Dodaj do ulubionych

Stacja paliw BP Chełmno

IP: *.opera-mini.net 23.11.13, 07:09
Sądzę, że z biegiem czasu ta stacja się popsuła troszeczkę.jeżeli chodzi o obsługę. Ostatnio zdziwił mnie ironiczny głos obsługującej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Było lepiej Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.13, 09:23
      Od poltora roku tam tankuje i faktycznie kiedys było lepiej i milej, teraz juz im sie nawet do tankowania czasami ruszyc nie chce :p Ale i tak nie jest zle, siłą przyzwyczajenia i tak bede tam tankowal.
      • Gość: cch Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 23.11.13, 10:13
        o jejciu :)To nie tankować Na bp!ja uważam że obsługa jest nadzwyczaj wyjątkowo miła ,a czasem przychodzi gorszy dzień i To wam się wydawało być może że ktoś się źle do was zwrócił.Pozdrawiam obsługę bp!!
    • Gość: Klient Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.opera-mini.net 23.11.13, 10:19
      Sądząc sposób obsługi to nie był gorszy dzień, bo również jestem stałym klientem stacji i znam te Panie...
    • Gość: Klient Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 23.11.13, 11:12
      Popsuło się, to prawda. Ironiczny glos, czasami mina, jakby im ktoś krzywdę robił, że wchodzi... Raz zdarzyło się, że Pani była tak zajęta rozmową z pracownikiem konsalnetu, że musiała prywatną rozmowę dokończyć, w trakcie obsługi... Tankuję tam, bo nie mam alternatywy na obsługę routex w Chełmnie, ale coraz częściej staram się tankować "w trasie"...
      • Gość: Klient Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.opera-mini.net 23.11.13, 11:39
        Dokładnie, albo często jakiś bajer z panami policjantami.
        • Gość: kierowca Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: 89.231.148.* 23.11.13, 12:06
          Zwisa mi humorek i gawędzenie pań z obsługi ( rzeczywiście na początku było milej i to wyróżniało i niwelowało tę kilkugroszową zwyżkę ceny paliwa), ale przynajmniej na razie nie tankują wody jak kilkanaście metrów dalej.
          • Gość: Pani Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.opera-mini.net 23.11.13, 12:23
            Zgadzam się, obsługa stacji była lepsza. Ale. znowu nie jest tak tragicznie. Dziewczyny z makijazem, uśmiechnięte a to, ze ucinaja pogawędkę to nie grzech. Ale coś się popsulo bo było lepiej.
            • Gość: Klient2 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.opera-mini.net 23.11.13, 14:43
              Witam. Co do obsługi stacji zbytnio zastrzeżeń to nie mam. Ale... Ostatnio byłem tam właśnie i zauważyłem któryś raz z kolei tak panie strzelają dziwne miny. A przecież to zdrowe kobiety. Człowiek stojący drugiej strony może sobie tylko pomyśleć. Przecież to wpływa na wizerunek filmy.
            • Gość: set Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.13, 14:50
              no,tych wywodów wcale nie kumam, było lepiej,ale co?? może dziewczyny mają każdemu rzucać się na szyję,albo co?
              tankuję tam od początku,podjeżdżam,najczęściej sam nalewam,bo chcę to robić sam,wchodzę do kasy,płacę i wychodzę, nie zdarzyło mi się jeszcze,aby ktoś był niemiły i nie doszukuję się dziury w całym....
            • Gość: Michu Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 23.11.13, 14:54
              Jak macie takie problemy,również zagadajcie a zapewne z wami też porozmawiają ,to już jest szczyt wścibskości!i jak macie coś do tej obsługi,pogadajcie w cztery oczy zwróćcie uwagę!a zapewne sobie Tym krzywdy nie zrobicie Tylko co tu mówić o mowie bo żaden z was by nie znalazł odwagi na to by powiedzieć co mu się nie podoba ,ale opinie psuć to owszem pierwsi!!a nie ma nic gorszego jak publicznie komuś pluć w twarz ,jest jeszcze jedno wyjście napisać pismo do szefostwa i oni wewnętrznie będą badać co jest nie tak Wiecie Co???:) Zachowujecie się jak dzieci !!!
              • Gość: Klient Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 25.11.13, 16:57
                od ludzi w pracy wymaga się spełniania pewnych standardów, określonych dla danego typu pracy. W .... mam prywatne życie tych pań, nie uważam aby były dla mnie towarzystwem do rozmów. Jak większość klientów stacji chcę być rzetelnie obsłuzony, a przez wile osób opisywane zachowania- nie jednostkowe zdarzenia świadczą o tym, że tak nie jest. Chełmno ma swoja specyfikę, szybko się weryfikuje czy usługi są dobre, zwykle tam gdzie jest słabo szybko interes przestaje się kręcić. Zobaczymy jak będzie w tym wypadku.
                • Gość: 124 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.13, 19:33
                  Skoro ... mam prywatne życie tych "pań" to się nie pisze jak wyżej "znam te Panie..." na pewno nikt sobie nie życzy tu takich podtekstów na swój temat i lepiej proszę zakończyć ten temat!!!
          • Gość: misio Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 18:15
            kierowca z bozej laski ...nie wie ze paliwo nie miesza sie z woda :D
            • Gość: 1 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 24.11.13, 12:50
              obsługa na bp jest ok :) pozdrawiam, na orlenie nigdy nie zatankuje, tam dopiero zachowują się jak by za karę pracowali...
              • Gość: RYEWANY Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 15.03.14, 00:32
                TYLKO ZE Z ORLENU NIKT NA CIEBIE NA POLICJE NIE ZADZWONI JAK PIJESZ PIWO A NA BP PSIA PAROWA E SWIECIA DZWONI JAKBY MIAL ZA TO PREMIE OD SZEFA .POZDRAWIAMY PSIEGO CCCHHHUUUUJJJJAAAA
                • Gość: Aron Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 20.03.18, 23:31
                  A który to jest, musze uwazac gdzie lykac browar.
      • Gość: alex20 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 15.02.14, 20:36
        widze ze na stacji nic sie nie zmieniło jedna z pań chyba zapomina po co tam jest ,zamiast zajac sie swoja praca wiecznie zajmuje sie swoim telefonem komórkowym.
      • Gość: gumiś 5 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.opera-mini.net 21.02.14, 21:34
        Tak to racja nic sie na stacji nie zmieniło chyba że na gorsze ostatnio zdarza mi sie tankowac w póżnych godzinach wieczornych i co zauwazyłem jedna z obsługujacych dziewczyn nie rozstaje sie z telefonem komórkowym ledwo zauwaza klientów.
    • thefect Re: Stacja paliw BP Chełmno 24.11.13, 15:56
      po pierwsze Bozia rączki dała, panu kierowcy nie chce się zatankować samemu?? ojejku jaka krzywda o Boże do kurii na skarge napiszcie. Co do Orlenu i wody, wam zatankowali?? wiecie jak się zakończyła sprawa?? oczywiście nie ale do powiedzenia najwięcej macie. Na BP załoga miła bynajmniej jak dla mnie, na Orlenie sprawa w kilkanaście minut została przyjęta jako szkoda, nie migali się ni nic, więc o co chodzi.
      • Gość: art Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.81.17.98.dynamic.ip.windstream.net 25.11.13, 04:05
        a ja zawsze myslalem,ze tankuje sie samochod po to dobrym paliwem zeby silnik lepiej pracowal. czy to ma znaczenie jaka jest obluga? oczywiscie,ze tak ale to chyba sprawa drugorzedna. moze brakuje tam nadzoru, kogos kto by towarzystwo doprowadzil do porzadku.
        • Gość: qqqq Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: 5.174.73.* 25.11.13, 12:43
          OBSŁUGA BARDZO MIŁA ,DZIEWCZYNY ZAWSZE UŚMIECHNIĘTE I CHĘTNE DO POMOCY! JAK DLA MNIE OBSŁUGA LEPSZA NIŻ NA STACJI OBOK.
          • Gość: Michu Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 26.11.13, 21:59
            nigdzie na świecie coś lub ktoś wszystkim nie będzie pasować,więc po Co pisać o kimś na forum ??bo psujecie opinie zwłaszcza Tym miłym panią osobistą opinie !a to dla tego że wy macie jakieś kompleksy !nie wiem,mścicie się?Nie pasuje mi obsługa na sąsiedniej stacji ale nie pisze o kimś na forum co mi się nie podoba ,po prostu nie zajeżdżam tam i tyle :)a nie już obstawianie ,ciekawe jak teraz im będzie szedł interes :)kpina totalna
            • Gość: Arek Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 26.11.13, 23:02

jesteście nieszczęśliwi z obsługi bp?Ja miałem zdarzenie na orlenie i to mnie zwaliło z nóg otóż zatankowałem gaz i benzynę poszedłem do kasy przede maną był pan ,zapłacił wyszedł,przyszła kolej na mnie pan zadał pytanie benzyna gaz ?ja odpowiedziałem tak benzyna gaz ,dałem kartę skasował mnie:)po czym ja odebrałem kartę nie zwracając uwagi ile skasował wyszedłem , odjechałem.Po dwóch godzinach wróciłem do domu a sąsiedzi powiadomili mnie ze poszukiwała mnie policja i mam się pilnie zgłosić .tam dowiedziałem się ze ukradłem paliwo :)byłem w szoku!!!:)udaliśmy się na stację w celu wyjaśnień i co się okazało to oni nabili tylko benzynę a gazu nie , uregulowałem nie uiszczoną opłatę ,nawet mnie obsługa nie przeprosiła była wręcz nie miła a po po wnikliwej weryfikacji monitoringu nie było wątpliwości,ze zawinił pracownik a nie ja że miałem zamiar ukraść paliwo.Nie zostawiłem tego tak ,napisałem do dyrekcji Orlenu o zaistniałej sytuacji ,tam otrzymałem przeprosiny oraz powiadomiono mnie o zbadaniu tej sprawy oraz wyciągniętych wnioskach wobec pracowników.nie wnikam już czy ktoś tam oberwał ,na moje nie musi ,ale to przestroga dala innych, człowiek jest omylny ,ale ja jestem osobą w tej sytuacji pokrzywdzony i Orlen omijam porostu. ,postawcie się w tej sytuacji :)sam fakt !ja ogólnie skromnie powiedziawszy źle się poczułem ...
        • Gość: ktos Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.logitus.pl 26.11.13, 22:29
          dobre paliwo i bp w chelmnie to slowa, ktore nie powinny byc laczone w tym samym zdaniu ze soba. znam przypadki osob, ktore przez kilka miesiecy tankujac tylko na chelminskim bp musialy wymieniac filtry paliwa w autach (auto przelaczalo sie w tryb serwisowy i nie mialo mocy jechac).
          • Gość: set Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.13, 23:13
            jeśli filtry fap,to nic dziwnego,bo mało kto potrafi użytkować w odpowiedni sposób auta je posiadające, a jeśli chodzi faktycznie o filtry paliwa,to wyobraź sobie że jest to element auta,który podlega wymianie co jakiś przebieg,najczęściej około 50000 km, a znając polskie realia,to większość ludzi zapomina całkowicie o wymianie tychże..
            Więc najpierw zapytaj sie tych osób jak było faktycznie,a później po ustaleniu faktów zacznijcie szkalować..
            • Gość: 123 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.centertel.pl 27.11.13, 16:15
              Ja chce wejść, zrobić zakupy/zaplacic i tyle. Nie potrzebuje się spoufalać z tymi paniami. Jak ktoras z dziewczyn zle się patrzy na Ciebie, to jej to powiedz a nie na forum smarujesz.
              • Gość: 88 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 27.11.13, 19:23
                uważam, że zawsze jest o czym pisać, a ludzie z powodu nadmiaru czasu wymyślają cuda!!! sądze, że obsługa jest jaknajbardziej normalna!!! nikt normalny nie chce, żeby rzucać się pod nogi od wejścia, żeby klient był zadowolony. ten kto napisał ten post tego na pewno oczekuje, ale to musi iść do innego sklepu z inną dziedziną i może usługami... :)
            • Gość: ktos Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.logitus.pl 27.11.13, 17:57
              Pisze jak bylo, nie wymyslam sobie. Auto nowe, ma ponad rok i juz 2 krotnie wymieniane filtry. Paliwo po zlaniu do sloika bylo metne, nieprzezroczyste.
              Ta osoba dostala zwrot kosztow naprawy od stacji. Tyle na temat.
              • Gość: do ktoś od set Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.13, 22:24
                dobre paliwo i bp w chelmnie to slowa, ktore nie powinny byc laczone w tym samym zdaniu ze soba. znam przypadki osob, ktore przez kilka miesiecy tankujac tylko na chelminskim bp musialy wymieniac filtry paliwa w autach (auto przelaczalo sie w tryb serwisowy i nie mialo mocy jechac).

najpierw piszesz o iluś osobach,jak wyżej
                a poźniej piszesz o jednej osobie ,jak niżej
                Ta osoba dostala zwrot kosztow naprawy od stacji. Tyle na temat.

w dodatku nadmieniasz,że stacja pokryła koszt naprawy...

zastanów się najpierw o ilu przypadkach piszesz,a później czy chcesz wyrazić opinię negatywną,czy wręcz przeciwnie, bo jak do tej pory to piszesz na zasadzie : mówię co wiem,ale nie wiem co mówię ...

• Gość: ktos Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.13, 13:50
                  Przypadkow znam kilka, ale nie kazdemu chcialo sie angazowac prawnikow do walki ze stacja.
                  Jedna osoba skontaktowala sie z wlascicielami za pomoca adwokata i dostala zwrot kosztow naprawy. Jeszcze czegos tutaj nie rozumiesz? nie chce mi sie pisac o szczegolach bo to nie miejsce na takie wywody.
                  Zreszta Orlen tez jest nie lepszy, kiedys w ropie mieli jakies paprochy przez ktore padl silnik innemu znajomemu.
                  • Gość: set Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.13, 18:50
                    aaaaa.teraz już rozumiem, to znaczy,że któraś ze stacji z Grubna jest lepsza..trzeba było od razu w ten deseń... hahahahhaa
                    • Gość: ktos Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.logitus.pl 30.11.13, 01:38
                      Tam nigdy nie tankowalem i nie kojarze nikogo kto tam tankuje wrod znajomych wiec sie nie wypowiadam. Zreszta rzadko w cch bywam, wiec szczerze to mi zwisa to jakie paliwo tam macie.
                      • Gość: klientka Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 30.11.13, 11:27
                        potwierdzam, filtr paliwa do wymiany 2 razy w przeciągu miesiąca... po tankowaniu TYLKO na stacji BP w Chełmnie, więc nie jest to kwestia zużycia i nadmienię, że auto jest pod stałą kontrolą autoryzowanego serwisu. Od tamtej pory tankowanie poza Chełmnem i okolicami.
                        • Gość: Jaaaa Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.14, 22:08
                          Która nie miła ? Z Pań ta czarna?
                          • Gość: klient Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.opera-mini.net 23.02.14, 23:11
                            Czarna Pani nawet spoko
                            • Gość: klient11 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 24.02.14, 01:44
                              Mi podoba się na BP a na to, że obsługa jest nie taka jak być powinna narzekać nie można. Tankuję tam od lat i nie mam żadnych uwag, za to przez ostatnie pół roku trzykrotnie tankowałem na Orlenie i nie za każdym razem mówię sobie, że był to ostatni raz. Nie miła obsługa, robiąca łaskę, że obsłuży klienta.
                              • Gość: jaaaaaa Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.14, 23:03
                                ja lubie tą ślicznątkę z obfitym '' tyłem'' wow!!!!!!!!!
                                piękność!!!!!!!
                                • Gość: adam Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.opera-mini.net 26.02.14, 21:12
                                  ...
                                  • Gość: klient Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 18:06
                                    Ludzie przestancie narzekac na pracownikow stacj...Ja tankuje nie tylko na bp w cch wiec mam porownanie i smialo moge powiedziec ze tak mila i fajna ekipa jak na bp to rzadkosc.Wiec jedzcie zatankowac na inne stacje i wtedy wypisujcie swoje denne opinie na forach.Dziecinada.
                                    • Gość: żabka Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 28.02.14, 20:15
                                      Niech sie wezmą do pracy a nie dyskutują z policjantami i ochroniarzami chyba za to im nie płacą.
                                      • Gość: ANNA 34 Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.play-internet.pl 28.02.14, 22:24

hehehe smiac sie chce normalnie ...ludzie stacja jak stacja porzadek ,paliwo ok,obsluga tez sympatycznadla mnie OK wiec po co tu wypisywac co robia pracownicy a czego nie...a forum to chyba dla niezbyt odwaznych jezeli cos wam przeszkadza na Bp sa tam pewnie osoby do których mozna zglosic zazalenie lub skarge ale potrzeba troche razsadku i ODWAGI:)
                                        • Gość: subway Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.14, 23:06
                                          Na stacji BP jest kierownik, a jakby Go nie było,to dla wszystkich zainteresowanych złożeniem skargi podaję dane firmy prowadzącej ta stację :
                                          PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "SOLO" - BOŻENA WIŚNIEWSKA
                                          Płużnica 62A, 87-214 Płużnica, powiat wąbrzeski, woj. KUJAWSKO-POMORSKIE

tel.:
                                          56 688-73-46; 607-282-130
                                          e-mail:
                                          sdo424@wp.pl

i zamiast użalać się nad swoim niedołęstwem proszę wszystkie żale kierować tam ...

p.s. specjalnie dla analfabetów internetowych :
                                          zdobycie tych danych zajęło mi jakieś 2 minuty

• Gość: re Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 01.03.14, 10:25
                                            czy masz prawo do posługiwania się nimi , czy zrobiłeś'aś to legalnie ? szykuj kasę na prawnika sprawdzony zostaniesz czy legalnie je posiadłeś , a po za tym nie wydają reszty od 1 gr do 3 gr ustawienia np: 25,97, lub przy tankowaniu np: za 50 zł
                                            liczydła zatrzymują się na 49,97 i tyleż paliwa a w kasie brak drobnych !!!!
                                            • Gość: subway do re Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.14, 12:03
                                              tylko osoba o bardzo skromnym zasobie wiedzy jakiejkolwiek może twierdzić,że dane podmiotu gospodarczego są danymi tajnymi,lub podlegającymi ochronie, ale to tylko świadczy o poziomie forum, więc do szkoły pierw, a później na forach pisać :))

bo o CEIDG to nie słyszał,nie? no nie,bo skąd ..
                                              a może jeszcze powie,że na fakturze czy paragonie za paliwo,zamiast danych firmy mają być krzyżyki? no po tym wpisie to z pewnością tak ...
                                              ale z kim ja w ogóle gadam ?/ żenada do kwadratu ..
    • Gość: TaxiRychu Re: Stacja paliw BP Chełmno DowodY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 12:02
      yutube.com/?watch=ud7nJ1ldt5eT jeśli dalej ktoś nie wierzy w fatalną obsługę (nie wiem jak z jakością paliw).
      • Gość: klient Re: Stacja paliw BP Chełmno DowodY IP: *.tvgawex.pl 02.03.14, 16:28
        Fatalna obsługa?tzn? co miał pan TaxiRychu na myśli?
        • Gość: aaa Re: Stacja paliw BP Chełmno DowodY IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.14, 21:18
          O jaką konkretnie panią chodzi?
          • Gość: kama Re: Stacja paliw BP Chełmno DowodY IP: *.tvgawex.pl 04.03.14, 19:29
            A co ta pani zrobiła bo nie wiem o co chodzi?
          • Gość: klient Re: Stacja paliw BP Chełmno DowodY IP: *.tvgawex.pl 08.03.14, 16:06
            Ta blondynka .
            • Gość: X6 Re: Stacja paliw BP Chełmno DowodY IP: *.chelmno.mm.pl 08.03.14, 22:15
              ja bym proponował obsłudze bp zgłosić pomówienia,oskarżenia do wyższych przełożonych ,ażeby skończyło się opluwanie was samych droga obsługo,to nie chodzi o firmę BP,chodzi o was ,i jeśli ktoś wam coś zarzuca publicznie ,i jest to nie prawda jest na to paragraf ...uwierz bolesny drogi forumowiczu .pozdrawiam
              • Gość: rolek Re: Stacja paliw BP Chełmno DowodY IP: *.tvgawex.pl 08.03.14, 23:01
                forum jest po to aby wyrażac swoją opinię i nikt nikogo tu nie obraża,pozdrawiam.
    • Gość: x Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.14, 13:10
      x
    • Gość: c Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.14, 22:25
      zacne niewiasty tam pracują ;]
    • Gość: f Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.14, 22:32
      dobre dupy
    • Gość: x Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.14, 23:21
      m
    • Gość: m Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.chelmno.mm.pl 17.07.14, 10:01
      m
      • Gość: klik Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 15.03.15, 23:05
        Zacne niewiasty - ☺ i pani ruda z obfitym tyłem
      • Gość: RED Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.dynamic.mm.pl 17.03.18, 20:58
        Jest tam też gostek z Vectry, który wszystkie rozumy zjadł... taki mądrala.
    • Gość: p Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.centertel.pl 10.05.15, 15:15
      poprawiło się?
    • Gość: bp Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.centertel.pl 11.05.15, 16:29
      u nas najlepsze paliwo ihot dogi
      • Gość: bp Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.play-internet.pl 12.05.15, 09:56
        Nie podoba się to wypier..... Jeden z drugim. Skończyli temat okraglaka wzięli się za bp. Banda popie...ncow i zazdrosnych pojebancow. Wsiuny zajebane
        • Gość: a Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.15, 19:53
          Haha , mistrza u mnie masz :)
    • Gość: :P Re: Stacja paliw BP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 15.05.15, 01:14
      :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka