Dodaj do ulubionych

Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 09:46
JESTEM W SZOKU, WEJDŹ NA STRONĘ: www.narko.pl/
Teraz to u nas są już stany..............................
Obserwuj wątek
    • Gość: jaracz Re: Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:05
      zajebiscie i oto chodzi :)
    • Gość: Ha Sing Szpon Re: Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:11
      Renia nie jarze dla czego jestes w takim szoku to ze mozna tak zakupic ziarenka
      to nic nowego, a poza tym mozna sie dowiedziec co nieco o hodowli wiec dla mnie
      to nic dziwnego
    • Gość: Henia Re: Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:19
      Droga Reniu ! Doprawdy nie rozumiem Twojego oburzenia.Przeciez to tylko pare
      koszulek, zapalniczek i innych tego typu gadzetow - od razu widac, ze strona
      przeznaczona jest raczej dla zagorzalych amatorow tego sportu, ktorych i tak
      nie jestes w stanie naprostowac( zawsze to lepsze niz wciskanie blantow
      dzieciakom pod podstawowka . A tak na marginesie - nie smazylas nigdy lufy???:)
      • Gość: gość Re: Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:39
        Ty chyba za dużo "smazylas lufy" bo gadasz od rzeczy czy to takie dziwne ze
        ktoś jest czysty i nic nie brał myślę że należy być z tego dumnym i nie
        przejmować się bredzeniem jaraczy ..........ku... ale ludzie są poje..ni że to
        biorą do gęby.
        • Gość: Henia Re: Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:26
          Przeczytaj jeszcze raz mojego posta "gościu" ... moze zrozumiesz o co mi
          chodzilo, bo jak na "czysta" osobe to slabo jarzysz :( (moze za
          duzo "czystej"? - w koncu to legalny towar, bardzo zdrowy, nie uzaleznia... a
          przy okazji państwo ma na dietki dla "czystych" z np. LPR - wspaniala spoleczna
          postawa)
          Moze Cie to zdziwi drogi "gosciu", ale nie pale, nikogo tez do tego nie
          namawiam... uwazam tylko, ze dorosly czlowiek ma swoj rozum i to co robi ze
          swoim zyciem to jego osobista sprawa...

Z mojej strony temat zakonczony. Pa
          • Gość: gość Re: Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 09:41
            Moze Cie to zdziwi drogi "gosciu", ale nie pale, nikogo tez do tego nie
            namawiam... uwazam tylko, ze dorosly czlowiek ma swoj rozum i to co robi ze
            swoim zyciem to jego osobista sprawa...

zgadzam się z tym tekstem powyżej ale, od momentu kiedy tenże człowiek będzie
            zdany na łaskę innych ze względu na "swój rozum i to co robi ze sobą" to już
            jest nasza sprawa i ja sie na to nie zgadzam więc profilaktyka w zapobieganiu
            a więc gonić handlarzy i producentów jestem ciekaw Henia czy masz dzieci ???
            Jeżeli tak to ich pilnuj bo o syf do jarania to w waszym mieście nie ma problemu
            pozdro
            • Gość: Wizard Re: Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 11:19
              powiedziała co wiedziała.Tempaki z was.Tacy jak wy ukrywają się za butelka i
              alkocholem bo to można robic...Heh ja wole zapalic i nikomu to nie szkodzi.A
              syf to ty masz w domu i na ryju.Mondrusie jebani.
              • Gość: Henia Re: Jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:42
                TĘPAKI!!! ALKOHOL !!! OTWÓRZ SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY ZANIM COŚ NAPISZESZ WIEŃCU
                JEDEN !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka