chillianna 19 lat temu Mam pytanie. Czy ma ktoś odkurzacz piorący? Chcę zainwestować w dobry odkurzacz, ale te piorące są bardzo drogie. Czy warto wydać tyle kasy na piorący odkurzacz? Jakie firmy polecacie? pozdr chillianna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estella_83 Re: Odkurzacze piorące 19 lat temu Ja dostałam w spadku od rodziców poczciwy Rainbow :D Spisuje się rewelacyjnie ale jest drogi. Moim zdaniem wart swej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronkaa Re: Odkurzacze piorące IP: *.lublin.mm.pl 12 lat temu Chciałabym odświeżyć pytanie. Potrzebuję odkurzacza do prania tapicerek samochodowych. Szukam czegoś solidnego ale za rozsądną cenę. Czy może ktoś doradzić jaki wybrać? Niby Numatic i Karcher są teraz najbardziej znane, ale który lepszy? www.mediamarkt.pl/odkurzacz-karcher-se-6-100,id-255423 www.haerson.pl/numatic-george-gve370-2-odkurzacz-pioracy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_s Re: Odkurzacze piorące IP: *.icpnet.pl 12 lat temu Sam korzystam ze sprzętu piorącego karcher i jestem zadowolony ja i mi klienci również. od 10 lat rowadzę firmę która zajmuje się profesjonalnym praniem dywanow, wykladzin i tapicerki www.sjkarcher.pl , takze mowi Ci to osoba z doświadczeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mop Re: Odkurzacze piorące 12 lat temu Dla rozwiania wątpliwości warto skorzystać z bezpłatnych pokazów odkurzaczy. Jeśli zastanawia się Pani nad odkurzaczem Numatic to zapraszamy do kontaktu, na pewno doradzimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
operatormaszynczyszczacych Re: Odkurzacze piorące 11 lat temu odkurzaczy piorących jest w bród. Istotne jest czy do domu czy dla firmy sprzątającej Odkurzacz piorący inaczej ekstrakcyjny wykorzystuje bardziej - wg koła Sinnera - użycie środka chemicznego. do usuwania zabrudzenia. W przypadku średnich i dużych zabrudzeń odkurzacz ekstrakcyjny do 5000 zł netto nie zda egzaminu, ponieważ nie posiada elementu wykorzystującego mechanikę np. użycie bonneta lub pad lub szczotki do szamponowania. Co i kiedy używać oraz wady i zalety każdej z metod - zapraszam na bezpłatne szkolenia operatormaszynczyszczacych.pl/aktualnosci/szkolenie-w-warszawie/ Odpowiedz Link Zgłoś
a-inka Re: Odkurzacze piorące 11 lat temu ja mam Vax i jest rewelacyjny(nie wiem tylko czy ta firma jest dostepna w PL) mąż kupuje do niego jakieś profesjonalne szampony (ale na sklepowych tez działa,bo odkurzacz był na pożyczkach u znajomych i też doprali swoje wykładziny) i naprawdę śmiało mogę polecić Vaxa:) Odpowiedz Link Zgłoś