Gość: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 21:39 Czy tam jeszcze ktos naprawia samochody Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprzęgło Re: Warsztat na Wisona IP: 89.231.151.* 22.02.10, 06:25 Na kolonii Wilsona macwarsztat Pan Marynowski - serdecznie polecam. Zna się na rzeczy a do tego sympatyczny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koral Re: Warsztat na Wilsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 20:54 Chodzi mi o ten warsztat na rogu szosy Grudziadzkiej i Wilsona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Warsztat na Wilsona IP: 80.51.140.* 23.02.10, 17:31 Rudy robi w warsztacie przy myjni obok orlenu, bo zapewne o niego tobie chodzi. Tam podjedz i z nim pogadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koral Re: Warsztat na Wilsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:04 Dzieki AS . A ty Oszczep cos tak wyjechal z tym mlotkiem i paragonem ja tylko pytalem o warsztat na Wilsona bo kiedys spawalem tam tlumnik a wiem ze "RUDY" Wojtek juz nie spawa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: Warsztat na Wilsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 14:56 Ale jak pojedziesz do Wojtka (albo jego brata-Tomka) to tam jest też jeszcze jeden co spawa (łącznie z aluminium) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczep Re: Warsztat na Wisona IP: 80.51.140.* 23.02.10, 21:27 miarą mechanika jest to JAKIE POSIADA NARZĘDZIA. Od tego powinna sie zaczac rozmowa z mechanikiem, bo młotek i przecinak to niestety nadal powszechnie stosowane przyrządy... Pozatym ważne czy mechanik wystawia rachunek (konieczny w razie reklamacji zakupionych części). Odpowiedz Link Zgłoś