istotka na tym swiecie i zobaczycie ze sumienie wam nie pozwoli tak zyc z mysla ze moze zabilyscie swoje dziecko!! zobaczycie jak juz bedziecie mialy wlasne dzieci bedziecie myslaly inaczej:) pozdrawiam i prosze nie robcie tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Pigułka awaryjna IP: *.stacje.agora.pl 21 lat temu Postinor to świetny proszeczek..gdyby nie on miałabym wpadke pare lat temu..tylko UWAGA: trzeba go zastosowac jak najszybciej..nie czekac do granicy 72 godzin bo sa wtedy spore szamse ze nie podziała..i nie rozumiem jak mozna tu mówic o jakimkolwiek zabójstwie..przeciez tu nie ma zadnego zabójstwa, żadnego usuwania ciązy bo jej NIE MA ! Postinor działa jak bardzo silny srodek antykoncepcyjny - zapobiega ciązy i to na tyle..Oczywiscie stosujemy go tylko w kryzysowych sytuacjach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etka Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu No niezupłnie. Postinor zapobiega zagnieżdżeniu się w jamie macicy zapłodnionego już jajeczka. Wszystko zależy zatem od tego, czy uważasz że człowiek zaczyba się w momencie, gdy powstaje zygota. Dla mnie zygota jest już człowiekiem, choć dopiero kilka godzin i ułamek milimetra, więc nie wzięłabym Postinoru. I swoim córkom też bym odradzała, choć to miasiałaby być ich decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: Pigułka awaryjna IP: *.stacje.agora.pl 21 lat temu Ok etka oczywiscie, zalezy jak na to spojrzec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mei Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu postinor nie usuwa ciąży tylko jej zapobiega. jeśli już dojdzie do zaciążenia to postinor ani nie spowoduje poronienia ani nie wpłynie na płód. każdy ginekolog to potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka22 Re: Pigułka awaryjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu mam pytanie chce sie kochac i chce siee zabezpieczy pomocy nie wiem co za stosowac a jestem po anoreksji do ginekologa nie chce isc to odpada powiidzcie czy moge zazyc jakies tabletki lub plaster be z recepty kupujac czy takie sa i jakkie jest prawdopodobienstwo nie zajscia w ciaze ppppomocy! BŁAGAM WAS!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbatka Re: Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu No, pięknie :))) Majteczki parzą, chcę się zabezpieczyć, ale nie pójdę do ginekologa?! No to pozostaje Ci prezerwatywa lub stosunek przerywany. Albo jednak wstrzemięźliwość :) A dlaczego nie chcesz iść do ginekologa? Wstydzisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pigułka awaryjna IP: *.aster.pl 20 lat temu hej,mam pytanie...Wzielam postinor okolo 2 godz.po stosunku i pozniej druga tabletke po okolo 10godz,mialam wtedy dni najwiekszej plodnosci.Dostalam okres 4 dni wczesniej.Czy to mozliwe,zebym mimo to byla w ciazy??Bardzo prosze o dpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Pigułka awaryjna 20 lat temu ta Yasne, pewnie twoj chlopak dal Ci witamine C :-). Gość portalu: miki napisał(a): > Kochani, moze i 98% ale pomimo Postinoru ( przyjety tak, jak kaze producent) > jestem w 6-tym miesiacu ciazy. Teraz bardzo sie z tego ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Pigułka awaryjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu te tabletki maja dzialanie ok 80%. one nie powoduja, ze zaplodnione jajeczko nie moze sie zagniezdzic w macicy, tylko opozniaja wyjscie jajeczka z jajnika. jezeli juz do tego wyjscia doszlo, to za pozno. najlepiej stosowac pigulke jak najszybciej - najlepsze dzialanie jest w ciagu pierwszych 12 godzin. im pozniej, tym szansa na zajscie w ciaze wieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykoncepcja??? Pigułka awaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu jaka antykoncepcja?? jak można nazwac taka pigułkę "antykoncepcją po" ?? to jest aborcja nie atykoncepcja!! zabite zostaje życie!!! to morderstwo ładnie nazwane. Wspułczuje osobom które daja się nabrac na te bajki, a jeszcze bardziej tym którzy są powodem powstania tych tabletek. Dajecie 98% pewności?? a gdzie te pozostałę 2% ?? to śmieszne jakimi argumentami okłamujecie ludzi!! Wcale nie trzeba byc katolikiem ani chrzescijaninem żeby wiedziec o tym wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Antykoncepcja?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu jaka antykoncepcja?? jak można nazwac taka pigułkę "antykoncepcją po" ?? to jest aborcja nie atykoncepcja!! zabite zostaje życie!!! to morderstwo ładnie nazwane. Wspułczuje osobom które daja się nabrac na te bajki, a jeszcze bardziej tym którzy są powodem powstania tych tabletek. Dajecie 98% pewności?? a gdzie te pozostałę 2% ?? to śmieszne jakimi argumentami okłamujecie ludzi!! Odpowiedz Link Zgłoś