Gość: ali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 08:44 gdzie w chełmnie można oddać laptop do naprawy i liczyć na to, że rzetelnie wycenią tą usługę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Może Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 09:03 Może przy bramce na Podmurnej kiedys mi robili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 10:38 sklep komputerowy na Dworcowej, koło basenu, prokuratury.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.3-2.cable.virginm.net 21.01.14, 21:58 Niestety z doświadczenia odradzam Pana na Dworcowej (kiedyś tam był sklep mięsny). Pan podejmuje się naprawy po czym przy odbiorze okazuje się, że 1) nie wie który to Twój sprzęt i co ewentualnie było w torbie z lapkiem, 2) w punkcie panuje totalny chaos, nie wiesz czy Twoj lap nie leżał pod 15 innymi, 3) Pan z dumą demonstruje co Ci zainstalował na kompie, choć o to nie prosiłeś, 4) okazuje się że wada nie jest naprawiona, 5) słuchasz miliona nikomu niepotrzebnych opowieści i informacji, które domyślam się mają za zadanie odwrócić Twoją uwagę od nadal istniejącej wady... 6) Pan wystawia rachunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.14, 07:39 na Dworcowej na tyłach BAnku Spółdzielczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nod Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 17:04 Punkt na tylach banku to jedyny punkt ktory ma moje zaufanie...Oddaje tam swoj komputer laptopa routery , slowem wszystko co zwiazane z netem. Nie musze sprawdzac czy wszystko jest w torbie, bo nie zdarzylo mi sie by czegos zabraklo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okokok Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.dynamic.mm.pl 25.01.14, 21:14 u Pana Jacka na ul.Młyńskiej po szkole jazdy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.tvgawex.pl 25.01.14, 22:45 Gdzie na Młyńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś