bemari 20 lat temu Sweter strasznie grubaśny i coś się nie mógł dosuszyć.Załapał zapaszek. Nie pomogło drugie pranie i szybkie suszenie.Czy można go jeszcze uratować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: sweter o zapachu stęchlizny 20 lat temu Uprać dobrze jeszcze raz, wycisnąć dokładnie w ręcznik albo i dwa i suszyć bliso źródła ciepła. Masz kaloryfer rurkowy w łazience? - najlepiej by było. Odpowiedz Link Zgłoś
aaasta Re: sweter o zapachu stęchlizny 20 lat temu spróbuj uprać i wysuszyć na świeżym powietrzu - mi to kiedyś pomogło (całe pranie przeleżało trochę za długo w pralce - wszystko dało się uratować;-) próbowałam różnych sposobów - chłodne, świeże powietrze pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeżyzna Re: sweter o zapachu stęchlizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu możesz też użyć odświeżacza w spreyu do ubrań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sweter o zapachu stęchlizny IP: *.telsten.com / *.telsten.com 20 lat temu Miałam ten sam problem z dżinsami. Prałam je kilkakrotnie i nic nie pomogło. Zapach udało mi się usunąć gdy do płukania dodałam octu - od tej pory jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś