Gość: kidpol Re: bujdy na resorach IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 18 lat temu Ja we wszystkie poruszane sprawy wierze/jestem po 60 /szescdziesiatce/.Cos takiego przezywalem. Mialem ciocie 8-12 lat.Ona 32-36.Potem w ogolniaku profesorke.przychodzila do szkoly bez majtek,Do 25 nie potrafilem liczyc,po 15tu tracilem pamiec.Nie zalyje.Ale przestrzegam na skutki po wysilku /nic na sile/.Zostala mi przepuklina pachwinowa.To prawda ale jeszcze moge..........Chce Wam jeszcze dodac,ze duze spustoszenie w genitaliach meskich robia samotne mamusie bawiac sie przy kapieli malucha obcalowujac i dotykajac je.Ale tego juz nikt nie widzi i watpie czy ktora katoliczka o tym powie na spowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz chłopak sobie poużywał IP: *.ds.pg.gda.pl 18 lat temu fajne życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xiongmao Gorzki smak seksu 18 lat temu No proszę, chyba pierwszy artykuł Wyborczej, który nie jest gloryfikacją współczesnej kultury seksu, czyżbyście uczyli się obiektywizmu dziennikarskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Gorzki smak seksu 18 lat temu aha czyli jak nie jest gloryfikacją, czyli jest jednostronny z drugiej strony, to się to nazywa obiektywizm? pierwsze słyszę. jak dla mnie to subiektywizm, tyle że z drugiego punktu widzenia. obiektywizmu to tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
narwik Ojej, no prawie współczuję : ) 18 lat temu Przecież wystarczy nie czytać. Ja nie czytam innych naszych dzienników i się nie denerwuję, proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh ale kit...Dlaczego ten artykul to K L A M S T W O: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu 1. Cały artykuł jest ładnie pokolorowany. Na samym końcu córka: "A seks? Dobry seks smakuje podobnie jak gorzka czekolada z chili. Lubisz? Polecam! - wybiega.". Wybiega? tak z nienacka? ani cześć ani pocałuj mnie w d*? Żona opowiadająca tak sobie takie coś? 2. 20 lat temu trudno było jej kontrolować bilingi męża, wtedy korzystało się z budek, a telefon był luksusem... a nawet jeśli był to bilingów nie było. 3. W latach 80-tych bać się HIV? Mało kto wtedy o tym słyszał. 4. Na pierwszej stronie facet żali się "żona wystąpiła o rozwód [...], _ukochana córka nie miała dla mnie czasu_, w banku miałem debet, a w pracy zostałem pominięty przy podwyżkach", a dalej jego córka opowiada jaki to tatuś jest super i wykazuje jakoby ona też była erotomanką i wdała się w ojca. Nie ma do niego żadnego żalu, jest super i w ogóle. 5. Artykuł pochodzi z Poradnika Domowego... to chyba powinno dać do myślenia. W oryginale napewno jest z jakimiś zdjęciami w kuchni, gdy żona zasłania twarz albo coś w tym stylu. Znam "dziennikarkę" z podobnego pisma, bez żenady opowiadała mi jak to wszystko ładnie zmyślają, choć czasami (bardzo) lekko na faktach autentycznych. Bujda na resorach, choć SLAA to poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: ale kit...Dlaczego ten artykul to K L A M S T 18 lat temu jasne że bujda, to tak na zachętę... ale temat istnieje realnie, nawet jeśli nie dotyczy przystojniaków i durnych laleczek na weselach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al den te Gorzki smak seksu IP: *.kracen.hor.net.pl 18 lat temu Mnie również wydaje się, że artykuł jest fikcją. Matka, która opowiada o obciąganiu przez druhne na weselu i córka, która jej nie rozumie? Coś nie tak, albo z artykułem albo córką. Brawo dla kobiety, że stara sie postawić swoje życie ponownie na nogi. A mężczyzna ma problem? Jaki? Każdy lubi sex i po pewnym czasie przychodzi ochota na zdradę, pytanie tylko co z tym robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Gorzki smak seksu IP: 88.220.180.* 18 lat temu Artkuł jeżeli nie wyssany z palca, to w każdym razie bardzo mocno podkolorowany. Sekretarka i jej siostra bliźniaczka? Druhna robiąca loda na weselu? Ciekawe, z jakiego to filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymichał Re: Gorzki smak seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Nie rozumiem tego Michała - skoro miał takie ciągłe "napięcia" to nie mógł zwalić konia ? Metoda - najprostsza - najlepsza - najmniej konsekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Czy seks oralny jest moralny? IP: *.subscribers.sferia.net 18 lat temu Czy seks oralny jest moralny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimoto Gorzki smak seksu IP: *.eastwest.com.pl 18 lat temu Odgrzewany kotlet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gorzki smak seksu IP: *.chello.pl 16 lat temu Witamy, Zapraszamy Serdecznie !!! Ekskluzywnie Odpowiedz Link Zgłoś