Dodaj do ulubionych

smoczki do butelek

16.08.04, 14:24
Witajcie emamy. Mam ogromny problem z nauczeniem mojego 2.5 miesiecznego dzidziusia jedzenia z innych smoczkow niz z tych ktorymi jadł w szpitalu. Niestety dosc dlugo tam przebywal (ponad miesiac) i byl karmiony jakimis dziwnymi, nie do kupienia w sklepie smoczkami (chyba są to reklamowki dodawane do pokarmow Milupa). Dostalam ze szpitaka 3 takie smoki (i cale szczescie), ale juz czas aby mały zaczął jadać innymi i tu jest problem. Kupiłam juz caly asortyment jaki jest w sklepach (oprocz tych nie markowych).... i co....nic. Nie chce jesc, albo placze jak jest strasznie glodny, a jak mniej to trzyma smoka w buzi i nie ciągnie. Martwie sie ze juz niedluge bede je musiala wymienic a wtedy czym bedzie jadł. Macie jakies sposoby na przekonanie malucha do smoczka?
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: smoczki do butelek 16.08.04, 15:19
      o matko to moze sprobuj dostac wiecej takich smoczkow w szpitalu ? szkoda
      Dzidziusia, nie wiem co Ci radzic, bo moj Malutki jadl przez avent i jakos Go
      nie musialam uczyc , w szpitalu na szczescie bylismy krotko i nie zdazyl sie
      przyzwyczaic do jakiegos okreslonego typu smoka.
    • linduszka Re: smoczki do butelek 16.08.04, 22:56

weź jeden taki smoczek (który dostałaś w szpitalu) i pokaż go w sklepie z
      artykuałmi dla dzieci. na pewno znajdziecie taki sam albo bardzo podobny!
      niemożliwe żeby nie było!
    • koloris5 Re: smoczki do butelek 07.09.04, 15:21
      a może niech ci w szpitalu powiedzą jaki to producent i do niego napisz albo
      zadzwoń.
      • leli1 Re: smoczki do butelek 09.09.04, 17:05
        hurra-chyba mamy. Mały zaakceptowal smoczki z chicco - kupialm na probe i to chyba to!! Jestesmy uratowani ;)
        Koloris5 - sęk w tym ze tych smoczkow nie mam sprzedazy, są tylko i wyłącznie jako materiał reklamowy do szpitali...tez sobie wymyslili.
        POzdrawiam wszystkich.
        • aga305 Re: smoczki do butelek 10.09.04, 11:00
          jesli daja jako reklame w szpitalu to musza byc do kupienia. Ale jesli udalo ci
          sie chicco, to super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka