chmurzysko 27.07.08, 09:49 Znalazlam oferte sprzedazy takiego smoczka : www.allegro.pl/item406023450_smoczek_siateczkowy_do_warzyw_i_owocow_hit_z_usa.html#photo Bede wdzieczna za opinie na temat tego produktu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolkowicz_a Re: smoczek siateczkowy (?) 27.07.08, 09:51 Ja włąśnie taki kupiłam. Daję narazie jabłko i synek wcina aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
tulasie Re: smoczek siateczkowy (?) 27.07.08, 10:07 Mnie tez ciekawi opinia eksperta na ten temat - jakos nieufnie podchodze do tego typu "wynalazkow". Odpowiedz Link Zgłoś
tezauurus Re: smoczek siateczkowy (?) 27.07.08, 17:49 Podejrzany ten "sprzet". Ma jakies atesty? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: smoczek siateczkowy (?) 28.07.08, 00:20 Witam, Ciekawy sprzet,ale nie mam z nim zadnych doswiadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
izabeladrozd Re: smoczek siateczkowy (?) 01.08.08, 00:56 hej zaczne od tego ze to nie smoczek wklada sie do srodka jedzenie i to zapobiega zaksztuszeniu przy pierwszych probach jedzenia ok 5-6 miesiaca ponoc najlepsze do banana kolerzanka taki miala tylko mowila ze ciezko sie myje no i krutko uzywala ja po namysle stwierdzilam ze go nie kupie mam 3 dziecko i po namysle stwierdzilam ze nie jet to niezbedne no chyba ze dziecko na tendecje do ksztuszenia albo dla swietego spokoju mamy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smutna66 Re: smoczek siateczkowy (?) 06.08.08, 13:01 A ja achęcona komentarzami z forum zakupiłam na allegro tydzień temu smoka ,przesyłka z usa bo z tamtąd wysyłają smoczki kosztuje 7 zł. i szla 4-5 dni.Dla mnie smoczek to rewelacja i dla dziecka też,moj ma 6,5 miesiąca i zajada się owocami poprzez ten smocek ,wkładam kawalek gruszki ,banana ,jabłka i ciumka ,aż wyciumka wszystko bardzo mi to pasuje,oczywiście można dwac każdy owoc osobno ale po co jak można zrobić mieszankę smaków,polecam naprawdę za takie pieniądze super sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś