Gość: sx IP: *.pl 09.06.13, 13:51 Szukam tlumacza przysieglego jezyka holenderskiego,wie ktos gdzie moglby byc ktos taki w poblizu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wyszukiwarka Re: tlumacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.13, 15:06 bip.ms.gov.pl/pl/rejestry-i-ewidencje/tlumacze-przysiegli/lista-tlumaczy-przysieglych/search.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet Re: tlumacz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.13, 13:20 Biuro Tłumaczeń "Trans-Lex" mgr Anna Stefani, TORUŃ Tłumacz przysięgły języka niderlandzkiego, tel. 56 655 20 52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tlumacz IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.13, 15:02 a ja polecam translax translax.eu/pl-PL/ Szybko i solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: tlumacz IP: *.multimo.pl 22.08.14, 13:31 A ja myślę, że tłumacz typu google w takich sprawach nie pomoże. Ja np tłumaczyłam z jezyka angielskiego teksty na studia u pana Władysława Bibrowskiego bo tłumacz gogle to "kali jeść, kali pić". Warto poszukać kogoś kompetentnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidzia Re: tlumacz IP: *.dynamic.mm.pl 08.12.13, 12:30 Profesjonalne tłumaczenia we wszystkich językach europejskich i wielu światowych można zlecić na tej stronie www.mtlumaczenia.pl/ Wycena zlecenia jest za darmo, umożliwiają złożenie zlecenia internetowego poprzez ich stronę na tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś