wertepj 20 lat temu co kupic dla siostry na 50 urodziny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lisa Re: 50-te urodziny IP: *.server4you-dsl.de 20 lat temu Caloroczna karte do Fitness Clubu z aerobikiem i masazem:))) Jezeli Ci to za drogie, to Wellness na weekend, zeby mogla odpoczac i zrelaksowac sie po tej hucznej urodzinowej imprezie:)) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj86 Re: 50-te urodziny 20 lat temu super ja też w tym roku kończę w X 50 lat i cieszyłabym sie z takiego prezentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: 50-te urodziny IP: *.server4you-dsl.de 20 lat temu Moja siostra byla tez nim baaardzo uszczesliwona:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruczaj86 Re: 50-te urodziny 20 lat temu Szkoda tylko że ja nie mam siostry,ale 2 braci bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: 50-te urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu brawo za swietny pomysł :)) moja mama na 50 dostala pobyt w SPA centre -tez sie cieszyla:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: 50-te urodziny IP: *.chello.pl 20 lat temu Ja także bardziej bym się cieszyła np. z weekendu w jakimś ośrodku odnowy biologicznej, karnetu na masaże albo kernetu do teatru niż z jakiegoś materialnego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś