IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 16:58
Szukam dobrej ekipy do prac wykończeniowych od poddasza po łazienki włącznie.
Zależy mi na jednej ekipie do całego wykończenia domku
jednorodzinnego.Prosiłbym o rzetelne opinie i namiary...
Obserwuj wątek
    • andrzej1308 Re: Poddasze 18.11.09, 00:49
      Witam serdecznie.Wiec w odpowiedzi na pana e-mail zglaszam swoja kandydature na
      ewentualne wykonanie u pana w/w prac.W zwiazku iz zbliza sie okres zimowy
      tzw."martwy" to ceny uslug z regoly sa nizsze choc my i tak nie mamy wysokich
      stawek lecz co do kwot za dana ewentualnie prace trzeba dogadac indywidualnie.Od
      wielu lat specjalizujemy sie w wykonczeniowce jak rowniez montarz kominkow wraz
      z systemem DGP.Wiecei informacji moge udzielic po odpowiedzi z pana
      strony.Rowniez udokumentowane nasze prace jak rowniez wizyte u wczesniejszych
      klientow czy telefon.Moge tez przeslac zdjecia itp.Moj kontakt to 515 102 416
      lub e-mail Gugusia1@poczta.fm Pozdrawiam i do uslyszenia
    • andrzej1308 Re: Poddasze 18.11.09, 00:51
      Gość portalu: Zaiteresowany napisał(a):

> Szukam dobrej ekipy do prac wykończeniowych od poddasza po łazienki włącznie.
      > Zależy mi na jednej ekipie do całego wykończenia domku
      > jednorodzinnego.Prosiłbym o rzetelne opinie i namiary...
      Witam serdecznie.Wiec w odpowiedzi na pana e-mail zglaszam swoja kandydature na
      ewentualne wykonanie u pana w/w prac.W zwiazku iz zbliza sie okres zimowy
      tzw."martwy" to ceny uslug z regoly sa nizsze choc my i tak nie mamy wysokich
      stawek lecz co do kwot za dana ewentualnie prace trzeba dogadac indywidualnie.Od
      wielu lat specjalizujemy sie w wykonczeniowce jak rowniez montarz kominkow wraz
      z systemem DGP.Wiecei informacji moge udzielic po odpowiedzi z pana
      strony.Rowniez udokumentowane nasze prace jak rowniez wizyte u wczesniejszych
      klientow czy telefon.Moge tez przeslac zdjecia itp.Moj kontakt to 518 897 758
      lub e-mail Gugusia1@poczta.fm Pozdrawiam i do uslyszenia
      • Gość: do admina Re: Poddasze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 15:56
        Dlaczego zostały usunięte komentarze innych użytkowników,które miały
        nr.telefonów ewentualnych wykonawców robót, a nie został usunięty komentarz w
        który jest również telefon, przecież to chyba też reklama czy nie?? A może to
        znajomy admina ???
        • marek1347 Re: Poddasze 19.11.09, 09:55
          Też nie podoba mi się to. Wczoraj pisałem post,od razu
          zniknął.Reklama,czego że ktoś szuka pracy
          • Gość: budowlaniec Re: Poddasze IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 19:11
            Witam prosze sie kontaktowac pod ten adres dogadamy szczegoly jesli jest pan
            zainteresowany rafal10p@o2.pl wykonuje glownie uslugi wykkonczeniowe zajmuje sie
            tym od 3 lat pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka