Dodaj do ulubionych

kozaki-problem

19 lat temu
Witam,
mam problem z kozakami - ostatnio zaczęły haczyć mi rajstopy. Wczesniej tego nie bylo, a ostatnio ciagle mam pomechacone rajstopy. Do reklamacji ich nie moge oddac, bo w czym bede chodzila teraz? Poza tym one sa takie dziwne-jak sprawdzalam podkolanowka, ktore miejsce haczy, to nic sie nie zaciagnelo, a jak zaloze kozaki i w nich troche pochodze, to wtedy sie mechacą. Boje sie tez, ze jak oddam do reklamacji, to oni tego nie zmnienia, bo trzeba zalozyc kozaki, zeby wyszla ta wada.
Obserwuj wątek
    • misiaczek123 Re: kozaki-problem 19 lat temu
      za szybko kliknelam.
      prosze o rady, moze ktos juz mial taki problem?
      • lustroo Re: kozaki-problem 19 lat temu
        A może to wina rajstop? Piszesz, że sprawdzałaś i "nic nie haczy" więc może to
        wina "materiału" z którego są wykonane rajstopy, noga ociera stale i tyle. Może
        buty są przyciasne albo za bardzo luźne. Czy chodzisz w nich non stop czy
        zmienniasz w pracy/szkole na inne obuwie? Jeżeli nie, to mordujesz nogi :)
        • misiaczek123 Re: kozaki-problem 19 lat temu
          Chyba jednak to nei wina rajstop, bo hacza sie zarowno cienkie, jak i 40 DEN.
          A kozaki oczywisicie w pracy ściagam. Chyba bym nie wytrzymała 8 godzin w kozakach...
          • lustroo Re: kozaki-problem 19 lat temu
            To może na rajstopy zakładaj skarpetki, rajstopy Ci się nie zniszczą, a
            skarpety w pracy zdejmiesz razem z butami. Wybierz tylko takie skarpety, które
            nie będą "meszyć" rajstop, innego pomysłu nie mam. Pozdrowka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka