ooola2 25.11.05, 08:52 Moja 1 miesięczna córeczka jest od tygodnia na mleku bebilon 1 i ulewa po każdym jedzeniu kilkakrotnie. Czy to normalne czy może powinnam zmienić mleko. Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
55555mmmmm Re: ulewanie 25.11.05, 10:18 Odpowiem bo temat jest dla mnie znany. Mam 16 m. córkę a uwierz ze do 9 mieesiąca cały czas "ulewała" - lekarz twierdził ze ona to taki "typek" i tak będzie mieć.Jej 1 mleko to nan1, pozniej z powodu biegunki i skazy b. daję do nadal bebilon pepti 2 i uwierz ze w 9 miesiącu jak ręką odjął skończyło się ulewanie.Identycznie miało dziecko mojej koleżanki-poprostu musisz uzbroić się w cierpliwość i wszystko z czasem będzie OK.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ooola2 Re: ulewanie 25.11.05, 11:32 Dzięki bo już się martwiłam, że może coś nie tak. Ale czy ona nie jest potem głodna i może jej częściej dawać jeść? Ola Odpowiedz Link Zgłoś
g35 Re: ulewanie 25.11.05, 12:57 moja ulewala do czasu do poki zaczelam dodawac kaszki do mleczka od czwartego miesiaca ulewanie przestalo byc tak uciazliwe ,ale nie powiem ze sie skonczylo jest zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-albrecht Re: ulewanie 03.12.05, 23:08 Ulewanie to w zasadzie fizjologia, ale znaczne nasilenie i pojawienie się po wprowadzeniu noiwego mleka może świadczyć o jego nietolerancji - myslę jednak, że trzeba sytuację trochę poobserwować. Odpowiedz Link Zgłoś