Gość: biker0 IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.14, 11:16 Serdecznie zapraszamy na bieg uliczny.Bieg odbędzie się w Świeciu.biegrycerski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: runner Re: I Bieg Rycerski IP: 89.231.148.* 11.01.14, 12:40 Fajnie, coś pod nosem? atestowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker0 Re: I Bieg Rycerski IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.14, 12:43 Niestety atestu nie będzie.Trasa posiada 200 metrowy odcinek szutrowy,i atestu nie dostaniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: I Bieg Rycerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 19:27 Czy istnieje mozliwosc biegu z psem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker0 Re: I Bieg Rycerski IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.14, 20:16 Myślę,że bieg z psem nie jest najlepszym pomysłem.Nie każdy życzy sobie obcować ze zwierzętami.No niestety takie jest życie(zaznaczam,że nie jestem przeciwnikiem psów.Sam mam ich kilka)Barzdzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runner Re: I Bieg Rycerski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.14, 09:48 Bardzo dobre podejście. Są specjalne biegi dla posiadaczy psów. Bieg to bieg. Zawody sportowe. Chodzi o to kto najszybciej dobiegnie do mety a nie o to żeby pokazywać jakie ma się pasje. Jak będę hodował kozy to co ? Z kozą mogę biec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: I Bieg Rycerski IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.14, 19:38 Kurcze czemu tak późno informacja. Z Chełmna z przyjemnością przyjechali by nie tylko biegacze ale i rycerze - biegacze. Ja osobiście stawił bym się na 100% gdybym wiedział troszkę wcześniej w ramach przygotowań do kolejnego turnieju rycerskiego. Życzę fajnej imprezy i pogody. Mam nadzieje następnym razem będę mógł "przybiec". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad - poprawka Re: I Bieg Rycerski IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.14, 19:45 O kurcze sorry. Zwyczajnie źle spojrzałem na datę. 17 maja ... to zupełnie zmienia postać rzeczy. Wysyłam zaraz informację na kontakt w podanym linku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarek Re: I Bieg Rycerski IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.14, 22:50 A zaprzeg z psami moze byc a ja jako kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzokej Re: I Bieg Rycerski IP: *.chelmno.mm.pl 16.01.14, 19:54 a na kuniu moge byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dżokeja Re: I Bieg Rycerski IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.14, 20:25 Na kuniu możesz.Będziesz wyglądał ja prawdziwy rycerz,w końcu masz zakuty łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzokej Re: I Bieg Rycerski IP: *.chelmno.mm.pl 17.01.14, 23:13 ja jestem kowbojem a nie rycerzem i mam dwa kunie jeden dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś