fajny-doctor 18 lat temu Drogie Panie, czy któraś z Was chodzi na grzyby i suszy je na suszarce elektrycznej? Jakie są Wasze opinie? Co sądzicie o tym sprzęcie: www.orava.com.pl/product_info.php/products_id/384 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kropek-69 Re: Suszarki do grzybów i owoców IP: *.164.rev.vline.pl 18 lat temu Ja mam suszarkę elektryczną,ale innej firmy.W tym roku suszyłam w niej grzyby juz kilka razy.Jestem zadowolona ,suszą się ładnie,lepiej niz w piekarniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Suszarki do grzybów i owoców IP: *.ec.kalisz.pl 18 lat temu Polecam. Grzyby suszą się idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Suszarki do grzybów i owoców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ale mało wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Suszarki do grzybów i owoców IP: *.59.jawnet.pl 18 lat temu Nie wiem, może ktoś ma jakąś lepszą. Ale ta co ja mam jest do kitu. Trzeba drobno pokroić grzyby i długo suszyc. Jesli ma się trochę grzybów, to może i dobra, ale jak ja miałam co tydzień parę kilo, to musiałabym suszyc chyba z miesiąc. Do owoców jest dobra, ale do grzybow uwazam, ze nie. Szkoda pieniędzy, moi znajomi tez tak uważają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Suszarki do grzybów i owoców IP: *.ssp.dialog.net.pl 18 lat temu www.nokaut.pl/oferta/suszarka-do-warzyw-niewiadow-970-przezroczysty.html Ta jest o niebo lepsza, bo wyższa przede wszystkim. Polecana na forach grzybiarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Suszarki do grzybów i owoców IP: *.aster.pl 18 lat temu zgadzam się z misiem. suszarka niewiadów typ 970 jest super, a z białymi sitami jest sporo tańsza. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
sz-pieg Re: Suszarki do grzybów i owoców 18 lat temu Lepszy i bezpieczniejszy zdecydowanie Niewiadów! I to z białymi sitami - cgi.ebay.pl/NIEWIADoW-SUSZARKA-DO-GRZYBoW-WARZYW-OWOCoW-I-ZIo_W0QQitemZ150297550296QQihZ005QQcategoryZ12169QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Mama całą jesień suszy w niej grzyby, nawet spore kawałki czy całe ogonki są suche na wiór w ciągu doby. Również wtedy, kiedy wszystkie 4 poziomy są "zajęte". A jak skończy się sezon grzybowy, będzie można suszyć owoce (na razie próbowałyśmy z bananami - super!) Odpowiedz Link Zgłoś