Dodaj do ulubionych

JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO?

IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 23 lata temu
ostatnio mam klimat na robienie sobie samej kosmetykow, moze wiecie jak mozna
zrobic samemu mydlo? wiem ze podobno nie jest to zbyt trudne. macie moze
jakies fajne przepisy?
Obserwuj wątek
    • Gość: calineczka Re: JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 23 lata temu
      Zobacz w filmie "podziemny krąg" - wybacz, nie mogłam się powstrzymać. A tak na
      serio to nie wiem.
    • Gość: arabka Re: JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO? IP: *.poznan.tktelekom.pl 23 lata temu
      jakie mudlo potasowe czy sodowe bo ja tylko takie znam ze szkoly
      • mamosz Re: JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO? 23 lata temu

W stanie wojennym takie przepisy bywały w Kobiecie i Życiu w ramach porad typu
        nie ma w sklepie to zrób sobie sama. Poszukaj w starych rocznikach lata 80-te
        • Gość: Agnieszka Re: JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO? IP: *.etel.pl 23 lata temu
          Czasem mozna trafic na ksiazki z przepisami na mydla - poszukaj dokladnie a na
          pewno cos znajdziesz. Ja kiedys mialam taka mala ksiazeczke po angielsku
          kupiona przez www.amazon.com - jak znasz angielski to jest mnóstwo stron z tej
          tematyki sa podane gotowe "przepisy".
          pozdrawiam
    • Gość: gollum Z ludzkiego tłuszczu... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23 lata temu
      W "Medalionach" Zofii Nałkowskiej można przeczytać,że mydło można wytapiać z
      ludzkiego tłuszczu.
      • Gość: Bomber Re: Z ludzkiego tłuszczu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu
        Dziekuję za pomoc. Myslę, że już niedługo będę mógł z ciebie zrobić fajne
        mydełko. Myj sobie nogi i wszystko co ci śmierdzi bo się będzie źle sprzedawało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka