Dodaj do ulubionych

naszych emerytur nie będzie

IP: *.146.255.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.01.11, 17:35
www.obronemeryture.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.tvgawex.pl 22.01.11, 14:19
      Pewnie że nie będzie Donek o to zadba.
      • Gość: :) Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.chelmno.mm.pl 22.01.11, 16:10
        I nikt mu nie przeszkodzi, bo opozycja zajmuje sie jak agentura Donka - Ciągle tylko Smoleńsk i plucie żółcią, a zero prawdziwej polityki.Kaczuch jest w zmowie z Donkiem. Mam zadanie - robić zamieszanie.
        • Gość: gość Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.tvgawex.pl 24.01.11, 09:35
          Donek załatwił Niemcom tanią siłę roboczą,bo Niemcy wymierają.W Polsce też już tak jest nie ma dzieci nie będzie emerytur.
    • Gość: kaktus Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.tvgawex.pl 24.01.11, 14:23
      Donek załatwił Niemcom... A kto załatwił tanią siłę roboczą Wyspom...? Kto Wam broni-jeśli jesteście zdrowi-jechać, zarobić i mądrze zainwestować, zabezpieczając byt sobie i swoim dzieciom....
      Najwięcej osób "wybyło" z kraju za rządów PIS-u. Kto był mądry się ustawił, ale jak ktoś odwiedzając kraj zbierał kumpli i taryfą po wódę jeździł...
    • Gość: Zibi Re: naszych emerytur nie będzie IP: 89.231.149.* 24.01.11, 18:10
      No i tak dajecie się wkręcać PISowcom.
      Najpierw pomyśl, policz, poczytaj ze zrozumieniem prasę fachową a nie bulwarową i zastanów się, ile zarobiło (lub straciło) przez tyle lat dla Ciebie OFE?
      • Gość: Rafał do Zibi IP: *.146.255.227.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.11, 20:13
        kolego to że OFE jest mało efektywnym systemem to już wiem bez Twoich pseudofachowych wywodów, jednak leczenie bólu głowy siekierą nic tu nie pomoże. Poczytaj może jak to się odbywa w innych krajach np USA, tam gdzie każdy ma realny wybór spośród setek jeśli nie tysięcy funduszy lub subfunduszy. Ale to co robi złodziejska banda z naszą kasą to nie droga w tym kierunku, to powrót do PRL, tak jak kiedyś państwo okradało obywateli wymieniając co jakiś czas pieniądze tak obecnie wierny uczeń Tusk realizuje to z naszą kasą, to jest kasa każdego z nas a rząd powiedział że tak ale potrzebują tego na swoje wydatki. A nawet jeśli masz gorączkę na myśl że jakiś pisior może mieć rację zapoznaj się z opiniami najlepszych ekonomistów w tym kraju, Balcerowicz, Jankowiak, Rybyński itd. wszyscy oni mówią że odbywa się rabunek. Balcerowicz był nawet dosadniejszy mówiąc że Polacy nie są baranami i nie dadzą się bezkarnie mamić i okradać, ale jak czytam takie jak Twoja wypowiedzi to myślę że jednak nie miał w tym racji pisząc o Polakach, a przynajmniej niektórych.

Deficyt trzeba zwalczać ale jest setki miejsc gdzie można przyciąć koryto, a w tym samym czasie NIK wskazuje że jeden artykuł ustawy o odzsykiwaniu odszkodowań za nieruchomości (uchwalony w atmosferze skandalu pod koniec rządów Millera) naraża co roku budżet na prawie miliard strat, nawet samorządowcy apalują do rządu o zmiany, piszę o tym Gazeta, i takich miejsc jest pełno tylko trzeba mieć odwagę i uczciwość aby zabrać kombinatorom a nie milionom uczciwych pracowników. W tym milinom obywateli którzy zaufali złodziejowi Tuskowi.
        • Gość: cch Re: do rafała IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 21:59
          Powiedz co oni takiego robią z tymi pieniędzmi,że wyzywasz ich od złodziei nasz forumowy mądralo!Chodzi mi o konkretną odpowiedź jeśli potrafisz takiej udzielić bez wyzwisk.
          • Gość: Rafał do cch IP: *.147.27.63.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.11, 09:16
            kolego nikogo oprócz jednego człowieka nie nazywam złodziejem, nikogo nie wyzywam więc przeczytaj co napisałem.
            a złodziejem nazywam Tuska bo mnie okrada a przy okazji miliony innych obywateli, to są nasze pieniądze i nie godzę się na ich przeznaczanie na ratowanie złodziejskiego budżetu, jak widać codziennie setki milionów wyciekają na boki i nie uważam aby moje prywatne zarobione pieniądze które co miesiąc odciągane są mi na składki do ofe miały służyć Tuskowi i jego bandzie jako wygodna forma (bo mało bolesna politycznie) ratowania swojego rządzenia na kolejne lata. To jest dla mnie złodziejstwo - gdy ktoś zabiera moje pieniądze i jeszcze do tego próbuje mi wmówić iż na tym skorzystam - w kodeksie karnym to przestępstwo z artykułu 286.
            Czy masz może inne wytłumaczenie tego słowa?
            • Gość: cch Re:do rafała IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 18:03
              Jednak nie umiesz.
            • Gość: do Rafała Re: do cch IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.11, 21:00
              Za opluwanie premiera powinieneś ponieś konsekwencje i jest to powód żeby zajął się tobą prokurator , wiedz mały cwaniaczku ze nie można nikogo bezkarnie nazywac zlodziejem , w ogóle na tym forum obraziłeś już wielu ludzi i ktoś powinien się toba zająć ,jak jesteś taki odważny to może podpisz się imieniem i nazwiskiem , co strach obleciał ?To może następnym razem dobrze sie zastanowisz zanim kogokolwiek obrazisz , chyba dość tego miarka się przebrała!!!! XXX
              • Gość: xyz Re: do cch IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.11, 21:25
                Wyręczę Kolegę... PO wraz z naczelnym leniem Donkiem, to nieroby, złodzieje i OSZUŚCI!!!
                Pierd.lą o ciężkich czasach, długach etc., a budują stadiony... do przetargów startuje JEDNA WYBRANA FIRMA i kradną moje pieniądze, w d.pie mam te stadiony, wiem, że te lenie lubią sobie popykać w gałę i najchętniej na trawce spędzaly by cały czas... ALE NIE ZA MOJE PIENIĄDZE... z jednorazowej śmiesznej imprezy robią godzinę ZERO, budują obiekty dla warszawiaków itp. za pieniądze NAS wszystkich, a potem stadiony będą świeciły pustkami... będą kolejne długi i tak w kółko... wystarczy tutaj przypomnieć Portugalię. Ich OSZUSTWA I KŁAMSTWA są udokumentowane - mówili, że nie wezmą SUBWENCJI na partię, a potem z głupim uśmieszkiem biorą jak wszystkie inne darmozjady... TRZEBA BYĆ NIEZŁYM OSZOŁOMEM, aby popierać tych POpaprańców!!!

PS. Jeżeli znajdzie się na forum jakiś "bystrzak" popierający tych tępaków niech spróbuje zaprzeczyć moim słowom... niech poda jakieś argumenty, chociaż z góry wiadomo, że to strata czasu... tyle w temacie ...
                • Gość: do Rafała XYZ Re: do cch IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.11, 21:55
                  A może sie przedstawisz pieniaczu.XXX
                  • Gość: xyz Re: do cch IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.11, 22:02
                    Pfff ... zasady forum nie wymagają ode mnie podpisywania się z imienia i nazwiska... jeśli chcesz to mogę wykrzyczeć do ciebie te słowa na ulicy... do każdego... członka rodziny, kolegi, sąsiada... każdego ociemniałego... NIECH stanie się CUD... ty chyba wiesz co to są cuda?

NIE RÓBMY POLITYKI... BUDUJMY DROGI :P
                    • Gość: histeryk Re: do cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 22:30
                      No zacznijmy od tego:

wolnemedia.net/swiat-komputerow/blokowanie-stron-www/
                      Czy to jest przypadek?
    • Gość: księgowy Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 23:07
      tu jest n i e c o PRAWDY:

wing2009.salon24.pl/272602,ofe-najwiekszy-przekret-xx-lecia
    • Gość: gość Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.tvgawex.pl 26.01.11, 11:49
      Zarabiaj z uśmiechem. dobryzarobek.pl/index.php?id=595cd73afac04423f0f0b302ee26e167
      • Gość: Rafał Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.146.127.175.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.11, 20:07
        www.obronemeryture.pl/
        nikogo nie obrażam tutaj, nazywam tylko rzeczy po imieniu, dla mnie Pan Tusk to złodziej który robi skok na naszą kasę, zamiast oszczędzać tam gdzie to powinni już dawno robić to wolą ukraść moje pieniądze, jeśli innym obywatelom mojego kraju to zwisa to ich problem, ale za swoją kasę ja odpowiadam i nie godzę się na kradzież w blasku fleszy, dość złodzieje, a jeśli uważasz że obraziłem Pana Tuska to mu donieś o tym i wytoczcie mi proces o zniesławienie, powtarzam dla mnie takie zachowanie polityka gdy skacze na kasę odkładaną przez nas na emerytury to złodziejstwo i tylko złodziej tak robi, zwykły złodziej, nie znam innego wyrazu w języku polskim na takie zachowanie
        • Gość: cch Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.tvgawex.pl 26.01.11, 20:20
          popieram w 100% rozgonic tą post komune peło
          • Gość: qwe Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 10:39
            PO - złodzieje i oszuści!!! Kiedy szli do władzy, zarzucali Pisiorom (słusznie) obsadzanie swoimi ludźmi rad nadzorczych etc., a teraz sami to robią !!! i to na większą skalę (stąd spięcia na linii tusk-schetyna, każdy miał swoją listę kolesiów... dla wszystkich nie starczyło stołków). To samo było w samoobronie leppera, a potem w PSL z obecnej koalicji (były nawet programy w ''Teraz my''). W obecnym sejmie nie ma alternatywy... wszyscy są umoczeni, same lewusy.
            TYLKO Korwin-Mikke!!! Świnie się zmieniają, ON zlikwiduje koryto!!!
            • Gość: kaktus Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.tvgawex.pl 27.01.11, 11:16
              Tylko komu...? Sobie raczej nie, ale musi się do niego najpierw dopchać. Myślę że ten dowcipny komentarz Kukiza IDEALNIE oddaje to co dzieje się w polityce od 1989r. www.youtube.com/watch?v=ZvDg9BvZV7E&feature=related
              • Gość: qwe Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 11:29
                Na początek wystarczy, że zlikwiduje ZUS, ARiMR, PUP, itd., obowiązkowe składki emerytalne, sprywatyzuje służbę zdrowia... Dzięki temu miałbym co miesiąc co najmniej 1000 zł więcej na KO... pozdro
    • Gość: gosc Re: naszych emerytur nie będzie IP: *.tvgawex.pl 27.01.11, 11:47
      Zarabiaj w ciekawy sposób.:). dobryzarobek.pl/index.php?id=595cd73afac04423f0f0b302ee26e167
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka