Gość: Aga IP: *.play-internet.pl 29.07.11, 21:11 jakie są warunki dla kupującego działkę nad Wisłą.jeżeli ktoś wie to bardzo bym prosiła o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zen Re: działka IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.11, 08:38 Wpisowe, składka członkowska i do roboty. To jest platne od ilosci m2 .Kopsnij sie do domu dzialkowca i zapytaj o wszystko.To nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: działka IP: *.play-internet.pl 30.07.11, 09:10 Tak tylko biuro jest otwarte w godzinach w których pracuje,więc nie mogę iść.Chodzi mi dokładnie o to czy musi to być osoba z Chełmna czy może być z okolic,bo słyszałam od kogoś,że tylko osoby z Chełmna mogą mieć działkę zapisana na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: działka IP: 89.231.149.* 30.07.11, 12:57 zgadza sie tylko mieszkaniec inaczej zameldowany w chełmnie może byc działkowcem Odpowiedz Link Zgłoś
eco-forest.eu Re: działka 21.11.13, 14:16 Aktualnie Eco-Forest.eu zajmuje się specyficznym i trudnym rynkiem lasów i gruntów leśnych oraz tematem parcelacji dóbr ziemskich. W kręgu naszych zainteresowań znajduje się poszukiwanie wyjątkowych nieruchomości leśnych, jak również świadczenie dla naszych Klientów usług związanych z administracyjną zmianą sposobu przeznaczenia lasów na grunty nieleśne. Poszukujemy dużych, prywatnych nieruchomości leśnych z potencjałem inwestycyjnym. Prowadzimy również dla naszych klientów wszelkie sprawy administracyjne związane z planowaniem miejscowym na gruntach leśnych oraz pomagamy w administracyjnym uzyskaniu warunków zabudowy na takich gruntach. Ponadto świadczymy usługi związane z tematyką przedwojennych parcelacji dóbr ziemskich, zespołów pałacowych –m.in lasów, ustawodawstwa polskiego dotyczącego dekretu o reformie rolnej, dekretu o przejęciu niektórych lasów na własność Skarbu Państwa, a także restytucji mienia utraconego poprzednim właścicielom. www.eco-forest.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer Re: działka IP: *.chelmno.mm.pl 21.11.13, 17:43 eco-forest - spadaj z reklamą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowiec Re: działka IP: *.chelmno.mm.pl 21.11.13, 17:52 Koszt przepisania działki uzależniony jest od jej wielkości.Za działkę 500m2 jednorazowa opłata wynosi ok. 500 zł.Działkę może nabyć w użytkowanie tylko mieszkaniec Chełmna.Biuro w okresie jesienno -zimowym czynne jest dla interesantów we wtorki i czwartki od godz. 15-17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibis Re: działka IP: 89.231.148.* 21.11.13, 22:07 Umiejętność pływania o każdej porze dnia i nocy, w warunkach z zaskoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś