Dodaj do ulubionych

Firma Adriana

IP: *.chelmno.mm.pl 08.09.10, 20:47
Jak się tam pracuje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 08.09.10, 20:52
      Trochę dużo godzin ale kasa taka sobie ogólnie nie jest żle
      • Gość: x Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 09.09.10, 21:49
        12 godzin to standard przymusowo
    • Gość: ppp Re: Firma Adriana IP: 89.231.148.* 09.09.10, 12:29
      A ch.... Cie to obchodzi.
      • Gość: b.Adrianowiec Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 12:47
        W zyciu do tego bajzlu za zadne pieniadze zreszta on i tak gowno placi dlugow od zarabania niebawem trzeba pewnie bedzie zgasic swiatlo
      • Gość: gosc do ppp Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 16:39
        Wyrazaj sie jakos ty bydlaku chyba jestes jednym z tych kretaczy co pan K
    • Gość: juuy Re: Firma Adriana IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.10, 18:47
      gościu jak nie pracowałeś w obozie pracy to idż do adriany, powodzenia
      • Gość: kola Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 10.09.10, 21:01
        gdzie zarobisz od 2000 do3000tys w Chełmnie w jakiej fabryce pomyślcie ! od roku tak jest kto pracuje ten ma!!!! A jak komuś nie pasuje to to niech idzie zbierać puszki jak by co to pracuje tam fizycznie i żyje!!!
        • Gość: do kola Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 21:16
          Ale zapierdzielasz 12 godzin to jest porabane pracuj pracuj a garb ci sam wyrosnie a pan K juz taki wielki sie zrobil ze banery reklamowe na motocrosie wystawia tak dalej to ponownie bedzie padlina powodzenia kolo pracu 16 godzin
        • Gość: mak Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 11.09.10, 16:51
          od 2000 do 3000=od 250godzin do 300 godzin
          • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.10, 17:10
            To zgloscie do Panstwowej Inspekcji Pracy to sie za przekreta i wyludzacza wezma szybciutko zreszta czego mozna sie po nim spodziewac kolorek wloskow mowi sam za siebie
            • Gość: i tyle Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 11.09.10, 18:52
              A co ci ta kontrola z PiPu?Przecież nadgodziny to indywidualna sprawa każdego pracownika.Skoro ktoś zostaje na nadgodziny to wyraża sam na to zgodę.A to że ludzie się boją otworzyć gęby w tej sprawie to inny temat.Jedynym wyjściem z takich sytuacji jest założenie Związków Zawodowych które będą miały zawsze obowiązek stanąć w obronie pracownika.Ale do tego też trzeba mieć jaja!
              • Gość: r Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 12.09.10, 18:53
                w tym zakladzie trzeba się pytać czy możesz po 10 godzinach iść do domu
                • Gość: alechandro Re: Firma Adriana IP: 109.243.20.* 12.09.10, 19:02
                  Przepraszam mogę iść do domu?
                  • Gość: Kam Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 20:56
                    A to jeszcze firma czy juz krzak angrestu panie K ?
                    • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 15:04
                      A ja mam taka propozycje nie zajmujmy sie tym zakladem zwanych przez wielu obozem pracy to szkoda czasu zalozcie zwiazki zawodowe i domagajcie sie swoich praw od tego pana ciekawe czy jego familia tak licznie zatrudniona tez ma takie problemy biora kase nie dajac niemal nic z siebie dla tej firmy tylko doic jak krowe a ludzie sie nie licza tak dalej panie to sam pan bedziesz zapierdzielal w tym bagnie
                      • Gość: :P Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 16:05
                        I tu się mylisz Pan K. nigdy nie będzie sam zapierdzielał,bo zawsze znajdzie się stado ludzi pokornych jak krowy i lękliwych jak strusie które będzie nabijało jego kabzę swoim kosztem.A sytuacja nadgodzin w Adrianie to dopiero dziwoląg!Ja pracuję w firmie której najpierw pyta się pracownika czy może zostać,ewentualnie wystawia się zlecenie w wypadku gdy trzeba kogoś zastąpić,a ilość maksymalnych nadgodzin jaka pracownik może przepracować w danym roku jest ujęta w układzie zbiorowym podpisywanym przez zarząd przedsiębiorstwa i związki zawodowe.I to jest chyba normalne?
                        • Gość: gg Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 18:02
                          czy ten zaklad znajduje sie w polsce bo ja o takim nie slyszalem
                          • Gość: gość Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 18:16
                            Widocznie nie słuchasz tego co powinieneś.Tak test w każdym zakładzie w którym działają Związki Zawodowe.Najbliższy taki zakład od Chełmna jest za Wisłą.
                          • Gość: ja Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 18:42
                            Małomiasteczkowizm wyłazi z Chełminiaków na każdym kroku.Ludzie nie wiedzą że istnieją inne zakłady,w których można normalnie pracować z poszanowaniem wszystkich praw pracownika nie tylko Adriana,Helvetia i Fam.Obudźcie się !!!!!
    • Gość: xyz Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 18:56
      tak bo wam sie k***a robic nie chce najlepiej o kazdym zakładzie mówic obóz pracy najlepiej nic byscie nie chcieli robic tylko ze 3 tys na reke dostawac za nic ALE JAKOS NIKOMU NIE PŁACA ZA DARMO WIEC POWINNISCIE SIE WOGULE CIESZYC ZE MACIE PRACE I TO NA TAKIM ZADUPIU JAK JEST CHEŁMNO
      • Gość: do xyz Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 19:25
        Ty jestes jednak niedorozwiniety albo z familii pana K spiesz do lekarza bo niebawem bedzie za pozno a tak na marginesie W OGOLE to tak sie pisze niedorajdo
      • Gość: uczciwy pracownik Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 20.09.10, 19:10
        do xyz-a ty wafelku chyba jesteś jednym z tych pracodawców co by chcieli żeby pracować za marną kase 12 godzin i najlepiej kupili ci narzędzia i materiał
        • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.10, 14:15
          Pewnie znowu liczy na dotacje z PUP ale najpierw trzeba dlugi poplacic niedlugo pewnie znowu bedzie chcial okrasc kooperantow i ludzi ktorzy zapierdzielaja jak glupcy za grosze po nie wiadomo ile godzin czas sie tym zajac wielkim pseudo przedsiebiorca podatki panie K trzeba placic do gminy a moze pan liczy na umorzenie ale niedoczekanie
          • Gość: xmen Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 22.09.10, 17:59
            W tej firmie jest gość o ksywie PYTON (S.L) to jest lizus Karwana po trupach do celu donosi na wszystkich tapicerów i nie tylko sodowa mu odjebała na maksa !!!! a po sp 5
            • Gość: Anakonda Re: Firma Adriana IP: 109.243.150.* 22.09.10, 18:09
              Też o nim słyszałem od chłopaków którzy tam robią , wszystkich już podkablował teraz myśli jak sam siebie podkablować .
              • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.10, 19:22
                Najpierw niech podpierdzieli swojego szefa przekreta i w/g mnie zachowujacego sie jak wstretny szmaciarz pewnie znowu liczy na dotacje ale do tych do hektara to jeszcze wrocimy panie K mimo ze juz pan opierdzielil za duzo duzo wieksze pieniadze niz kupil od Starostwa podobnie z palacykiem jaka byla wycena do sprzedazy i ile teraz wola a gowno tam zrobil nawet stare okna szybko wstawial trzeba wrocic do umowy i zaplacic kary do Starstwa za nie wykonanie umowy
                • Gość: b.prac. Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 21:19
                  Stary masz racje piszac o tym wstretnym przekretasie palacykow mu sie zachcialo za panstwowe pieniazki , nieplacone podatki do budzetu i wiele innych wyludzen z budzetu za ktore trzeba placic nam wszystkim a jeszcze pracownikow wyciulal wstyd panie biznesmenie z bozej laski
                  • Gość: kraf Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.10, 14:52
                    A co na to Starostwo Powiatowe i konserwator zabytkow przeciez ten palacyk sie marnuje a jak pamietam przy sprzedazy byly okreslone warunki i terminy zakonczenia renowacji palacyku ale latwiej staroscie zwalniac niewygodnych ludzi z pracy niz wyjasniac sprawy bardzo wazne zblizaja sie wybory i bedziemy te tematy drazyc do konca tak ze radze zajac sie tematem zeby nie bylo za pozno
    • Gość: fuck Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 21:07
      Chciało się Solidarności, cymbały, kapitalizmu. Komuna wam śmierdziała, macie teraz osły!
      • Gość: fifarafa Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 19:35
        po mimo kilku wyjątków sami hejterzy tutaj siedzą i wypisują bzdury... jest to zalosne.
        prawda jest taka ze p. Karwan osiagnal wielki sukces , mial pomysl na biznes i tyle .
        jak bedziecie miec swoja firme to mozecie tez ludzmi zarzadzać.
        a po za tym jak chcecie zajebista prace za duza kase to zapraszam do szkol !
        podniescie swoje kwalifikacje i bedziecie miec lepsza posade.
        tak wiec pozdro i nie wypisujcie takich bzdur bo sie sami osmieszacie
    • Gość: @@@ Re: Firma Adriana IP: *.ip.netia.com.pl 03.10.10, 21:25
      fucks gratuluję inteligencji
      • Gość: kleryk Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 17:39
        ojjj grzesznicy!!!!!!!! w niedzielę idzie się do kościoła a nie do PRACY już nadgodzin wam za mało zachłąnni grzesznicy???
        • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 18:08
          Wszystko jest o key ale nie mozna dluzej tolerowac przekreta , gdzie jest prawo ktore w Polsce toleruje przekretow i wyludzaczy jak ten pie... z Adriany a taki mial byc uczciwy a z ludzi pracujacych na produkcji uczynil niemal niewolnikow a wlasnie zalozcie zwiazki zawodowe to mu sie do tej rudej kity dobiora
          • Gość: Gustaw Re: Firma Adriana IP: *.152.153.191.dsl.dynamic.eranet.pl 17.10.10, 00:42
            Nie rozumiem Was.Pracowałem tam ale przestało mi się podobać i odszedłem nie z powodu samej pracy czy zakładu ale z powodu ludzi"fizoli".Miałem dość jęczenia,biadolenia,płaczu jak to jest żle.Tak narzekacie ale dalej tam pracujecie niech mi to ktoś wytłumaczy.Pracujecie tam bo nie potraficie nic innego w życiu robić,potraficie tylko narzekać i oskarżać.Nie bronie byłego szefa,jest mi obojętny ale to jego firma i zatrudnia kogo chce,chce rodzinę to ma,to jego prawo a Wy nie musicie tam pracować póki co,praca nie jest przymusowa.I jeszcze jedno,jak kogoś oskarża się o kradzież,jakieś sprawy finansowe czy jeszcze coś innego to trzeba mieć dowody a nie powtarzać co się usłyszało na ulicy lub przeczytało na"Naszej Klasie".Proszę dowody na piśmie to uwierzę.Pozdrawiam.
            • Gość: bela Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 17.10.10, 08:25
              masz rację nikt nikogo nie zmusza tam pracować a najbardziej biadolą ci co się boją zmian w życiu a w rezultacie poza Adrianą życia nie widzą wiem to z doświadczenia bo tam pracuję dłuższy już czas ale ja nie narzekam pracować trzeba nikt za siedzenie nikomu nie zapłaci czy w Adrianie czy w innym zakładzie mi jest tam dobrze a jestem tylko szwaczką.
              • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 12:01
                dajcie juz sobie spokoj z ta gowniana firma dla mnie to jest straszne gowno i wszystko na ten temat jeszcze uslyszycie o brakach np gdzie podzialy sie pieniadze z firmy na Bialorusi wiem cos na ten temat i tak jak poprzednik wskazal odpowiednie organa sie niebawem tym zajma
                • Gość: 102 Re: Firma Adriana IP: 195.47.201.* 19.10.10, 12:58
                  Ja również pracuję w Adrianie.
                  Bardzo jestem z tego faktu zadowolony.
                  Płaca jest rewelacyjie wysoka.
                  Stać mnie na życie i drobne przyjemności...
                  Pozdrawiam Marek K.
                  • Gość: do 102 Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 01.12.10, 19:58
                    ty jesteś ten pyton?
    • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 19.10.10, 17:49
      no nie powiem praca jest bardzo dobra i zarobki tez ale ci wyzej postawieni to nieraz maja niezłe teksty do pracownika a tak pozatym jest oki
    • Gość: pracownik Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 19.10.10, 17:53
      Fakt ze przepracowane 235 godz ale 3500 netto ciezko w Chełmnie zarobić nawet z wysokimi kwalifikacjami.
      • Gość: bela Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 20.10.10, 19:03
        wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
        • Gość: bela Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 20.10.10, 19:06
          a może jakiś nowy temat o naszej firmie a nie tylko kasa i kasa..
          • Gość: bella bis Re: Firma Adriana IP: 109.243.27.* 20.10.10, 20:00
            A jaka ona nasza ? Przecież to Jego firma?
            • Gość: bela Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 21.10.10, 16:30
              no fakt zle się wysłowiłam
              • Gość: ffffff Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 22.10.10, 20:09
                to ze tak jest w adrianie jak jest to nie wina karwana tylko jak ktos wczesniej wspomnial tzw... fizoli sa tam tacy ktorzy jak by mogli to robiliby nawet w przerwie sniadaniowej dlatego nie dziwcie sie ze polecieli w niedziele bo oni nie maja umiaru nie szanuja swoich praw juz nie wspomne o zdrowiu i to nie sa wcale tacy ktorym jak to sie mowi brakuje na chleb to poprostu pracocholicy ktorzy rujnuja ten poniekad dobry kiedys zaklad a co do placy to nie jest ona az tak rewelacyjna jak to ktos wczesniej wspomnial bo jakby tak naprawde pracowac w norwalnych godzinach to nie ma az takiej rewelacji chodzi mi o akord a tzw. diowkowi to juz wogole no ale oczywiscie jak to w calej polsce tak i w adrianie kto naj mniej sie narobi to najwiecej zarabia moze to brzmi dziwnie ale tak jest to sa wlasnie ci co pisza o tych wysokich zarobkach naprawde sa tam potworzone takie stanowiska ze moznaby sie schowac na caly dzien i niktby nawet nie wiedzial ze jestes w pracy a kasa wpada a wiem co pisze bo tam pracuje no ale zeby nie bylo tak pesymistycznie to dobrze ze ten karwan istnieje bo naprawde chelmno i okolice to by bylo jedno wielkie bezrobocie i jeszcze jedno oprocz fizoli pracuja tam jeszcze normalni ludzie ale jest ich naprawde malo jesli to czytasz a tam pracyjesz odpowiedz sobie do jakiej grupy pasujesz ...............
                • Gość: gogo Re: Firma Adriana IP: 178.56.157.* 22.10.10, 21:11
                  to racja z tymi lizusami aż się na wymioty zbiera.Podlisz się brygadzistce a i szycie dostaniesz lepsze i może dniówka 120 zeta co dzień będzie [średnio] a inaczej katastrofa i dywanik u kierownika będzie
                  • Gość: x Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 16:35
                    mam propozycję-lepiej nic nie robić tylko odpoczywać-ludzie cieszcie się że macie robotę i jako tako żyjecie
    • Gość: sprzedam Re: Firma Adriana IP: 46.112.100.* 22.10.10, 21:19
      Sprzedam siłownie:
      - hantle
      - ławeczki
      - obciążenie
      - gryfy
      - pasy do ćwiczeń

tel :
      724-110-093
      proszę nie wysyłać SMS-ów
    • Gość: cch Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 22.10.10, 21:20
      jeszcze taki zakład sie nie narodził co by pracownikowi dogodził ;)
      • Gość: ddddd Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 03.12.10, 19:25
        Wszyscy brygadziści dali by sobie jaja ogolić za te judaszowe srebrniki !!!! i tylko godziny lecą kasa kasa i wielki HUJ robią !!!!
        • Gość: jappa Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 03.12.10, 19:38
          A ja se gole jaja bo mi tak wygodniej a brygadzistą nie jestem !!!
          • Gość: lis Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 19:42

Dobra firma dająca setkom ludzi prace i to od dziesiątek lat.
    • Gość: ret Re: Firma Adriana IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 20:12
      do lisa od ilu kilkudziesięciu lat dokładnie? zagadzam się ze można zarobić zapieprzając cały tydzień po 12 godz a w sobotę i w niedzielę po 8 wtedy forsy się ma bo niema kiedy wydać
      • Gość: akas Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 21:01
        Beda talony na swieta?
    • Gość: Marek Re: Firma Adriana IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.10, 13:41
      talony będą po 1000 zł na osobę w rodzinie , należy się za takie chapanie po 12 godzin
      • Gość: arek Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 12.12.10, 01:48
        moim zdaniem panie K POWINIENES POMYSLEC O TALONACH NA SWIETA,zrob ten wlasciwy krok bo rece nam opadaja,paczuszki dla dzieci tez przydalyby sie,pozdrawiam.
        • Gość: xd Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 12.12.10, 01:51
          najlepsze jest to ze w tym akwarium siedza i sie smieja z nas ale przyjdzie na Was dzien,he,he
    • Gość: @@@ Re: Firma Adriana IP: 81.219.98.* 10.12.10, 21:33
      talony beda po 500 i tylko do biedronki
    • Gość: kusza Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 15:42
      Gość: kola 10.09.10, 21:01 Odpowiedz
      gdzie zarobisz od 2000 do3000tys w Chełmnie w jakiej fabryce pomyślcie ! od roku tak jest kto pracuje ten ma!!!! A jak komuś nie pasuje to to niech idzie zbierać puszki jak by co to pracuje tam fizycznie i żyje!!!

za 320 /mc ;)
    • Gość: ex robol Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 18.12.10, 22:06
      Chciałem wrócić - ale się nasłuchałem i nie mam zamiaru. 500zł więcej nie jest tego warte - kiedy ja śpię wy już robicie, kiedy ja wracam z pracy......wy dalej robicie. Kiedy ja odpoczywam w sobotę, niedzielę z rodziną wy....robicie. Może mam 500-600zł mniej od was ale mam WŁASNE ŻYCIE :), zastanówcie się czy warto dla tych paru zł więcej, według mnie nie...moje dziecko chyba też tak uważa.
      • Gość: ggg Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 19.12.10, 15:29
        Napisałeś chyba to sam nie jesteś pewien bo chyba dziecko ma nieroba ojca i zjeba!!!
        • Gość: do ggg Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.10, 15:40
          Zapierdzielaj na tego pana K bankruta ktory ostatnie soki z Was wycisnie zeby posplacac swoich dluznikow a i tak to pierdyknie bo dlugow nie ma konca wobec dostawcow a gdzie banki i zaciagniete zobowiazania od nich pan zejdzie na ziemie panie K bujanie w oblokach prowadzi do obledu a ludzi niech pan nie traktuje jak przedmioty im za dobra place trzeba placic a nie tylko familijnym przydupasom
        • Gość: do ggg Re: Firma Adriana IP: *.tvgawex.pl 20.12.10, 14:42
          Pracuj pracuj od świtu do nocy tylko uważaj na żonę i na sąsiadów bo coraz częściej do niej zaglądają jak ty zapie...sz po 12 godzin 7 dni w tygodniu za 2300zł. Zaliczyłem ten zakład też, jak upadał sam się zwolniłem, zarabiam 1600-1700zł i jak poprzednik napisał w dupie mam te pare złotych więcej ale żyję jak człowiek i nie wstaję z kurami żeby wrócić w nocy do domu.
          • Gość: ggg Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 20.12.10, 18:37
            banda płaczków i nierobów
            • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 18:51
              Panie K jak K nie zabieraj glosu albo jego przydupasie
              • Gość: Bodzio Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 09:28
                NO TO JAK BYLY TE TALONY W ADRIANIE NA SWIETA CZY TYLKO DLA FAMULY I PRZYDUPASOW PANA K
    • Gość: trzeźwy Re: Firma Adriana IP: 89.231.150.* 21.12.10, 11:39
      Jest super! Jest super! Więc o co Ci chodzi?!
      Nie plujcie na rękę która was karmi.
      Poza tym - "każdy sam kowalem swojego losu".
      Buziaczki malkontenci i lesery.
    • Gość: Brygadzista Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 13:52
      Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl
      Gość: ddddd 03.12.10, 19:25 Odpowiedz
      Wszyscy brygadziści dali by sobie jaja ogolić za te judaszowe srebrniki !!!! i tylko godziny lecą kasa kasa i wielki HUJ robią !!!!
      [cytat/]
      nic nie robia ????? i slusznie ! sa przeciez brygadzistami ,jak nimi przestana byc zostana robolami takimi jak ty
      • Gość: zniesmaczony Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 11:00
        Ostatnio w Pomorskiej opisywali ze ta firma zjela 1 miejsce w kuj- pom jako filar polskiej przedsiebiorczosci , firma w upadlosci z ukladem wierzycielskim to zakrawa na kpine panowie samorzadowcy glownie ze Starostwa czy wy na glowe poupadaliscie bankrut ktory zmniejszyl zatrudnienie oszukal dostawcow nie placac 25% podstaowych naleznosci ani odsetek zadluzenia w bankach itd
        • Gość: BYLY Re: Firma Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 12:53
          A JA MYSLE ZE ONA ZAJELA 1 MIEJSCE W RANKINGU OSZUSTOW I POWINNA WYSTAPIC W PARADZIE KLAMCOW I BLAGIEROW HA HA HA HA !!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: jaja Re: Firma Adriana IP: 89.231.149.* 11.02.11, 23:00
            no i mamy nowego dyrektora hehe kolejny, któremu do emerytury brakuje - szkoda, że facet porąbany jakoś trzeba to przeżyć nie pierwszy nie ostatni - może ktoś więcej wie na temat tego gościa???
            • Gość: byly Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.11, 06:12
              A kto niby jest tym nowym dyrektorem w Adrianie jak znam zycie to ktos z famuly pana K ? ale to niczego nie zmieni ani pozycji tego kretacza ani sytuacji zadluzonej po uszy firmy rownia pochyla sie zbliza dla filara przedsiebiorczosci w kuj- pom smiech na sali i nie tylko KON jaki jest kazdy widzi trzeba sie poobstawiac tymi ktorzy pomogli pokrecic przy ukladzie ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: *.cdma.centertel.pl 12.02.11, 20:05
                Słyszałam że z Helveti przyszedł
                • Gość: robol Re: Firma Adriana IP: 89.231.148.* 13.02.11, 18:06
                  a co teraz z byłym dyrkiem KRZYSIEM
                  • Gość: Ja Re: Firma Adriana IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 18:25
                    Krzyś trafi na montaż albo tapicernie :)
                    • Gość: cch Re: Firma Adriana IP: 89.231.148.* 13.02.11, 23:33
                      Nie zalauje Krzysztofa.C bo to falszywa swinia i wszystko w temacie.W oczy swiecil kolegom a poza plecami robil swoje.Wiem to po sobie.Ch....uj w dupe ci frajerze.
                      • Gość: ja Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 13.02.11, 23:41
                        zabrakło Ci odwagi zebys sie podpisał.
                    • Gość: M Re: Firma Adriana IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.11, 14:51
                      Na montaż tam będzie zbierał folie z palet i zamiatał !!
                      • Gość: gosc Re: Firma Adriana IP: 89.231.148.* 16.02.11, 18:55
                        Krzysztof C.był bardzo oki. z nim sie szło dogadac a nie jak piszecie jakies brzydkie głupoty jak mozna tak oceniac człowieka powiecie mu to w oczy a nie piszecie na forum
                        • Gość: Byly Re: Firma Adriana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 08:01
                          Wynika z tego ze juz i famula go wkurza cienko widze ta firemke wydmuche a tak w ogole to co mnie to obchodzi i tak jej dobrego konca nie widac przy takim poziomie intelektu zarzadzajacych patrz pan jk tragedia ,powtorka czyzby z Nieszawy ??????????????
                          • Gość: doo Re: Firma Adriana IP: 89.231.149.* 19.02.11, 17:24
                            Kto to jest pan JK a jak nowy dyrektor sobie radzi... coś nowego wymyślił ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka