Dodaj do ulubionych

PRESTO MAGMA

IP: 89.231.150.* 21.09.10, 09:35
PO CO ROZNOSZĄ ULOTKI SKORO NIE ODBIERAJĄ TELEFONU KILKA RAZY PRÓBOWAŁAM ZAMÓWIC PIZZE LUB KEBABA UDAŁO MI SIĘ TYLKO RAZ ZWYKLE NIE ODBIERAJĄ TELEFONU A JEŻELI ODBIORĄ PO KILKU MOICH PRÓBACH TO DOWIADUJE SIĘ ZE REALIZACJA ZAMÓWIENIA POTRWA 4 GODZINY ALBO ŻE SAMOCHÓD SIĘ POPSUŁ I NIE MAJĄ CZYM DOWOZIC . MOŻE WŁAŚCICIEL POWINIEN ZATRUDNIC WIĘCEJ OSÓB ALBO DAC SOBIE SPOKÓJ Z ROZNOSZENIEM ULOTEK I KUSZENIU SKORO I TAK NIE MOŻNA ZREALIZOWAC ZAMÓWIENIA. BEZSENSU!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: PRESTO MAGMA IP: 57.90.36.* 22.09.10, 11:05
      prawda jest taka że pewnie właściciel o tym nie wie. Byłem świadkiem jak odbierali zamówienie telefoniczne i pracownicy wymieniali spojrzenia na siebie że znowu robota i jakieś fochy strzelali. Celowo mówia ze dlugi czas oczekiwania bo nie chce im sie robic a szkoda bo pizza bardzo dobra i kebeb w sumie też :)
    • Gość: !!! Re: PRESTO MAGMA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.10, 12:04
      Byłam tam z koleżankami 40 minut przed zamknięciem, facet przyjął zamówienie (pizza na wynos) ale jakaś babka podeszła do nas i zaczęła nam gadać że tak późno, że na ostatni moment to nie powinni nam przyjąć zamówienia, dodam że lokal był pusty, zero klienta!!! za 10 minut pizze podano i po co były te głupie komentarze tej paniusi???
      • Gość: ja Re: PRESTO MAGMA IP: *.chelmno.mm.pl 01.10.10, 16:20
        Ja ostatnio często tam chodzę bo zamknięto maestro i powiem szczerze że z tego co zauważyłam to pracownicy nie mają chwili wytchnienia bo ciągle robią i co chwilę wyjeżdżają z zamówieniami. Ostatnio nawet szef im pomagał. Może tylko trafiłam na taki moment ale to są moje spostrzeżenia
        • Gość: . Re: PRESTO MAGMA IP: *.chelmno.mm.pl 01.10.10, 23:04
          Ja ostatnio bylam i ten facet marcin mariusz czy jakos tak , stal za barem weszlismy usiedlismy podchodzimy do baru on do nas co podac a my pizze co uslyszelismy ??
          Zaraz zamykaja nie ma czasu........Obeszlismy sie smakiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka