djmonia 03.06.09, 08:08 moja corka ma 2m-ce i chce jej juz dawac kaszke manne jest karmiona butelka czy to dobry pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dordulka Re: od kiedy kaszka? 03.06.09, 08:18 Nie, to nie jest dobry pomysl. Z jakimkolwiek rozszerzeniem diety poczekaj jeszcze dwa miesiace. A czemu sie tak tobie spieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: od kiedy kaszka? 03.06.09, 09:48 nie jest to dobry pomysł - a wręcz głupi. Kasza manna to gluten - jak i kiedy wprowadzać gluten - poszukaj w forumowej wyszukiwarce. dietę rozszerzamy znacznie później - kiedy? - na górze forum,masz przyszpilony wątek "stwórzmy jadłospis i plan dnia" - czy jakoś tak. W owym wątku Pani Doktor podała schemat żywienia - zajrzyj tam łaskawie i sobie poczytaj, co możesz w 2 lub 3 miesiącu życia dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: od kiedy kaszka? 03.06.09, 09:51 Pomyślałam, że skoro chcesz 2 miesięcznemu dziecku dawać kaszę manną - to możesz jeszcze tego schematu nie znaleźć - wklejam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=632&w=71001263&a=71912589 Ale słowo "gluten" chyba wpiszesz w wyszukiwarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: od kiedy kaszka? 03.06.09, 13:56 kaszke manne to sobie daruj!jesli juz musisz to kleik kukurydziany badz ryzowy!ja musialam wprowadzic kleik kukurydziany po ukonczeniu przez mala 2 miesiecy bo nie tolerowala zadnego mleka ar dostepnego na rynku(tylko niech mi nikt nie mowi o nutritonie bo ten skadnik jest w bebilinie ar)kupy byly kolorowe,ostatnio czarne a na kleiku sa oki! a ty z jakiegi powodu chcesz tak szybko rozszerzac diete???? Odpowiedz Link Zgłoś