Gość: Gość portalu: tari IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 23 lata temu ostatnio mam klimat na robienie sobie samej kosmetykow, moze wiecie jak mozna zrobic samemu mydlo? wiem ze podobno nie jest to zbyt trudne. macie moze jakies fajne przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calineczka Re: JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 23 lata temu Zobacz w filmie "podziemny krąg" - wybacz, nie mogłam się powstrzymać. A tak na serio to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arabka Re: JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO? IP: *.poznan.tktelekom.pl 23 lata temu jakie mudlo potasowe czy sodowe bo ja tylko takie znam ze szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO? 23 lata temu W stanie wojennym takie przepisy bywały w Kobiecie i Życiu w ramach porad typu nie ma w sklepie to zrób sobie sama. Poszukaj w starych rocznikach lata 80-te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: JAK ZROBIĆ SAMEMU MYDŁO? IP: *.etel.pl 23 lata temu Czasem mozna trafic na ksiazki z przepisami na mydla - poszukaj dokladnie a na pewno cos znajdziesz. Ja kiedys mialam taka mala ksiazeczke po angielsku kupiona przez www.amazon.com - jak znasz angielski to jest mnóstwo stron z tej tematyki sa podane gotowe "przepisy". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gollum Z ludzkiego tłuszczu... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23 lata temu W "Medalionach" Zofii Nałkowskiej można przeczytać,że mydło można wytapiać z ludzkiego tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomber Re: Z ludzkiego tłuszczu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Dziekuję za pomoc. Myslę, że już niedługo będę mógł z ciebie zrobić fajne mydełko. Myj sobie nogi i wszystko co ci śmierdzi bo się będzie źle sprzedawało. Odpowiedz Link Zgłoś