Dodaj do ulubionych

DRUKarnia chełmno.

IP: *.chelmno.mm.pl 16.11.10, 22:03
Co sądzicie o tej drukarni?

Opłaca sie robić u nich zamówienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: DRUKarnia chełmno. IP: 81.253.32.* 16.11.10, 23:41
      Są dobrzy i nie drodzy. Polecam !
      • Gość: mori Re: DRUKarnia chełmno. IP: 46.112.201.* 18.11.10, 11:44
        www.raster24.pl

wejdź i sam porównaj ceny, okolice Chełmna
      • Gość: Syatek Re: DRUKarnia chełmno. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 12:08
        Ja polecam Chełmno, na miejscu dobrze i nie drogo, a co do cen to zawsze można negocjować.
        • Gość: gosc Re: DRUKarnia chełmno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 15:30
          są drodzy, jakość z zeszłego tysiąclecia, przestarzałe maszyny, arogancki właściciel, który na co dzień zajmuje się liczeniem kasy, no i terminy realizacji grubo powyżej 3 tygodni...

a za 200 wizytówek skasowali mnie prawie 200zł !

• Gość: rjwryj Re: DRUKarnia chełmno. IP: *.chelmno.mm.pl 21.11.10, 23:40
            Ty 'gość' chyba Ci się drukarnie pomyliły, w głowie chyba też ;/
    • raster24 Re: DRUKarnia chełmno. 28.03.11, 22:08
      Polecam www.raster24.pl - najlepsza drukarnia w okolicy - taniej i szybciej nie znajdziecie.
      • Gość: Grafik Re: DRUKarnia chełmno. IP: *.play-internet.pl 28.03.11, 22:19
        Ja tez polecam drukarnię tutaj szybko i tanio
    • net-slash Re: DRUKarnia chełmno. 18.05.11, 07:17
      taniadrukarnia.net
      foldery, ulotki, plakaty, katalogi, teczki, kalendarze...
      najlepszy stosunek jakości do ceny
      bezpłatna dostawa kurierem pod wskazany adres
      • Gość: Miki Re: DRUKarnia chełmno. IP: *.play-internet.pl 18.05.11, 07:40
        Jestem klientem od lat i twierdzę, że jest to najtańsza i dobra drukarnia. Opinią d..ka gość gość
        nie należy się sugerować jest to znany malkontent. Krytykuje wszystko i wszystkich chociaż na niczym się nie zna. Najlepiej wychodzi jemu handel starzyzną, po prostu drobniaczek.
    • Gość: Bertens Re: DRUKarnia chełmno. IP: *.tvgawex.pl 21.05.11, 20:34
      Polecam Drukarnię +++
    • Gość: druktps Re: DRUKarnia chełmno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 21:26
      Hmm... Wszyscy sobie zadają pytania. Jaka drukarnia? Czy ta drukarnia będzie dobra. Istnieje wiele stron, gdzie można sprawdzić opinie o drukarniach. Jeśli chcesz opinie o małej drukarni, to myślisz, że znajdziesz odpowiedź na takim forum? Myślę, że nie. Bo właściciele firm nie mają czasu, żeby na takie coś odpisywać. Oni tylko szukają. Pozdrawiam
    • marika1122 Re: DRUKarnia chełmno. 08.07.17, 22:10
      nie znam, ja wszystko zamawiam w drukarni online drukpolska.pl/
      • anna.sroka20 Re: DRUKarnia chełmno. 19.07.17, 09:46
        Ja zamawiam projekty w drukarni offsetowej www.gomeo.com.pl/ . Jest to drukarnia stacjonarna, działa na terenie krk, ale też internetowa. Ogólnie jestem spoza Krk,tam jedynie studiuję, zatem drukarnia internetowa to dla mnie dobra opcja na okres wakacji. Wówczas zamawiam dany projekt, omawiam wszystkie szczegóły i w przeciągu kilku dni zamowienie już jest u mnie. Ponadto wysyłka jest gratis, więc nie muszę się jakoś szczególnie wykosztowywać. Mają naprawdę konkurencyjne ceny i bogatą ofertę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka