Dodaj do ulubionych

gdzie naprawa laptopa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 08:44
gdzie w chełmnie można oddać laptop do naprawy i liczyć na to, że rzetelnie wycenią tą usługę
Obserwuj wątek
    • Gość: Może Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 09:03
      Może przy bramce na Podmurnej kiedys mi robili
      • Gość: dada Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 10:38
        sklep komputerowy na Dworcowej, koło basenu, prokuratury....
    • Gość: klient Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.3-2.cable.virginm.net 21.01.14, 21:58
      Niestety z doświadczenia odradzam Pana na Dworcowej (kiedyś tam był sklep mięsny). Pan podejmuje się naprawy po czym przy odbiorze okazuje się, że
      1) nie wie który to Twój sprzęt i co ewentualnie było w torbie z lapkiem,
      2) w punkcie panuje totalny chaos, nie wiesz czy Twoj lap nie leżał pod 15 innymi,
      3) Pan z dumą demonstruje co Ci zainstalował na kompie, choć o to nie prosiłeś,
      4) okazuje się że wada nie jest naprawiona,
      5) słuchasz miliona nikomu niepotrzebnych opowieści i informacji, które domyślam się mają za zadanie odwrócić Twoją uwagę od nadal istniejącej wady...
      6) Pan wystawia rachunek...
      • Gość: da Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.14, 07:39
        na Dworcowej na tyłach BAnku Spółdzielczego
        • Gość: Nod Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 17:04
          Punkt na tylach banku to jedyny punkt ktory ma moje zaufanie...Oddaje tam swoj komputer laptopa routery , slowem wszystko co zwiazane z netem. Nie musze sprawdzac czy wszystko jest w torbie, bo nie zdarzylo mi sie by czegos zabraklo
          • Gość: okokok Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.dynamic.mm.pl 25.01.14, 21:14
            u Pana Jacka na ul.Młyńskiej po szkole jazdy, polecam
            • Gość: Iwa Re: gdzie naprawa laptopa IP: *.tvgawex.pl 25.01.14, 22:45
              Gdzie na Młyńskiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka