sarita10 Re: danonki 10.09.07, 11:43 Ja zaczęłam już w 7 miesiącu-mój syn bardzo je lubi. Teraz dostaje już wszystkie serki nie tylko danonki.(10miesięcy). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata288 wogóle... 11.09.07, 11:39 raz chyba dałam ale doszlo do mnie ze to sam cukier a to co mowią w reklamach to bzdury.wole dac jogurt naturalny z owocami swieżymi. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: danonki 11.09.07, 13:45 lepiej podawac naturalny jogurt z owocami, niz te napakowane chemia pseudozdrowe danonki. no, ale wybor nalezy do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
toffii Re: danonki 11.09.07, 15:48 a na jakiej podstawie tak uważacie że danonki są chemią napakowane? Przeciez jest to dla dzieci i chyba musi spełniać jakieś normy. Ja właśnie dzisiaj podałam małemu pierwszy raz danonka (ma 7 miesięcy skończone) i bardzo mu smakowało, jak nigdy otwierał buźkę. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: danonki 12.09.07, 13:42 kurcze, teraz znaleźć nie mogę, ale był gdzieś artykuł w internecie i naprawdę te danonki nie są najlepsze. nie piszę tego bo mam takie widzimisię, tylko proponuję podać dziecku coś o wiele zdrowszego. generalnie producent Danonków (moim zdaniem) najlepsza firmą nie jest. W ogóle ciężko jest teraz znaleźć jakieś jogurty, które naprawdę są wartościowe. sama dla siebie też kupuję jogurty naturalne, bo są najzdrowsze. jak już pisałam - to jest wyłącznie moje zdanie i nikomu go nie narzucam, po prostu się wypowiedziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: może poczytaj tu: 12.09.07, 13:45 www.konsumenci.kalisz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=80&Itemid=31 Odpowiedz Link Zgłoś
agata288 Re: danonki 14.09.07, 12:07 bardzo mu smakowalo no bo jest bardzo słodki...mi odradzasli nawet trzej lekarze Odpowiedz Link Zgłoś