katalina8 27.07.08, 22:47 Czy używacie produktów Miltona do sterylizacji butelek i smoczków??? Jeśli tak to od którego miesiąca i jaki jest wpływ na przeód pokarmowy dzieci, ponieważ mimo iż produkty sa rekomendowane to jednak to chemia. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara.gierowska Re: Milton??? 28.07.08, 00:28 Witam, Nie mam doswiadczeń z produktami "Milton",ale moze trzeba po prostu sprawdzic kto im wydał atest ( PZH ?) Odpowiedz Link Zgłoś
1anyzek Re: Milton??? 29.07.08, 15:37 miltona można chyba używać od urodzenia ale przyznam szczerze że po wysterylizowaniu butelki strasznie śmierdzą acze zrobiłam to raz potem dokładnie umyłam płynem do naczyń i wygotowałam natomiast bardzo dobre są husteczki do wycierania mebli, sprey(w butelce jak płyn do szyb)do mycia leżaczka ,mebli itp i płyn dezynfekcyjny do rąk bez użycia wody( super w podróży)tabletek używam do dezynfekcji wanienki i do mycia podłogi mała czasem "zczołga" się z koca na podłogę ,do sterylizacji butelek nie dałam się namówić Odpowiedz Link Zgłoś