Gość: Ania IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 14:39 Prokurent znowu szalał,az niechce sie tam chodzic na zakupy.Odstrasza klientow na maksa.Trzeba coś z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xy Re: Intermarche IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.12, 17:04 ale o co chodzi jaki prokurent???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baran Re: Intermarche IP: 89.231.149.* 05.04.12, 19:01 A czy ktoś komuś każe tam kupować ? Jest jakiś przymus ? Ja tam nie kupuję i nie zamierzam. Bardzo dobrze mi z tym bo nie chcę się denerwować oglądając różne scenki z udziałem ww Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 06.04.12, 09:32 mąz pani prezes,narwany człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 06.04.12, 23:28 ja się jeszcze dziwię że ten sklep istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 06.04.12, 23:35 a ja robie tam zakupy codziennie i mam gdzies co robi jakis prokurent dla mnie wazne jest zrobic zakupy a nie szukac afery a tak wogule to w chełmnie nie ma tak fajnego sklepu i dodam ze jestem zwykłym klijentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 07.04.12, 10:22 Tak to może pisac tylko niezwyky klient... heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baran Re: Intermarche IP: 89.231.149.* 07.04.12, 15:27 Cóż. Dla mnie ważne jest w jakiej atmosferze robię zakupy ile zapłacę przy kasie, niezależnie od tego co kupuję. Na szczęście sklepów jest pod dostatkiem i można wybierać. W moim przypadku Intermarche jest na końcu listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 07.04.12, 18:10 trudno, nikt nie każe robic tam zakupów, ale widzę, że inter ma coraz więcej klientów, także coś w tym jest.... nie ukrywajmy, że to jeden z lepszych marketów w Chełmnie i obsługa uśmiechnięta, a to też jest ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 08.04.12, 00:37 kazdy tak nazeka i pierdzieli ze nie kupuje tam a jak robie zaakupy to zawse kolejka jest kłamcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 18:14 sama robię tam zakupy i można zauważyć, że klientów coraz więce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 19:57 Chcecie czy nie, to i tak jest najlepszy market w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Intermarche IP: *.chelmno.mm.pl 10.04.12, 09:11 A widać tam ludzi z 2 końca miasta gdzie pełno marketów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 453 Re: Intermarche IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 19:23 jeeeeest najlepszy, dziś był zamnięty tylko że nikt nie raczył poinformować o tym klientów żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Intermarche IP: *.tvgawex.pl 12.04.12, 13:05 chodzili po całym chełmnie od domu do domu i mówili ze bedzie zamkniete u ciebie nie byli bo ktos ci nasrał na klamke i smierdziało a ja to nawet balona dostałem niech zyje inter hip hip hura az tak sie podjarałem ze ide sie pokrecic na parking intera moze ktos 5 zł zostawił w wuzku hahahahhaha zart inter jest taki fajny ze nie trzeba 5 wrzucać mozna 2 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 12.04.12, 13:30 Mi w pamięci pozostaje afera z przeterminowanym towarem "zalegającym magazyny" a także słynne leczo... itd. itp. Teraz w modzie jest pieczeń....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolcia Re: Intermarche IP: *.play-internet.pl 14.04.12, 01:37 dajcie sobie siana...... bylo jest i bedzie kazdy marudzi............ CZUJESZ JAK CI SIWE WLOSY ROSNA................ pomysl....a teraz narzekaj bo juz sie starzejesz..........zyj TERAZ Odpowiedz Link Zgłoś