marta1703 18 lat temu Błagam jaki macie sprawdzony sposób na elektryzujace sie "klejace się" ubrania płyn do mycia naczyń nie wchodzi w gre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: elektryzujace sie ubranie IP: *.infinity.net.pl 18 lat temu płyn do płukania tkanin , który należy dolać do ostatniego płukania ubrań np. lenor, K Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: elektryzujace sie ubranie 18 lat temu Płyn Ania.O taki torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=5629 Kosztuje grosze a działa super. A jeśli chodzi o płyny do płukania to niestety one nie zawsze działaja.Uzywam lenora a tylko ania dała sobie rade z np czapką czy podszewka spódnicy klejącą się do rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: elektryzujace sie ubranie 18 lat temu kupuję na rynku od tych co mają produkty Niemiecki i te płyny są dobre i już nie wiem nie mam takiego problemu a czapki w środku pryskam lakierem do włosów i jak ściągasz to dęba nie stają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: elektryzujace sie ubranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu A gdzie można kupić ten płyn Ania? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: elektryzujace sie ubranie 18 lat temu Ja kupowałam w podziemiach Centrum zdrowia dziecka w wawie.A tak ogólnie to myśle, że w jakiś mniejszych sklepach z chemia.Może kioskach. Odpowiedz Link Zgłoś