Dodaj do ulubionych

Makijaż permanentny - prawdy i mity

• Gość: aneta1ola1 Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.205.94.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14 lat temu
      pomózcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      co sądzicie o A. MACIEJEWSKIEJ z SZARLEY w Warszawie.Ide na makijaz permanentny brwi ........ i obawiam sie .A wizyta juz 17.09.pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: palikir Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14 lat temu
      To taki sam makijaż jak ten codzienny, więc dlaczego miałby być przeznaczony wyłącznie dla emerytek? Wydaje mi się że jest wręcz odwrotnie - to najlepszy sposób dla młodszych. Z resztą makijaż permanentny jest oznaką niektórych subkultur i nie jest zarezerwowany tylko dla kobiet.
    • Gość: aniakraków Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.mp.pl 14 lat temu
      Potrzebuję namiary na sprawdzony i niedrogi salon w Krakowie. Dzięki
    • Gość: mika Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 78.9.119.* 14 lat temu
      Polecam salon Liera , pracują na long time liner , licencja elite , pełen profesjonalizm
      na ich stronie jest cennik oraz galeria makijażu permanentnego www.liera.pl
    • Gość: Anna Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.radom.vectranet.pl 14 lat temu
      Polecam Centrum Makijażu Permanentnego Magdy Bogulak w Warszawie na ul. Pięknej 52. Nowoczesny, piękny z fachową i przemiłą obsługą. Właścicielka salonu jest jedną z pierwszych osób, które zajmowały się makijażem permanentnym w Polsce. Linergistki mają ogromne doświadczenia a ja mogę pochwalić się pięknie wykonanym przez nie makijażem oczu i ust. Znajdziecie ich na stronie www.permanentnywarszawa.pl
    • Gość: bank BGŻ Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.ssp.dialog.net.pl 14 lat temu
      Również polecam panią Liera ze Świebodzina , Wcześniej chodziłam do Pani Hołowczyc z Zielonej Góry , ale u Pani Liera jestem bardzo zadowolona , miła atmosfera , profesjonalne podejście, ceny bardzo wysokie , ale za najwyższą jakość trzeba zapłacić :), a jest to jedyna osoba która ma licencję elite w woj. lubuskim i wielkopolskim.
      • Gość: Izabela_p Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.ists.pl 14 lat temu
        Zapraszam do wzięcia udziału w kursie makijażu permanentnego metodą Taffy w charakterze MODELKI
        Zabieg będzie wykonany pod nadzorem wysoko wykwalifikowanego specjalisty z wieloletnim doświadczeniem. Szkolenie jest indywidualne.
        CENA 129zł brwi, 99zł kreski, 199zł za pakiet (brwi i kreski)
        Koszt zabiegu to kwota wykorzystanych materiałów.
        Makijaż obejmuje wykonanie brwi oraz kreski górnej/dolnej.
        -----------------------------------------------------------------------------------
        CZAS: środa 5.XII, godz. 8.30
        KONTAKT: tel. 500 170 697
        • Gość: królewna Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.ip.netia.com.pl 14 lat temu
          p. Jola ze studia Vip Fur Lashes w Warszawie jest lingeristką z wieloletnim doświadczeniem w technice Purebeau, najlepszej na rynku, oddałam się w jej ręce i mogę szczerze polecić jej pracę, efekt jest fenomenalny, brwi nareszcie mają swój kształt, który zresztą trzeba było korygować po 'wygryzieniu' ich przez kosmetyczkę. Jeśli chcecie poczytać więcej o tym miejscu to mają stronkę www.stylizacja-rzes-warszawa.pl
          • Gość: Ela1980 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 192.193.116.* 13 lat temu
            Witam,

Ja polecam serdecznie Panią Agnieszkę Mróz. Zrobiłam makijaz ust i jestem zachwycona. Szukałam wcześniej odpowiedniego salonu i oczywiscie osoby, które bedzie mogła to wykonać. Naczytałam się sporo, troche podzwoniłam, byłam również w dwóch salonach. Jednak przekonała mnie do siebie właśnie Pani Agnieszka. Po części miała na to wpływ promocja u niej na stronie 50% na makijaz oraz ogromna galeria wykonanych zabiegów - kosmetyczka.info/galeria.html Nie znalazłam na stronie żadnego salonu tylu zdjęć. Rozwiało to moje wątpliwości co do doświadczenia Pani Agnieszki. Jestem bardzo zadowolona, usta nabrały nowego kształtu, dzięki czemu zupełnie inaczej się czuję. Obiecałam, że polece dalej usługi Pani Agnieszki, dlatego tutaj piszę :)
            • Gość: zawiedziona Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.warszawa.vectranet.pl 13 lat temu
              rowniez mam wrazenie ze pani agnieszka mróz z landu sama wypisuje pozytywane komentarze. zrobilam tam usta. wychodzac z gabinetu wiedzialam ze opuchlizna z ust zejdzie (tak zapewniala pani agnieszka po czym mialy sie wyrownac) wiec nie przejmowalam sie tym ze jedna strona jest troche bardziej powiekszona, druga mniej, kiedy zeszla okazało sie ze usta sa krzywe a linia jest przerywana, nie wyglada to w estetycznie. czytajac komenatrze, niestety dopiero teraz widze ze pani agnieszka ma chyba problem aby wykonac makijaz permanentny rowno. ktos pisze tu o krzywych kreskac, czyatalam o krzywych ustach i brwiach. usluga nie nalezała do najtanszych dlatego spodziewalam sie super efektu a niestety jest wrecz przeciwnie. przykro mi bardzo ale nie moge polecic tego salonu. Jesli ktos wykonywał usta w Warszawie bardzo prosze o namiary. musze poprawic ten makijaż a tym razem chcialabym dobrze trafic. dziekuje i pozdrawiam
    • Gość: Iwona Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: 62.105.137.* 13 lat temu
      Makijaż permanentny jest świetnym rozwiązaniem na drobne podreperowanie urody i oszczędność czasu. Jednak w tym celu musi być dobrze wykonany. Chciałam przestrzec ewentualne amatorki makijażu permanentnego przed korzystaniem z usług Ambasady Urody na Wilczej w Warszawie - tydzień temu tamtejsza linearystka narysowała mi krzywe brwi klauna na twarzy, co powoduje, że teraz nie mogę wyjść z domu bez pełnego makijażu, który maskuje te ohydne brwi, co powoduje, że zamiast sobie ułatwić, spędzam dodatkowe 20 minut przed lustrem co rano...Starannie sprawdzajcie miejsca, w których wykonywane są takie usługi, bo można sobie zrobić, na ironię, tylko gorzej...
    • renata_40 Makijaż permanentny - prawdy i mity 13 lat temu
      Kasia, mogę polecić p. Annę Burżacką z Beauty Therapy, rzetelna i kompetentna osoba. Robiłam sobie 3 miesiące temu usta i brwi u niej, jestem bardzo zadowolona. Podobno ma multum osób z polecenia. Nie wiem kogo jeszcze mogłabym Ci polecić. Życzę dobrego wyboru! :-)
      • Gość: Julia Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12 lat temu
        A wiecie może gdzie warto wybrać się na makijaż permanentny w okolicach Gliwic?
        • Gość: Janka76543 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12 lat temu
          Z pewnością tu warto: www.strefa-piękna.pl/ Moja koleżanka robiła u nich i jest bardzo zadowolona. Zabieg wykonany był bardzo dokładnie, starannie, a efekt jest niezwykle naturalny. Niestety nie jest to zabieg bezbolesny, ale czego nie robi się dla urody.
    • alinaberlinska Makijaż permanentny - prawdy i mity 12 lat temu
      Hej, przeglądam sobie forum i przyłączam się do wątku ponieważ miesiąc temu wykonywałam makijaż permanentny oczu. Kreski miały być grubsze i podnoszące kąciki. W efekcie różnią się zupełnie kształtem i grubością i nie mają nic wspólnego z eyelinerem. Jestem załamana jakością wykonanego zabiegu , gdybym wiedziała nie podjęłabym takiej decyzji. Pomocy, czy ktoś może mi polecić osobę, która poprawi ten niedokładny makijaż?!
      • 1sokolik Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 12 lat temu
        Mam podobny problem. Może robiliśmy w tym samym gabinecie... Mnie też brzydko mówiąc spieprzono kreski. Też kogoś szukam. Jestem z okolic mińska mazowieckiego.
    • Gość: Julia Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12 lat temu
      Ja tez byłam u pani Oli na szkoleniu z podstawowego permanentnego, i bardzo mi sie spodobalo, myśle nad kolejnym szkoleniem tym razem z korekt. Jak już mam dobrego fachowca, to chce kontynuowac. Kończyłas może u pani Oli to szkolenie z korekt tez?
    • kosmalina Makijaż permanentny - prawdy i mity 12 lat temu
      Jakim kremem trzeba smarować powieki,po zrobieniu kresek makijażem permanentnym? Wiem,że tribiotykiem żeby się ładnie goiło, ale podobno powinno się je jeszcze smarować kremem , żeby powieka nie była zbyt wysuszona. Jakim?
    • Gość: Martita kreska IP: *.adsl.online.nl 12 lat temu
      witam mam 25 lat i zrobiłam sobie kreske nad okiem na samej powiece i jestem bardzo zadwolona ale chciałam dłuzsza po bokach jakis cm ale kosmetyczka mi odradzila z tego wzgledu ze moze moze opasc mi tam skora i kreski moga byc nie rowne... nie wiem co o tym myślec? czy to mozliwe w tak młodym wieku ? nie mam zmarszczek jeszcze...
    • Gość: Maja Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.as13285.net 11 lat temu
      Chce sobie zrobic makijaz pernament ust I brwi. Czy ktos moze mi polecic dobry salon kosmetyczny w okolicach szczecinku. Z gory Dziekuje
    • izzie90 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 9 lat temu
      a co to za bzdury... taki makijaż robią sobie i młode panie i te trochę starsze. nie każdy został obdarzony przez naturę w gęste ładne brwi, a henna to tez nie jest zbyt trwałe i estetyczne rozwiązanie. mam zrobione brwi przez Dominikę Kossakowską z salonu Jest Pięknie i polecam. brwi- rewelacja. wyglądają jak prosto od profesjonalnej makijażystki, taki subtelny naturalny efekt.
    • Gość: marta88 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.icpnet.pl 9 lat temu
      Bardzo fajną opcją jest makijaż permanentny. Dzięki temu nie musimy codziennie rano spędzać czasu na makijażu na przykład oczu. Ja swoje kreski na powiekach robiłam w Vici Clinic w Krakowie u pana Krzysztofa. Efekt jest świetny - dokładnie taki, jakiego oczekiwałam.
    • Gość: Grażyna Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.icpnet.pl 9 lat temu
      Moim zdaniem super opcją jest makijaż permanentny. Nie musimy się codziennie martwić o to, aby nasz makijaż wyglądał perfekcyjnie. Ja robiłam brwi i kreski w Vici Clinic w Krakowie za pomocą urządzeń i produktów marki Biotek. Zabiegi wykonywał przemiły Pan Krzysztof. Efekt jest naprawdę super, nic nie blaknie, a makijaż wygląda naturalnie.
    • Gość: julita Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.icpnet.pl 8 lat temu
      Makijaż permanentny to bardzo wygodne rozwiązanie. Nie musimy marnować czasu na to, aby się codziennie malować - z takim makijażem zawsze wyglądamy dobrze. Zachęcam do zapoznania się z ofertą Vici Clinic, które znajduje się w Krakowie. Tam przemiły Pan Krzysztof wykonuje makijaż permanenty za pomocą produktów Biotek.
    • Gość: Magdalena Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity IP: *.icpnet.pl 8 lat temu
      Polecam makijaż permanentny, szczególnie ten wykonywany przez pana Krzysztofa z Vici Clinic w Krakowie. Mega profesjonalne podejście do klienta, efekt zabiegów Biotek przerósł moje oczekiwania. Obawiałam się, że brwi będą wyglądały sztucznie ale efekt jest świetny i polecam każdemu.
      • mrklaudia Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 8 lat temu
        Ja mam wrażenie, ze niektóre dziewczyny prze makijaż permanentny robią sobie krzywdę i to nie tylko dlatego, że został on źle wykonany, ale po prostu do nich nie pasuje. Najgorzej jak takie młodziutkie dziewczyny się an niego decydują i często dodaje im to dobrych kilku lat. Zapewne jest on bardzo wygodny, ale ja wolę robić normalny codziennie rano. Jakość mi to nie przeszkadza i nigdy nie brakuje mi na to czasu.
    • sterka03 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 8 lat temu
      Ja makijaż permenentny brwi i ust robiłam u pani Dominiki z salonu Jest Pięknie w Warszawie. Serdecznie ją polecam! Najbardziej zależało mi na naturalnym efekcie i idealnym kształcie , wszystko udało się zrealizować :) Pani Dominika ma ogromny talent i bardzo wprawioną rękę. Uważam, że to mistrzyni w swoim fachu.
    • sandra.sisko1 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 7 lat temu
      Nie uważam za obrzydliwe, zależy od tego u kogo robiłaś...ja byłam w Madame Art i dziewczyny wykonały kawał dobrej roboty. Chciałam efekt delikatny i nie wyglądam sztucznie. Wszystko zależy od salonu tak naprawdę.
    • monnijel Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 6 lat temu
      Jak to zazwyczaj bywa ile ludzi tyle opinii. Ja uważam że jeżeli jest ktoś specjalistą w danej dziedzinie to może z tego wyjść fajna rzecz. Mam 35 lat i zdecydowałam się na makijaż permanetny brwi. Najperw przeczytałam cały internet na ten temat i popytałam znajomych. Trafiłam do Pani Uli (facebook.com/permanenturszulaifkowicz ) i to był bardzo dobry wybór. Pani Ula ma sporą wiedzę i doświadczenie w tej materii. Ma dostęp i pracuje na dobrm sprżecie i materiałach. Jednym słowem jestem zadowolona. Jak ktoś coś dobrze robi to może być super efekt
      • weroniqqa Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 6 lat temu
        Prawdą jest, że dobrze wykonany jest estetyczny i nieszkodliwy dla zdrowia. Grunt to bezpieczne produkty, polecam hurtownię MO’s Beauty Shop.
    • idagrabowska000 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 6 lat temu
      Nie wiem skąd takie podejście. Ja jestem młodą kobietą, skorzystałam z makijażu permanentnego brwi i jestem bardzo zadowolona! Zaoszczędzam codziennie czas i nerwy. Lepszej decyzji nie mogłam podjąć. Polecam Magdalenę Magierę z Cieszyna - profesjonalna i mega sympatyczna obsługa <3
    • irenamik Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 5 lat temu
      Ja tez się skusiłam na makijaż ust i jestem mega zadowolona. Wiem teraz że nie jestem rozmazana i nie tracę czasu na malowanie. Koleżanka poleciła mi świetną linergistkę - panią Martę Ifkowic Gorzeń. Jest dokładna i zna się na swojej pracy.
    • ziutkamutka Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 5 lat temu
      Makijaż permanentny to super sprawa. Nie muszę się martwić ze jestem rozmazana czy też nie stresuje się rano że mam mało czasu na malowanie. Ważne jest tylko żeby znaleźć dobrą specjalistkę. Ja makijaż robiłam u tej pani facebook.com/permanenturszulaifkowicz. Spokojnie ją polecam. Jest dobra
    • pegi.braun27 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 5 lat temu
      Dobrze wykonany makijaż permanentny to doskonałe rozwiązanie dla aktywnych i nowoczesnych kobiet. Sama wykonałam taki makijaż w salonie ОASIS BEAUTY & SPA i wyglądam doskonale. Sam makijaż został wykonany perfekcyjnie. Polecam ten salon!
      • kookosanka123 Re: Makijaż permanentny - prawdy i mity 5 lat temu
        No to ja polecę Magdalenę Bąk z Warszawy. Według mnie to jest najlepsza linergistka w stolicy. Ma doskonałe wyczucie proporcji i po prostu ma "oko". A do tego używa pigmentów wysokiej jakości co też przekłada się pozytywnie na efekt końcowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka