Dodaj do ulubionych

CCH raperzy diss....

IP: 89.231.151.* 11.02.11, 18:47
www.youtube.com/watch?v=wJJLmEgnAJg
chłopak ma talent i zdisował jakiegoś stonoge !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: x-factor Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 11.02.11, 20:45
      wstałem rano poszłem zrobić kupe
      patrze se przez okno na drugą chałupe
      sąsiad wali kloca tak mi się wydaje
      patrzę na jego d... i zaraz mi staje

sklecone w 3s ciekawe ile on myślał nad swoim utalentowanym tekstem po wycięciu ku. chu..wyp..piz... pewnie ze 2s
      • Gość: raper Re: CCH raperzy diss.... IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 09:36
        hahaha dobre dobre, a ten z youtube to talent ma może jakiś - garncarstwo, spawanie artystyczne np. ale z muzyką to niech sobie da spokoj, a czas spędzony na wrzucenie na youtube poświeci może na coś pożytecznego, może mamie śmieci pojdzie wyrzucić, albo po ziemniaki??
    • Gość: raper Re: CCH raperzy diss.... IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 13:37
      to się też pochwalę tworczością jak x-factor w stylu filmiku
      a teraz zdisuje autora postu - cokolwiek to znaczy hhehe
      joł joł joł ale to był dissss
      od bujania się przy kasprzaku rozbolał cię już krzyżżżżż??
      DO SZKOŁY TĘPAKI UCZYĆ SIĘ POLSKIEGO - ja na wasz zapomogi z opieki nie mam zamiaru pracować
    • Gość: gosc Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.150.* 13.02.11, 22:21
      morde na kłodke fagasy... chłopak sobie dobrze radzi... taki jest juz polski rap. ja go nie słucham ale nie moge powiedziec ze nie ma do tego głosu. ci co sie wypowiadaja to chełmińskie cioty które sie boją wyjsc na ulice po 20 : 00 pozdro sopel!!!!!!
      • Gość: los pakeros Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 15.02.11, 20:02
        A ja chodzę do żabki często i idąc przez stragany tacy jak ty oczy w dół i kapturki na główkę bo nie daj boże się zapytam o coś.....
    • Gość: pozdro Interfer Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 14.02.11, 23:14
      słucham hip-hopu od 20 lat i ta wzajemna agresja w textach zawsze była chora.
      sztuka dissu polega na nie uzywaniu OBELG !

• Gość: sopel Re: CCH raperzy diss.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.11, 09:15
        chuja się wszyscy znacie diss to diss ma rozjebać ostro posłuchajcie sobie Tupaca dissy np.hitem up i przetłumaczcie jak nie rozumiecie diss to nie temat o miłości a jak chcecie posłuchać sobie coś o dupie Marynie to słuchajcie disco polo no i spie...ć wszystkim na pohybel o to druga zwrota miażdży bardziej niż pierwsza pozdro dla prawdziwych

2.każdy chłopak z chełmna przeciez o tym wie
        ze jestes pozerem i do rapu wpie...sz sie
        naprawde ku... zdechniesz ja nie mam litości
        bede cie pocisklał i zostabniesz bez kosci
        rozjebie ci czache i nasram ci do szyi
        a tak ogolnie to pozdro dla jaskini
        Jestes jebaną ciotą szmatą każdy to wie
        dlatego idz na line za wczasu jebnij sie
        w kurwe jebany pedale z charakterem ku...ska
        potencjał zero jak dziwka ksywa podobna do psiska
        i nie tykajac nazwiska pisze to z czystym sumieniem
        takich jak ty powinno sie ubijac kamieniem
        tu nie ma miejsca dla ciebie zakłamana szmato
        mentalny amator marny z ciebie aktor
        zaprzeczasz fakta obce sa ci zasady
        bez charakteru ku... ku... az do przesady
        sam zrozumiesz wszystko opluty na glebie
        bez szacunku do ciebie tak cie własnie dojebie
        • Gość: PEJA Re: CCH raperzy diss.... IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 16:05
          RYJ TRZYM RUMA BO CI GO PRZEKOPIE SKURWYSYNY SYNA I MATKI TY JEBANY CWELU HUJA NA CIEBIE KŁADE I TA TEGO SOPLA NA WSZYSTKICH HUJ WAM W DUPE Z WAS TACY RAPERZE JAK ZE MNIE KSIADZ......................AHA I JESZCZE JEDNO SPIERDALAJCIE Z TEGO MIASTA KAZDY CWANY W RYJU
        • Gość: cSw Re: CCH raperzy diss.... IP: 57.90.36.* 22.02.11, 14:42
          haha jak to jest rap/diss to tupac był śpiewakiem operowym :D
    • Gość: sopel Re: CCH raperzy diss.... IP: *.opera-mini.net 16.02.11, 14:12
      na forum to ku... możecie ciskać swoje stare powiedzcie to w oczy a nie się kitracie po kątach i napie...cie w klawiature cioty jak ch... mam gdzieś. wasze zdanie nie podziala jak w cztery oczy nie. pogadacie spoleczniaki jak chu

• Gość: Ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 16.02.11, 15:32
      Odezwali sie raperzy wielcy obrańcy hip hopu wielcy ku... hip hopowcy hahaha mam z was zwałe Rap dla brata nie Frajera
      posiadam własny kodeks postępowania czujesz?
      wystraszone społeczniaki na forum nazwą mnie ch...em
      Nie poskutkuje jeśli żaden w cztery oczy
      Nie powie tego w twarz, masz ikre? spróbuj psioczyć Pozdro Sopel i dla prawdziwych a wy ku... tępe banie jak nie wiecie co to rap to ku... nara lepiej bedzie jak przezucicie sie na rocka ;];]
    • Gość: oni Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 16.02.11, 19:17
      Sopel i Ruma wiedzą o co chodzi wielki szacun dla nich !!!
      Chłopaki nagrywajcie dalej !!!!

pozdro
      • Gość: tekściarz Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 17.02.11, 08:53
        chłopaki może się spotkamy w ramach współpracy, takie teksty to ja siedząc na kiblu wymyślam w minutę
        jestem raper z chełmna każdy o tym wie
        mam wy.... bluze na lumpie o nią biłem się
        miałem właśnie srake to i opryskałem
        łba im nie urwałem bo rady nie dałem
        itd.....
        przyjmę zamówienie oczywiście wkleję co drugie słowo ku..., chu...piz..... a jak jeszcze z x-factor z tego co wiedzę byśmy się skumali to eurowizja za rok nasza, no i do kolesia co porównuje do 50 centa - pamiętaj to, że potrafisz zmienić koło nie świadczy, że jesteś mechanikiem..... niech się panowie rozwijają, bo czasami falstart w wypłynięciu może być tragiczny w skutkach i przykleić łatkę na resztę kariery, nie zapominaj, że 50 cent po wielkiej euforii na początku w USA uważany jest coraz bardziej za KOMERCHE. Większość prawdziwych raperów niestety żle skończyła choć wam ostrzał w cch od emerytki z kiosku ruchu albo okradanego dziecka co idzie w niedziele na mszę i ma na ofiarę od rodziców nie grozi. Co do dziecka, pseudo raperzy - trzech ich było niestety nie dali rady, bo jeden większy :) stanął obok dziecka.......i takie gangsta co przed chwilką byli jakoś spotulnieli.
        • Gość: sopel Re: CCH raperzy diss.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.11, 11:00
          po raz kolejny pisze powiedzcie mi to w oczy a nie podpisujecie się jak dziwka na autostradzie jesteście mądrzy bo nie wiadomo kto to pisze co boicie się podpisać normalnie?? widać ze cioty z was jak nic a hejterstwo to druga sprawa ale mam na WAS WYJEBANE!! tylko potraficie klikać i siedzieć cały czas w domu i trzepać sobie przy redtube i leci wam po łapie ;] zero odwagi u was to do tych co pie... bzdury a ch...a się znają na tym na forum to wielcy a jak by mieli powiedzieć to w oczy to się trzęsą jak pies przy budzie zegnam was w ogóle się nie liczycie ważne że nasi ludzie nas popierają a reszta może ze jebać za drobne ch... mnie obchodzi hipokrytów społeczeństwo które nigdy w życiu ze mną w jednym szeregu nie szło słowa Pejij pasujące i tu na pohybel tym co sapią jebać forumowe ku...!! pozdrawiam tych co popierają
          • Gość: Ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 17.02.11, 14:45
            tak tak sopel racja umieją tylko pisac na forum a dlaczego nie w oczy ch... na to kłade co mowicie o nas bedziemy to robic bo to nasza pasaj wiemy jak to robic a ja k jak wy takie cioty bede siedział w domu i słuchał ku... tede czy jakies inne komercje i pozerstwa i powiem wam jedno jak sie nie znacie to spie...jcie z kultury hip hopu pozdro dla popierających i Sopla;]
          • Gość: Ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 17.02.11, 14:46
            tak tak sopel racja umieją tylko pisac na forum a dlaczego nie w oczy ch... na to kłade co mowicie o nas bedziemy to robic bo to nasza pasaj wiemy jak to robic a nie jak wy takie cioty bede siedział w domu i słuchał ku... tede czy jakies inne komercje i pozerstwa i powiem wam jedno jak sie nie znacie to spie...jcie z kultury hip hopu pozdro dla popierających i Sopla;]
            • Gość: truee Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 17.02.11, 14:59
              wstyd mi za takich ludzi i za to ze uwazaja ze reprezntuja hip hop,to tacy wlasnie powoli ta kulture zabijaja,anaalfabetyzm,wodoglowie,zal.... [*]

"Hip-hop is dead"
              • Gość: chełmnianin Re: CCH raperzy diss.... IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 16:20
                W imieniu mieszkańców Chełmna przepraszam wszystkich czytających , którzy przeglądają chociażby przypadkowo ten wątek . Przepraszam za dzieci, którzy z publicznego forum zrobili piaskownice, kupiwszy mikrofon w Tesco za 8,50zł i ściągnąwszy piracką wersję oprogramowania do "produkcji muzyki" .

Dzieci, wielcy raperzy . Prawda jest taka , że mama wam rano chlebek masełkiem smaruje do szkółki więc nie róbcie z siebie pośmiewiska. Czekam na "diss" buahaha
                • Gość: ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 17.02.11, 17:02
                  chełminianin a ty ku... myslisz ze ktos bedzie słuchał takiego palanta hah i tak h...a wiesz o hip hopie a sie wpie...sz i nie ku... dziecia bo mam swoje lata ajesli chcesz to mozemy wyjechc na freestyle pało pozdro dla prawdziwych i sopla
                  • Gość: abc Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 17.02.11, 20:32
                    Synku w 10 ciu chyba musielibyście przyjść zresztą u was to norma Peja dał przykład do 15-to latka bał si wyjść.
                    • Gość: chełmnianin Re: CCH raperzy diss.... IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 20:38
                      może kolega "ruma " już nie kończy tej drugiej puszki Vipa z biedronki co?

Pytanie tylko : gdzie są rodzice? To niedopuszczalne aby kilku gó...arzy w dresach psuło wizerunek miasta. Dlaczego moderator tego forum pozwala na taki śmietnik? Dzieci , już po 20:00, pora iść spać, jutro do szkółki.
                      • Gość: ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: *.opera-mini.net 17.02.11, 20:49
                        na ty to mów kolegą bo ja do nich nie należę nie znasz mnie a piszesz takie coś nie masz co robić tylko siedzieć przed komputerem przyklejony do krzesła czemu nie powiesz mi to w oczy nie pasuje ci to wejdz w inny watek i tam krytykuj bo wy tylko to potraficie zero ambicji i celu w swoim życiu tylko krytykować jak stare emerytki w oknach widać że macie nudne życie bo nie macie co robić tylko komputer i chipsy z tesco
                        • Gość: chełmnianin Re: CCH raperzy diss.... IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 20:58
                          przede wszystkim to nie "kolegą" , a "kolegom", czyżby wielcy raperzy, mistrzowie ciętej riposty i władcy polszczyzny nie znali zasad ortografii, których uczą dzieci już w podstawówce...?

• Gość: do MC Rumy Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 17.02.11, 22:35
                            Zajebisty bit na Stonoge. Teraz chłopak wstydzi się wyjść na ulicę. :D
                            Pozdrów Daruna i Gochę^^
                  • Gość: śmieszny Re: CCH raperzy diss.... IP: 81.219.98.* 18.02.11, 15:48
                    chełminianin popieram, a wyżej wymieniony pan pokazuje swój poziom z każdym następnym komentarzem
    • Gość: omar Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 18.02.11, 13:13
      a gdzie diss na jurasa ?
      • Gość: Ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 18.02.11, 17:20
        ty smieszny a ty myslisz ze kim ty tu jestes potrfisz tylko siedziec i pisać Pozdro dla popierających
        • Gość: Yhyhyhy Re: CCH raperzy diss.... IP: *.chelmno.mm.pl 19.02.11, 08:22
          "Diss czytaj jako gó... bez wartości, strofy nienawiści leją w muzykę wolności
          to bitwa na wersy to nie walka na piąstki, pokur**ńcy jadą po swej godności
          nie mają do powiedzenia nic, jadą po sobie, puszczają to w obieg, tłumy piją to jak wode
          Ile w tym wartości bracie weź mi to powiedz?" - Tak można ładnie podsumować dissowanie ;]
          --------------
          Moim zdaniem ten diss tego oto Rumiego czy tam Sopla, bo sam nie wiem jest jak ścieki, są niepotrzebnie wylewane, wrzucane w Internet, Ludzie mamy dbać o środowisko to dbajmy o Internet!. Ten przekaz, tekst jest jeszcze bardziej płytszy niż połączenie polsko-brazylijskich seriali...żenada. Najlepiej napisać diss i publikować na forum, niż napisać jakiś tekst z głębią z przekazem i dopiero się chwalić...yyy - no tak będzie zapewne, na pewno przekaz taki "YołYoł dziewczynki pokazcie cycki, a nam ustaną ptaszki. Wychowała mnie ulica, jestem taki smutny, Chwdp, jp, mój rap jest budny..." xD

....
          Na koniec zacytuje Skor'a -"Jaki robisz rap,to takich masz słuchaczy i znaczysz dokładnie tyle ile Twój rap znaczy"
          ....
          • Gość: x-factor Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 19.02.11, 09:00
            Nikt by tego lepiej nie ujął. disco-polo rap.... a raczej coś co panowie myślą, że jest rapem no bo choć to sensu i składu nie ma ale cały rynsztokowy język jest a to pewnie panowie myślą, że jest rap i to jest smutne. Mały diss na sopla i jego karierę:
            "sopel sopel wisisz jeszcze na dachu
            ale przyjdzie wiosna i nikt cię nie będzie pamiętał brachu joł"
            oczywiście w miarę potrzeb aby to był porządny gangsta rap wpleść trzeba ku..., chu, dziw....jeb....cw...e, frajerzy itd...
            I nie pisz chłopczyku powiedz mi to w twarz 187cm 114,7kg......bo z twarzą......
            • Gość: Ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 19.02.11, 17:27
              a ty x factory nie potrafisz sie podpisać jak jestes taki cwany to zdisuj mnie a ja ci odpowiem cwaniaku hahaha ty i rap hahaha
          • Gość: Ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 19.02.11, 17:24
            yhyhyhyhy a ty nie potrefisz sie podpisać naormalnie ch...a wiesz o rapie a sie wpie...sz
            • Gość: maciek Re: CCH raperzy diss.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 17:29
              A Ty znasz się na rapie? Bo nie wydaje mi się.. Peja to nie jest cała scena rapowa w tym kraju mój drogi.
            • Gość: Yhyhyhy Re: CCH raperzy diss.... IP: *.chelmno.mm.pl 19.02.11, 21:40
              Chyba zabolało Cie to co piszą na Twój temat, a przecież raper nie powinien się przejmować krytyką, a Ty od razu jedziesz, żenujący Twój poziom. Znam się na muzyce a nie tylko na rapie. Jak napisał Maciej polska scena to nie tylko Peja Rysiu. Rap to coś więcej, Rap powinien nieść przekaz, a Twój rap co niesie? Denne flow, styl no i oczywiście wulgaryzmy, pfff na wulgaryzmach nie zajedziesz za daleko. Może ćwicz, dużo ćwicz, a później jak osiągniesz jakiś poziom to publikuj :) Zastanów się nad przekazem swojej muzyki. Śmieszy mnie to, że ktoś pisze że masz talent, chyba sam sobie to wpisałeś :) Po co X-Factory ma Ciebie zdissować, jak tym dissem sam siebie zdisowales i pokazałeś jaki z Ciebie raper...
    • Gość: un Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 20.02.11, 11:06
      Chłopaki nagrali nowy bit tu można go posłuchać zaje,bisty !!!!
      pozdro ruma !!!!

www.youtube.com/watch?v=03_skXV7Ubo
    • Gość: x-factor Re: CCH raperzy diss.... IP: *.chelmno.mm.pl 20.02.11, 14:29
      Zarzucono mi, że nie znam się na rapie....BO TAKA JEST PRAWDA i to najszczersza na świecie. A co z tym idzie - moje teksty sklecone w 10-20s są na waszym poziomie o ironio, czyli reasumując poziom podobny a JA SIĘ NIE ZNAM więc co wy sobą prezentujecie nietrudno się domyśleć.
      • Gość: t-raper znad wisły Re: CCH raperzy diss.... IP: *.chelmno.mm.pl 20.02.11, 14:41
        dobre chłopaki poszli do paki
        spokojnie od walenia w d...nie będą dzieciaki
        za kioski się brali za miliony wyrok dostali
        trzeba być tępakiem by za to pujść do paki
        dobre to nie są lecz głupie chłopaki
        tekst na waszym poziomie ja też jestem raper heheh
    • Gość: sopel Re: CCH raperzy diss.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.11, 08:09
      Na wejściu serdecznie żegnam hejterów anty fanów i jebanych malkontentów bardzo mi przykro jebani hejterzy to najlepsza promocja piszcie sobie protokół na tym forum robicie tylko promocje dzięki ;] www.youtube.com/watch?v=pl_0IJlog_Q macie tez mozecie to pokomentować ;]
    • Gość: . Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 23.02.11, 12:03
      .
      • Gość: kos Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 23.02.11, 12:26
        haha napinacie sie wszyscy na forum a ku... podejdziesz do takiego to na lisca padnie haha pozdro sople rumy i rumuny
    • Gość: . Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 23.02.11, 15:52
      POZDRO DLA RUMY I SOPLA CHŁOPAKI TRZYMAJCIE SIE !!!!!!
    • Gość: una Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 24.02.11, 09:22
      nie wiecie czy Ruma i Sopel nagrywają coś bo słyszałam że podobno pracują nad nowym projektem

pozdrawiam rume i sopla
      • Gość: Ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 24.02.11, 13:58
        tak tak nagrywamy 3 piosenki jeszcze troche i bedziecie słyszeć pozdro dla was i dzieki za pozdrowienia od sopla też;]
    • Gość: rap vs rap Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 24.02.11, 14:29
      która z chełmińskich grup Raperskich jest lepsza waszym zdaniem

www.youtube.com/watch?v=03_skXV7Ubo VS www.youtube.com/watch?v=41ehBV48YR0

• Gość: pozytywny Re: CCH raperzy diss.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.11, 15:00
        www.youtube.com/watch?v=pl_0IJlog_Q mi sie bardzo podoba ten kawałek
      • Gość: raper Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 24.02.11, 15:02
        bez wątpieniA Ruma i Sopel najlepsi czekamy na dalsze Kawałki pozdro
    • Gość: una Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 24.02.11, 15:41
      Bo Ruma i Sopel to nowe pokolenie polskiego i chełmińskiego Hip Hopu. chłopaki mają świeże pomysły i za to szacun dla nich, oni nikogo nie naśladują są sobą . wiedzą czym jest życie na ulicy. chłopaki wraz z upływem czasu bendą nagrywać coraz lepsze kawałki jestem tego pewna

POZDRO SOPEL I RUMA !!!
    • Gość: , Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 24.02.11, 19:54
      ,
    • Gość: una Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 25.02.11, 14:03
      macie już jakieś nowe bity?
    • Gość: rumun rumni sopeli Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 25.02.11, 14:21
      czy tylko mi się wydaje czy te sople i rumuny sami sobie w temacie odpowiadają i sami siebie pozdrawiają?
      hahah
      • Gość: cch Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.150.* 28.02.11, 20:43
        Jestem za wami chłopaki. POZDRO Jebać tych co krytykują !!!!!
    • Gość: ioi Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 25.02.11, 16:44
      właśnie dzięki takim dobrym chłopakom jak ruma i sopel Hip Hop w Chełmnie sie rozwija

pozdriX
      • Gość: Ruma Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.149.* 25.02.11, 19:28
        Dzieki za poparcia napewno juz nie długo kolejne 2 kawałki Pozdro
    • Gość: . Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 27.02.11, 10:03
      .
    • Gość: op Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 27.02.11, 20:55
      www.youtube.com/watch?v=WGQn8Zp6-FY
    • Gość: yu Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 28.02.11, 13:25
      no widze teraz Dissy w modzie są
      • Gość: csw Re: CCH raperzy diss.... IP: 57.90.36.* 03.03.11, 13:22
        Wiecie co, słucham rapu(starego raczej , bo nowy to jakiś plastik) i jest mi naprawdę wstyd za tych ludzi którzy rzekomo słuchają rapu i napinają się tutaj na tym forum.... teksty w stylu : "a ty ku7&^(* co? nie znasz się na rapie nic..." robią z ludzi którzy na prawdę kochają rap i potrafią prowadzić dyskusje na poziomie, tłumoków i debili, wstyd .Dziękuję!
        • Gość: hjh Re: CCH raperzy diss.... IP: *.tvgawex.pl 03.03.11, 13:25
          ku... rumy i sople jebane do ksiązek bo was zniszcze
          • Gość: łukasz Re: CCH raperzy diss.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:28
            @csw
            Nie przesadzajmy, nie ma aż takiej tragedii teraz na naszej rodzimej scenie rapowej, jest kilku gości, którzy z niezłym skutkiem pchają to do przodu i wydają świetne płyty ;)
    • Gość: . Re: CCH raperzy diss.... IP: 89.231.151.* 04.03.11, 10:12
      czy waszym zdaniem są teraz w modzie Dissy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka