Gość: CPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 18:33 W Chełmnie powstaje nowa stacja benzynowa, słysząłem ze to BP czy to prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erer Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 14.11.11, 19:48 jezeli chodzio ta naraszeii to niby prawda ale nie chcialbym plot siac podobno tez ona ma byc dostosowana dla tir-owale ile w tym prawdy to sie czlowiek dowie jak ja otworza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: Nowa stacja IP: *.centertel.pl 14.11.11, 20:05 Ciekawe jak by tam mial tir wjechac...?Chyba b/iedronke trzebaby rozebrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiep Re: Nowa stacja IP: 89.231.149.* 14.11.11, 20:34 zbudują od jedynki mostowy podjazd, Łuk Oil to finansuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nowa stacja IP: 89.231.149.* 14.11.11, 22:26 tam sie tankowac bedzie jak NASA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 256 Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 15.11.11, 17:14 to myjka ciśnieniowa a nie cpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: Nowa stacja IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 17:48 1. będzie BP 2. dostosowane dla TIRów (wjazd na stację będzie za budynkiem-od strony parkingu na raszei) wszystko się zmieści :) (a przynajmniej mieściło się na rysunku w AutoCADzie...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gamoń Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 15.11.11, 21:15 a jakie TIR-y beda w Chelmnie tankowac skoro mamy OBWODNICE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 22:33 tak naprawdę ta stacja to ma być BP i ma powstać odziwo już jutro czyli 16.11 w środę i mówił mi to jeden z robotników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Nowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.11.11, 13:20 to parking dla tir-ów tez bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 19:59 parking dla tira przejdź się tam i zobacz ciasnota wielka to naprawdę myjnia ciśnieniowa a nie stacja paliw szkoda miejsca i ludzi w blokach na taką stacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość!!!!! Re: Nowa IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 09:36 zmieści się zmieści !!!!skoro tiry z biedronki spokojnie zawracają to inne też się zmieszczą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc kulturalnie Re: Nowa stacja IP: *.ip.netia.com.pl 21.11.11, 19:26 ja słyszałem że ma tam być mc donalds i kfc ale czy to prawda to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 12:28 mam w dupie czy beda tam tankowac tiry, motorynki, wachadlowce czy okrety marynarki wojennej ! mnie interesuje cena paliwa ;).....jesli to BP to wlasnie przestala mnie interesowac bo jest drozsza od Orlenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 20.11.11, 20:34 A ja tankowałem tam dzisiaj 30l i auto zachowywało się lepiej. Zawsze tankowałem na orlenie ale wolę zapłacić te 5gr więcej i mieć suma sumarum MNIEJSZE spalanie bo auto ma lepszą dynamikę i mnie spala. Mnie to paliwo zadowala - oby jakość była dobra bo na Orlenie na początku też chodziło dobrze ale po zalaniu dzisiaj na BP chodzi znacznie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 20.11.11, 20:43 Zastanów się ilu jest dostawców paliwa w Polsce ORLEN i LOTOS wszystkie stacje zaopatrują się w tych koncernach. BP nie jest wyjątkiem to w Chełmnie zaopatruje się w ORLENIE tylko cysterny są inaczej oznakowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 21.11.11, 07:12 dostawców paliwa w Polsce jest więcej gamoniu, głównych producentów jest dwóch PKN i Lotos a każde koncerny maja swoje uszlachetniacze i polepszacze i to dzięki tym środkom jedne paliwa są lepsze od innych a poza tym liczy sie jakość, marka i prestiż, nie każdego stać żeby jeżdzić ,,mercedesem'', nie stać cie na paliwo droższe to tankuj tańsze- twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Nowa stacja IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 14:02 Niestety musze Cie rozczarowac i zburzyc Twoj poglad na ta sprawe. Szwagier prowadzi stacje pod szyldami Shella, cysterny tankuja sie z tych samych zbiornikow co orleny, bp i inne koncerny. Kazdy ma to samo paliwo i nikt nie dodaje zadnych uszlachetniaczy czy polepszaczy. Jedynie innym paliwem jest Vpower Racing, a to dlatego, ze przyjezdza do nas w cysternach z Niemiec, nie jest produkowane w PL, dlatego tez taka jego cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość!!!!! Re: Nowa stacja IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 09:40 święta racja!!!!!!! ale paliwo mają lepsze W BP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 21:01 by zauwazyc ze auto zachowuje sie lepiej, musialbys zapchac auto do CPN z powodu braku paliwa ...wymieszanie go z innym przy 30 litrach jest niczym !!!! by zauwazyc istotne zmiany musialbys to paliwo wyjezdzic ;) Powiedz gdzie zdazyles wyjezdzic tyle paliwa dzisiaj ? no chyba ze jezdzisz kamazem :D piszesz wiec bzdury ...to tak jakbys umial odroznic jazde na 95 od 98 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 20.11.11, 23:11 Stacja jak tos tacja wszystko maja to samo czyli drogo. Ale myjnia jest lepsza niz ta na klamrach dłużej sie myje za ta sama cene, jakby wyzsze cisnienie jest , wosk lepiej kryje autko i co ciekawe sa tej samej firmy ERHLE tylko ze własciciel jeszcze nie kombinuje przy niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 20.11.11, 23:19 No więc według wskazań komputera paliwa miałem na ok 40km więc niedużo. Zalałem 30l i jeżdziłem dzisiaj dość sporo po mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 17:54 W csw BP jest dużo lepsze. Tu gdzie jest teraz nie powinni nic robić tylko powinni postawić dabra stacje gdzieś w Brzozowie koło ronda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 18:23 hehe sporo tzn ile ???? jesli lepsza dynamike odczules jezdzac po miescie :D to nie mamy o czym mowic ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 18:50 nie wiem komu potrzebna 4 stacja w tamtej czesci miasta skoro na wylocie na Bydgoszcz nie ma zadnej dopiero w dorposzu . cos mi sie wydaje ze nasz "pan i wladca" od zagospodarowania przestrzennego miasta (p. Grzyb) chyba lekko przesadzil . no coz chyba wiekszosc naszych urzedasow mieszka wlasnie tam a nie np na chocicha lub nad browina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Nowa stacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.11, 11:09 Drogo? Przecież taniej niż na Orlenie. Tak było (jest) dzisiaj - przejeżdżałem obok obu stacji o 10.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nowa stacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.11, 12:14 BP, Orlen, Lotos itp... jeden ch.j, - wszędzie drogo, wszędzie zmowa cenowa, wszystko powiązane z wielkim biznesem, wyzyskiwaczami i złodziejami, politykami, biznesmenami, agentami etc., a dureń rostowski powiedział, że u nas jest tanio, no myślałem, że wypier...e telewizor przez okno, deb^l nic nie powiedział o sile nabywczej pieniądza, szm@ciarz może takie bajki opowiadać wyborcą PO, a nie normalnym, myślącym ludziom... ale on i jego banda tankują za darmo, więc dla niego pewnie tanio... Przygotujcie się na dalsze podwyżki, 30% na gaz w ciągu 2-3 lat, olej napędowy już drożeje, lekko nie będzie. Jedyny plus to zanotowany w dużych miastach spadek ruchu kołowego o 25 % :). Czyli nawet 3500 zł brutto (średnia krajowa) zawyżone właśnie przez duże miasta, zmusza taką Warszawkę itp. duże miasta do zaciskania pasa, a co dopiero ma powiedzieć szarak z Krakowa Północy ?? PS-ostrzeżenie!!!: Pod moim komentarzem mogą się wypowiadać jedynie normalni, trzeźwo myślący ludzie, ci którzy ostatnio zagłosowali na PO, mogą co najwyżej złożyć pisemne przeprosiny i zapewnienia, że już nigdy nie poprą rządzących nieudaczników... ten kto wda się w niepotrzebną polemikę niech nie liczy na łagodne potraktowanie... zbluzgam, zniszczę, zdissuję, zmasakruję... I will smash you like a little bitch , bo przez takich jak wy Polska jest w czarnej dup.e, zamiast się rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Nowa stacja IP: 89.231.150.* 22.11.11, 17:25 Wyjdźmy na ulicę i spalmy wszystkie te stacje !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja tuhajbej Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 18:25 na pohybel z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 22.11.11, 21:55 to nie stacje winne tylko oszołomy co zagłosowali po raz drugi na tych zlodzieji z peło,teraz kazdy z nich morda w kubeł bo wstyd pewnie im ze poparli bandytow ,oszustów itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nowa stacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 08:20 Dorzucę jeszcze "do ognia"... Co nam daje UE? Podczas kampanii PO w jednym ze spotów trzech eurokołchozników (buzek, lewandowski) i sikorski mówiło o 300 mld dla Polski..., a co słyszymy teraz...? Członkowie PSL i PO mówią, że podwyżki akcyzy na paliwa są konieczne, ponieważ trzeba dostosować się do unijnych norm... dlaczego nie mamy płac europejskich, skoro ceny już dawno zrównali z Zachodem... fakty są takie, że łupią nas jak frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 21:19 niebawem pewnie druga Grecja u nas będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Nowa stacja IP: 89.231.149.* 23.11.11, 23:00 Załamka z tymi cenami. Po prostu nic tylko piszeo chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sSs Re: Nowa stacja IP: 89.231.149.* 24.11.11, 22:22 Ceny ze idź pan w dupeeeeeeeeeeeee zeby paliwvo kosztowało 5 ziko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Nowa stacja IP: 89.231.151.* 05.12.11, 17:50 donek kitow nawciskal podczas kampani ,zaglosowales na jego partie wiec mniej teraz do siebie pretensje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość!!!!! Re: Nowa stacja IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 10:29 ROZUMIEM ,ŻE POPIERASZ PIS ,PREZESA KACZYŃSKIEGO OJCA RYDZYKA............... GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Nowa stacja IP: 89.231.151.* 05.12.11, 10:27 moim zdaniem na tym paliwie jezdze o wiele dluzej. Zreszta na stacji mozna dobrze zjesc i jest bardzo mila obluga. Ceny sa jak w sklepie np. wafelki price polo kosztuja 1.50 duzo innych tez ma takie ceny wiec jak na cpn bardzo przyzwoicie. Gdzie mozna zjesc jedzonko jak w kfc typu nuggets w 2 minuty. Jka dla mnie ta stacja jest super szybka i dobra. co do ceny paliwa za jakosc trzeba troche zaplacic ale jakby to przeanalizowac to wiecej sie na tym jezdzi wiec wychodzi jeszcze na lepsze tak naprawde.......Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 17:11 dobre jedzonko to takie ktore zona przygotuje ! a wafelek za 1.50 szalu nie robi, w kazdym sklepie mozna kupic w tej ,jesli nie mniejszej cenie. O jakosci paliwa pogadamy za kilka tygodni jak juz minie promocja ( nie cenowa) jakosciowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto Re: Nowa stacja IP: *.centertel.pl 07.12.11, 05:52 Myjnia tragedia jednym słowem.Zero cisnienia. Nie umyjesz tam auta,to jest skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 07.12.11, 06:48 daj se luz frajerze, jak ci nie pasi to sobie jedz na klamry na myjnie i umyj sama woda, ja jestem zadowolony a tej myjni na klamrach różowej przyszłości nie wróże- pewnie zbankrutuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: Nowa stacja IP: *.tvgawex.pl 07.12.11, 07:24 ceny z zachodu, jakośc i zarobki ze wschodu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość!!!!! Re: Nowa stacja IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 09:47 POPIERAM !!! A W SOBOTĘ JEST PROMOCJA DO JEDNEGO ŻETONU ZA 5 ZŁ DRUGI GRATIS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 12:00 przyda sie ten gratisowy :)...na jednym mozna tylko rower umyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Nowa stacja IP: 89.231.151.* 18.12.11, 20:30 na bp sa fajne dziewczyny,czarne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 13:13 Polubiłem tą stację, tankuję tu od otwarcia. Profesjonalna obsługa i co najważniejsze: bardzo dobra jakość paliwa. Do stacji obok zraziłem się od razu po oddaniu do użytku po remoncie,zawinił "czynnik ludzki".Dobrze, że miałem alternatywę wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 13:20 hmm jak mogles sie zrazic zaraz po oddaniu i miec alternatywe ????? przeciez jak oddali orlen i sie zraziles, to BP jeszcze nie bylo !!! odbyles podroz w czasie ? ale wtopa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 10:37 W międzyczasie tankowałem w Grubnie. Też dobre paliwo. Obsługa na poziomie,nie "robiła łaski". Brzydzą mnie"paniska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nowa stacja IP: *.centertel.pl 07.12.11, 16:25 Moj kot jak sika ma większe ciśnienie niż ta beznadziejna myjna. Gwarantuję,że za 5 zł to nawet roweru nie umyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Nowa stacja IP: 89.231.151.* 09.12.11, 10:26 Jak na stacje to sklep bardzo tani. orlen drozyzna ze sklepem jak nie wiem ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 17:01 do CPN'u jade po paliwo a nie na zakupy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa stacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 16:18 Co niektórzy tak chwalą tą stację , a jakoś orlen nie narzeka na ruch ciągle jak tam jadę lub przejeżdżam ciągle kolejki . Słyszałem ,że na nowej stacji zaczynają zwalniać ludzi bo mają mały ruch . Gdyby ta stacja jak pisał ktoś wyżej była na wylocie z Chełmna na Unisław większy obrót by mieli na pewno . Niestety z samego sklepu i jedzenia stacji nie utrzymają . Taka prawda prywaciarz nigdy nie zawalczy z koncernem .Wiedzieli ze po drugiej stronie stoi nowa już stacja paliw , mogli pomyśleć wcześniej ,że to nie wielkie miasto i stacja obok stacji nie da rady , ale teraz już za późno na zmiany. Polskie przysłowie mówi tak chytry dwa razy traci . Właściciel ma parę stacji było mu mało teraz gryzie pazurki i liczy straty. Odpowiedz Link Zgłoś