scarlet53 23 lata temu Przypaliłam 2-krotnie garnek, pomóżcie!osad straszny, bardzo gruby, zal wyrzucic pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: savena Re: przypalony garnek IP: *.210-200-80.adsl.skynet.be 23 lata temu zagotuj w nim troche chloru /javel/. wszystko zejdzie pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet53 Re: przypalony garnek 23 lata temu Serdeczne dzieki, spróbuje pozdrawiam!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli_7 Re: przypalony garnek IP: *.ruudy.com 23 lata temu albo pogotuj przez okolo godzine z sola, duza iloscia soli, powinno pomoc. Inna szkola jest gotowac proszek do prania w niewielkiej ilosci woddy przez okolo 40 minut , potem dokladnie umyc, skutkuje. powodzenia, eli Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet53 Re: przypalony garnek 23 lata temu Dzięki :) informacje dotyczące w/w tematu przydają mi sie niezmiernie, ponieważ znowu przypaliłam (tym razem patelnię) ! . Co za tempo. Jak tak dalej pójdzie będę musiala kupic komplet nowych garnków! Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: przypalony garnek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu wg mnie najbardziej skuteczny jest VAST produkoany przez inco veritas - cena tez smieszna ze 3 zl. Wlewasz do garnka, dodajesz troche wody i czekaszaz zejdzie. wanda Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet53 Re: przypalony garnek 23 lata temu Dziekuję za poradę. Jest bardzo cenna, ponieważ niedługo będę miała kolekcję przypalonych garnków:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś