Dodaj do ulubionych

nowa firma meblowa

IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.15, 19:07
Witam czy to prawda że w CCH ma powstać nowy zakład zajmujący się produkcją mebli tapicerowanych jesli tak to proszę o jakieś info .Dobrze by było w końcu jakaś alternatywa dla IMS i ADRIANY
Obserwuj wątek
    • Gość: bizon Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.15, 20:13
      tak. ale obsada juz wybrana. pol IMSu tam przechodzi.
      • Gość: tapicer1 Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 17.02.15, 12:35
        to ładnie może zaczną nas tapicerów szanować w Adrianie i Ims........... 5 tapicerów to jeden tir mebli
        • Gość: tapicer Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 17.02.15, 15:53
          Nie wierz ze obsada jest wybrana poprostu sie napalil gosc i jest podniecony,a apropo zakladu to prawda w Chelmnie powstanie nowy zaklad meblowy,ale zdradzic wszystkiego nie moge,bo poprostu nie pisze tego czego nie jestem pewien na 100%,bądzmy dobrej mysli na nowo otwarty zaKŁad,pozdrawiam.
          • Gość: jak Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 17.02.15, 16:25
            Zdradź chociaż, gdzie ma mieć siedzibę ta nowa firma.
            • Gość: jkjnkjm Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 17.02.15, 17:43
              W końcu mam nadzieję że będzie to duża firma i właściciele dwóch starych zaczna srac w gacie jak beda uciekac im pracownicy :-) ha ha ha
              • tapicer245 Re: nowa firma meblowa 17.02.15, 21:40
                Jesli chodzi o ims to nikt nie pojdzie bo tam wszyscy tylko glosno rycza a jak co do czego to ogon pod dupe i na stol bo pan adam bedzie zly. Tylko pieciu odwazylo sie pozucic robote i poszli do jelenca.
    • Gość: tapicer Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 18.02.15, 15:19
      Niechce za duzo pisac na temat gdzie powstanie no ale jak nie mozesz sie doczekac to ci napisze wiesz gdzie jest magazyn kolo Famu?no wlasnie.3500tys m 2,wiecej szczegolow nie mam prawa napisac.
    • Gość: pracownik ims Re: nowa firma meblowa IP: *.182.86.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.15, 16:30
      Kierownictwo pelne portki ma ze pracownicy odejda do nowej firmy i kto bedzie na nich robic
      • Gość: pracownik Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 18.02.15, 23:49
        Spokojna glowa po prostu trzeba sie szanowac.
        • Gość: tapicer cch Re: nowa firma meblowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.15, 06:50
          Pracowalem tam jakis czas temu pare miesiecy i bylo zaje... tylko z dojazdami byl klopot. Jak otworza zaklad w cch to ide pierwszy.
          • Gość: ciekawy Re: nowa firma meblowa IP: *.180.186.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.02.15, 15:57
            To kiedy otwieraja? I jakie warunki placowe?
            • Gość: artur wlasciciel Re: nowa firma meblowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.15, 11:27
              pffffffff kto bedzie za wami plakal ? tapicerow bezrobotnych w CCH pelno na wasze miejsce jest 10 skoncza sie znajomosci itp a zacznie praca proponuje siedziec kazdemu w swojej firmie
              • Gość: obudźcie się ... Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 23.02.15, 12:15
                dobre , dobre :D 10 innych powiadasz ?? Kto gdzie oni niby są ?? Robią nabory a ludzi jak nie ma tak nie ma i już nie będzie ... Trzeba było szanować ludzi bo to ludzie pracują na pracodawcę a nie pracodawca na ludzi ... I bardzo dobrze , że skończą się układy i znajomości bo będzie można zacząć wszystko od podstaw ... Mały krok dla człowieka , ale wielki dla ludzkości :)
                • ewelina2555 Re: nowa firma meblowa 23.02.15, 17:10
                  ....no tak niektórzy to wierzą w gruszki na wierzbie,no ale każdy ma prawo zmienić sobie zakład pracy,tylko nie wydaję się to trochę dziwne ,ze tworzy się dziwne zebrania ,spotkania,werbowanie ludzi obiecywanki,pogadanki?,o ile mi wiadomo to każda szanująca się firma robi nabór do pracy poprzes biura pracy ,ogłoszenia..,jeszcze nie słyszałem ,żeby gdzieś prezesi osobiście jeżdzili i werbowali ludzi to już jest chora sytuacja więc ja mam trochę obawy że jeśli to są ludzie takiego pokroju i grają tak nie halo to póżniej zwiną interes i znami się nie będą liczyli...i jeszcze jedno mnie nurtuję ,pracuję paru ludzi w Adrianie ktorzy robili w Gali i mówią że nie chcą mnieć nic wspólnego z tą firmą i jeśli chodzi o zarobki to w Adrianie mają więcej to o co w tym wszystkim chodzi?
                  • Gość: Adrianie Re: nowa firma meblowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.15, 17:37
                    W Adrianie tak to jest firma gdzie właścici el myśli o swojej tylko dupie a reszta gó... go obchodzi ludzie płace to nie ważne
                    • Gość: ewelina2555 Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 23.02.15, 17:54
                      ...a wy myślicie że w gali będzie pięknie cudowniei wspaniale,w Adrianie gó... w IMS bagno a w Gali będzie raj ,ludzie jacy wy jesteście naiwni...jak oni przyjmą tyle ludzi to ktoś będzie musiał przygotować pracę,ktoś będzie musiał tym kierować,i znów się zacznie pisanie za rok a może wcześniej że jakie gó... w Gali...a niema kto przynieś dokroju a błedna skóra a ja czekam a ja trace,a ja jestem na akordzie,a ten ma lepsze pokrowce itp i okrze się że Gala to takie samo bagno jak Adriana czy IMS więc ja zostane przy starym pożekadle WSZĘDZIE DOBŻE GDZIE NAS NIEMA
                  • Gość: pracownik Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 26.02.15, 21:18
                    Wszedzie dobrze ale jak to sie mowi w domu najlepiej tzn w zakladzie w ktorym pracuje,a zobaczymy jak ta nowa firma bedzie prosperowac dowiemy sie po jakims czasie co jak i za ile i wtedy mozna uderzyc,bo rzucic prace i isc na niewiadomo co to ryzyko,choc nie mowie ze nie macie w to miejsce isc do pracy bo tego niemoge wam zabronic,kazdy ma wybor i bedzie szukal idealnej no moze nie idealnej ale dobrze platnej pracy i przedewszystkim dobrego kierownictwa a z tym jest w dzisiejszych czasach ciezko,poczekamy zobaczymy z pozdrowieniami dla wszystkich.
    • Gość: ewelina2555 Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 23.02.15, 20:35
      moi drodzy dam wam dobrą radę jeśli już odchodzicie z ims to odchodzcie w miare w spokoju bo nigdy w zyciu niewiadomo z kim wasze drogi sie z krzyzują,ja odchodząc z helveti powiedziałem piłatowi to co chciałem a było ostro tylko że zajakiś czas zobaczyłem piłata w adrianie i gały mi wyszły nawieszch i do dziś odczuwam to na własnej skorze.A wasza firma jeśli padnie a tak może sie stać to Gala dzięki temu będzie się rozwijać a co zatym idzie ktoś będzie musiał tym wszystkim kierować nadzorować i bym nie zdziwi się jak jak w przyszłosci na szwalni w Gali pani Mróz się pojawi a na tapicerni pozostałe kierownictwo,bo taki prezes Gali wiadomo że bedzie chciał obsadzić kierownictwo ludzmi z doświadczeniem w kierowaniu ludzmi i firmą ,więc jeszcze raz dobrze Wam radze jeśli dchodzicie to w miare spokojnie bo w przyszłosci możecie mieć przesrane... ja w snach bym się nie spodziewał ze piłat zostanie moim kierownikiem w adrianie a jednak.....a jeśli ims padnie to dam sobie ręke obciąć ze część kierownictwa będzie w Gali może nie teraz ale w przyszłości na bank....pozdrawiam i co do mnie narazie się wstrzymuję zobaczę co przyszłość przyniesie a dobrego tapicera to nawet za rok przyjmną poczekam jak chłopaki z ims mi chale w famie posprzątają
      • Gość: Adrianowiec Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 23.02.15, 23:24
        Jak będzie szukał ludzi z doświadczeniem to z całą pewnościa NIE PRZYJDIE po kierownictwo adriany hahaha. A do eweliny...skoro pracujesz w adrianie i tak ci się tam podoba to: nie masz wlasnego życia, co robić w domu, niczego do załatwienia, dzieci, rodziny itd....A jak nie wiesz o czym mówię to idz do szatni popatrz na zegarek oooo 19ta, mój samochód widać z okna i wróć na hale dalej do pracy....I wspomnisz moje słowa NIE pieniądze a spokój będzie powodem odejścia ludzi z adriany, podobnie jak z IMS
        • Gość: bukoś Re: nowa firma meblowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.15, 15:54
          Witam wszędzie gdzie jakiś spór to tylko tapicerzy narzekają stale mało i mało, ale są działy jak montaż czy oklejanie gdzie chłopaki pracują o wiele ciężej za niższe wynagrodzenie. Z całym szacunkiem koledzy tapicerzy ale wy dostajecie mebel na stół,pokrowce do ręki a wcześniej wspomniane działy muszą to wyprodukować z elementów
          • Gość: :)) Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 27.02.15, 09:12
            Z całym szacunkiem Panie montażysto lub oklejaczu zawsze możesz przyjść na stół po tapicerować i jak ty to mówisz ponarzekać pozdrawiam
            • Gość: ja Re: nowa firma meblowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.15, 09:58
              a ja sie zgadzam z "bukosiem" Masz rzcje!!!Pokrowce pod ryj,cos zepsute,kobieta poceruje zeby nie bylo widac i gitara.Wyplaty o wielw wieksze niz resztz roboli.Zreszta sam Karwan powiedzial kiedys ze Adriana to zaklad tapicerski(moim zdanie bezsens bo co tam robia oklejacze i montaz)Mam znajomego na oklejaniu i wiem ile sie nalataja po pianke,wdychaja ten toksyczny klej(ktory o dziwo spelnia normy)i o ile sie orientuje zarabiaja mniej od montazu i tapicerow.
              • Gość: TAPICER Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 27.02.15, 15:18
                A co ty myslisz ze my tapicerzy mamy dobrze ?pod jakim wzgledem,wez sobie pokrowiec i zaloz na mebel h...owo oklejony lub h...owo montowany to sie zesrasz a lapki to ci odpadna po tygodniu naciagania,tak sie mowi ze tapicer to dobrze zarabiajacy fach sprobuj a sie przekonasz ile sily i uzerania sie z kontrolnymi,bo tapicer to etap koncowy i tak mebel bedzie wygladal jak go zatapicerujesz,takze rob tam gdzie robisz i nie marudz.
                • Gość: jaa Re: nowa firma meblowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.15, 15:50
                  Kontrola jakości chodzi sprawdza mebel ma każdym etapie produkcji także w czym problem? To może niech wam na poduszkach pokrowiec założą żenada to co piszesz wiesz ha ha ha
                  • Gość: ewelina255 Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 27.02.15, 17:25
                    Ludzie jacy wy jestescie naiwni dwuch prezesików z Gali nagania sobie ludzi wyginają się na wszystkie strony ,robią zebrania,podstawiają busy by pokazać swoje zakłady,a pózniej jak już będą mieli was w garsci to rzeczywistość trochę inaczej będzie wyglądać ,te magazyny w famie trzeba przysosować kanaliza ,ogrzewanie, hale produkcyjne ,stołówka itp to ogromna inwestycja tylko pieniądze pózniej muszą się zwrócić i ktoś na to bedzie musiał robić może pierwsze miesiące da wam zarobić a póżniej zacznie się opcinanie wypłat...jednak w Adrianie są bardziej kumaci chłopacy nie jest u nas super ale nie wierzymy, że w Gali zarobimy wiEcej tym bardziej że robi paru chłopaków co kiedyś robili w Gali i powiedzieli nam co nieco więc chłopaki niedajcie zrobić się w bambuko...Pozdrawiam kolegów z IMS
                    • Gość: bukoś Re: nowa firma meblowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.15, 17:40
                      Dokładnie ewelina255 jest jak piszesz po upadłości Adriany wiele osób pracowało w różnych firmach meblowych,Bydgoszcz,Grudziądz i co zarobki kicha, jak tylko się polepszyło w Adrianie to na efekty nie trzeba było czekać długo także koledzy i koleżanki wyciągnijcie wnioski pozdrawiam
                      • Gość: strach Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 27.02.15, 19:16
                        Ojjj trole na garnuszku piszą posty :) hahaha. W IMS już się proszą o zostanie, obiecują złote góry :)...W Adrianie też wiem, że paru chłopaków chce odejść - rozpierdzielają ich godziny pracy i podejście do pracownika......
            • Gość: Chudy Re: No No No IP: *.play-internet.pl 04.03.15, 20:02
              Prędzej nauczysz się tapicerować niż montować szkielety kolego,a wiem co piszę ponieważ posiadam kilkunaste doświadczenie w tej branży.Pracuje w zakładzie gdzie za tz ,,uniwersalność'' dostaję wysoką premie.Ale wy i tak ograniczeni jesteście w Chełmnie do dwóch zakładów także życzę powodzenia w trzeciej firmie.
    • Gość: mm Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 27.02.15, 20:14
      a będą przyjmować kobiety jak tak to ktoś może powiedzieć gdzie można skladać cv z góry dziękuje
      • Gość: TAPICER Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 27.02.15, 22:33
        Nie kobiet nie beda przyjmowac prostackie pytanie,ale ludzie pracujcie tam gdzie pracujecie bo tych z IMS to normalnie wzielo i teraz pewnie cwaniakuja ze co to nie ja tam pojde i bede wiecej zarabial bede mial lepszego kierownika i lepsza kase,ludzie obudzcie sie to nie te czasy a ze ktos wam obiecuje to nie jest pewnosc na przyszlosc,takze rozwazcie propozycje gali.
        • Gość: aaa Re: nowa firma meblowa IP: *.opera-mini.net 28.02.15, 09:48
          nie odchodzi się z pracy gdy jest dobrze, ludzie juz mają dość wyczynów Pani kierownik i Pana kierownika , dopóki ich nie zmienią i całej tej reszty przydupasow to tam będzie źle
          • Gość: anna Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 28.02.15, 10:54
            No fakt godziny pracy w Adrianie rozpierdzielaja ale widac ze pomału zaczynaja tam wracac do normalnych godzin pracy mam nadzieje że pójdzie to w normalnym kierunku i maż bedzie latem wracał o 14.30 do domu.
          • Gość: 123456 Re: nowa firma meblowa IP: 213.158.221.* 28.02.15, 11:07
            Teraz pan kierownik przeprasza tapicerow bo boi sie o stanowisko a predzej ludzi mial za nic i mysli ze ludzie mu uwierza w codowna przemiane i juz bedzie super i nie odejda
            • Gość: aaa Re: nowa firma meblowa IP: *.opera-mini.net 28.02.15, 11:19
              podobno miał łzy w oczach jak chłopaki składali wypowiedzenia , obudził się , na jesieni już mogli zrobić z nimi porządek jak odchodzili pierwsi , ale nie przecież ani Pani ani Pan nie mieli sobie nic do zarzucenia _ jeszcze nigdy nie spotkaliśmy tak podłych ludzi .
        • Gość: mm Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 28.02.15, 21:12
          to nie jest prostackie pytanie tylko jestem bez pracy i bym chciała wiedzieć czy kobiety też będą przyjmowane bo wiem że w zakładach tapicerskich kobiety robią prostaku
    • Gość: ffffff Re: nowa firma meblowa IP: 213.158.221.* 28.02.15, 12:38
      Przez 20 lat mielismy roznych kierownikow i z kazdym szlo sie dogadac lepiej lub gorzej ale ta dwojka to przechodzi ludzkie pojecie jak mozna nie miec szacunku dla drugiego czlowieka nie zrozumienie ze ktos potrzebuje urlop na wlasna lub dziecka chorobe
      • Gość: to ja Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 28.02.15, 20:32
        spie...jcie z tego bagna jak najdalej. Nikt kto zakończył przygodę z helvetia nie żałuje. Boja się ci co maja dobrze bo będą mieli przejebane. Pozdrawiam Wszystkich KOLEGÓW i zostawcie tych darmozjadów samym sobie. I ta pinda z e szwalni co wyssała już wszystkim wróci na swoje miejsce czyli za bramę.
        • Gość: mieszkaniec chelmn Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 01.03.15, 16:46
          Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, podam na moim przykładzie, razem chodziliśmy do szkoły razem pracowaliśmy przez ponad 20 lat, kolega dostał awans na brygadzistę i mu odbiło, donosił do kierownika, obmawiał, podpuszczał jednych na drugich, po prostu zrobił się chamski i nie do spół pracy jego dewiza to rządz i dziel jak w czasie zaborów, po ponad 30 latach koleżeństwa zerwałem z nim wszelkie przyjacielskie kontakty.
          • Gość: johny Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 01.03.15, 19:21
            Mistrzostwo swiata ta spol praca :)
    • Gość: koleżka Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.15, 14:56
      heh najpierw sama firma doprowadziła do tego , że ludzie się zwalniają a teraz nagle głaszczą po główkach i liżą po tyłkach hehe żenada.pl
      • Gość: mmm Re: nowa firma meblowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.15, 15:45
        jezeli wreszcie nie wywalą kierowniczki, to nigdy tam dobrze nie będzie, pracowałam tam kilkanaście lat , ale nikt na szwalni nie zrobił takiego syfu.
        • Gość: mm Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 03.03.15, 19:38
          racja
          • Gość: tapicer Adriana Ko Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.15, 20:02
            GDZIE można składać podania do tej nowej firmy?
            • Gość: mmm Re: nowa firma meblowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.15, 20:17
              hej helveciarze! słyszymy,ze duzo wam obiecują ? super przemiana kierownikow, lepsze zarobki po nowym naliczaniu ? zapomnieli tylko dodać ,ze nadal mają Was za mało rozgarniętych i musicie przyjść w tę sobotę -odrobić sobotę 13 czerwca. ŚMIECH !!! ale Was robią w bambuko, ale to nic ,będziecie mieli lepiej- będziecie jeszcze mogli odrabiać NIEDZIELE I ŚWIĘTA WIELKANOCNE !!!!!!!!!!!!! HIP HIP HURRRRA !
              • Gość: aaa Re: nowa firma meblowa IP: *.opera-mini.net 06.03.15, 16:26
                dziewczyny nie dajcie się , mile słowa są tylko ma chwilę , ktoś kto przez tyle lat Nas nie szanował nie zmieni się bo akurat pali się jej grunt pod nogami. macie teraz możliwość ..... wykorzystajcie to . na szwalni wystarczyła by tylko Dorota i Ewa , dwie pracowite osoby .
                • Gość: xxx Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 06.03.15, 20:51
                  nie
                  • Gość: 2223333 Re: nowa firma meblowa IP: 213.158.221.* 06.03.15, 21:03
                    Co nie?
                • Gość: rrrr Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 06.03.15, 21:47
                  Jeżeli myślicie że kierowniczce lub komukolwiek pali się grunt pod nogami to grubo się mylicie bardzo grubo,jesteście śmieszni...ale czytając Wasze wypowiedzi można wywnioskować że Wasz poziom intelektualny niestety jest bardzo niski ale sami robicie sobie taką wizytówkę wypisując takie głupoty ....
                • Gość: yyy Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 07.03.15, 07:35
                  Z twojej wypowiedzi widać że pracowałaś na szwalni ale już nie pracujesz i chyba zapomniałaś jak płakałyśmy przez Ewe co wyprawiała to przechodzi ludzkie pojęcie tego nie idzie zapomnieć chyba że się już tam nie pracuję,teraz się troche uspokoiła bo boi się ze zwalą ją na maszyne...Jeśli chodzi fukcyjnych to wszystkie powinny być wymienione to wtedy przez jakiś czas byłby spokój Dorota zgadzam się jest pracowita ale nie kontaktowa ,aż strach się jej o coś zapytać jak wybuchnie na człowieka to już drugi raz nikt się o nic nie pyta..Kasia jest dobra dziewczyna stara się nam pomagać ale niestety trzeba na nią uważać bo to koleżaneczka kierowniczki i zawsze będzie stala po drugiej stonie a człowieka utopi...Asia no niestety pomocna ale sama już nie wie kim jest czy konrolną czy brygadzistką wszędzie wsadza swój nos i nawet na krojowni chce ludzi przestawiać...a Gosia no cóż o niej niema co pisać bo ona nic nie robi,tylko nie wiadomo poco kierowniczka trzyma taka brygadzistka zarabia kupe kasy,a przecież zakład by oszczedził i zyskał szwaczkę,nikt tego nie widzi? ...i to jest cała prawda o funkcyjnych na szwalni tylko ich wymiana wraz z kierowniczką przyniesie jakiś skutek,zadługo już siedzą na tych stanowiskach i zrobiła się klika...
                  • Gość: ppp Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 07.03.15, 08:21
                    Witam...weszłam na to forum by tylko poczytać ale niestety muszę odpisać bo nie rozumiem tak do końca o co chodzi,czy wy jako szwaczki musicie schodzić z maszyn i robić za brygadzistki i kontrolne ? bo jeśli tak to słuszne wasze pretensje ale jeśli one dopilnują cyklu produkcyjnego i jakości i ich przełożeni niemają uwag bo wywiązują się ze swoich obowiązków to nie rozumiem o co Wam chodzi?....mają usiąść na maszyny i za was szyć a wy chcecie chcecie weść na ich miejsce?,zwykła zazdrość przez Was przemawia czy o co chodzi? bo czytając wasze posty nie rozumiem.Proszę mi wytłumaczyć kto ogarnia całą produkcje ,bo jeśli wy nie schodzicie z maszyn by za nie robić to może ktoś zewnątrz przychodzi i zajmuję się całą produkcją? ,.... ludzie chyba jednak przez Was przemawia zwykła zawiść i zazdrość bo niewidze tu innego racjonalnego wytłumaczenia,jest i tak już będzie że w każdej firmie każdy ma swoje stanowisko i tylko przełożeni mają prawo rozliczać swoich podwładnych z wykonywanej pracy a Wam się trochę role pomyliły, wypowiadać się ,lub rozliczać kogoś byście mogły ale tylko pod warunkiem że,musicie za te osoby pracować,dlatego te wasze pisanie na forum staje się już groteskowe i pozbawione jakiegokolwiek sensu.
                    • Gość: pracownik Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 07.03.15, 08:46
                      Bardzo trawna wypowiedz tylko szkoda się produkować bo oni i tak nic z tego nie zrozumieją ich poziom jest dość niski i nie chce tu nikogo obrażać ale wynika tak niestety z większości wypowiedzi na tym forum .Wchodzą tu szwaczki czy tapicerzy po to ,by tylko kogoś obrażać,oczerniać używając niejednokrotnie wulgaryzmów... nikt nic nie robi ,wszyscy leniwi,wszyscy gnębią, wszyscy żli tylko kto pracuje na akordzie jest super, no tak wynika z tych wypowiedzi ,dlatego szkoda nawet dyskutować czy cokolwiek tłumaczyć tym ludziom bo oni nic z tego nie zrozumieją ...pozdrawiam
                • Gość: szwaczka Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 07.03.15, 10:19
                  co do Doroty to chyba łaski nie robi że pracuje w końcu bierze za to pieniądze i to wcale niemałe ,mało kto ma taką pensje jak brygadzistki a charakterek to ona ma bardzo dużo ludzi przez nią płakało bo wybuchała na nich, Celina,Helenka,Marzena długo by wymieniać innych teraz trochę się uspokoiła bo trzęsie porami...będzie kasting którą posadzić na maszynę leniwą czy furjantkę ha ha ha
                  • Gość: pracownik ims Re: nowa firma meblowa IP: 213.158.221.* 08.03.15, 08:03
                    Teraz jak ludzie chca odejsc to nie chca ich puscic a jeszcze miesiac temu jak dawali porozumienia zmieniajace jak komus nie pasowalo to droga wolna a teraz prezes bedzie walczyl o kazdego pracownika bo nowy zaklad sie otwiera a podwyzek nie da to nie wiem czy chce nas zatrzymac mysli ze oczyszcenoe atmosfery to wszystko a to kasa najwazniejsza
                    • Gość: xxx Re: nowa firma meblowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.15, 11:31
                      jeden chce kasy drugi spokoju to juz nie w ims
                    • Gość: michas Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 08.03.15, 17:29
                      teraz adriana dostanie po dupie i odejda do nowej firmy pewnie więcej będą płacic w drugiej firmie i wszyscy tam poleca ;)))) może adriana zacznie szanowac pracowników !!!! albo dadzą podwyżki :D
                      • Gość: tap z adriany Re: nowa firma meblowa IP: *.chelmno.mm.pl 08.03.15, 21:04
                        ma ktoś jakieś namiary, kontakt do tej nowej firmy
                        • Gość: XXX Re: nowa firma meblowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.15, 10:19
                          cv można składać w tej bramie koło bloku wojskowego. niebieska brama z napisem MEBLE
                          • Gość: tapicer Re: nowa firma meblowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.15, 18:41
                            Oj to rudy trzęsie porami wstrętny oszust i przekręt okradł ludzi i dostawców fuj ruda m.....po
                        • Gość: zenek_1970 Re: nowa firma meblowa IP: *.centertel.pl 09.03.15, 22:55
                          wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma..... poczytajcie sobie o jednej z firm Gali: Sweet Sit na portalu Gowork.pl, w opiniach o pracodawcy. Głowa mała co tam się dzieje....
                        • Gość: mm Re: nowa firma meblowa IP: *.tvgawex.pl 10.03.15, 22:30
                          praca@galameble com tak jest napisane na stronie urzędu pracy w ofertach
                          • Gość: ju Re: nowa firma meblowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.15, 15:59
                            A gdzie jest Lisi ogon?W tej ofercie jest takie miejsce podane...
                  • Gość: ala Re: nowa firma meblowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.15, 22:44
                    Kierownikiem ,brygadzistą się bywa ,stanowisk nie piastuje się dożywotnio panie chyba zapomniały o tym .Kierownictwo ma ogromny wpływ na atmosferę ,komfort pracy wystarczy chcieć współpracować z ludzmi i ich szanować .Tego niestety nie można oczekiwać po pani kierownik czy brygadzistkach.Wymiana kadry w takiej sytuacji jest wskazana .
                    • Gość: gosc Re: nowa firma meblowa IP: *.play-internet.pl 20.03.15, 19:55
                      Każdy by chciał w pracy miła atmosferę, ale pracować na nią mają wszyscy, nie tylko kierownik. Chociaż wiemy dobrze, że kierownik ma ogromny wpływ na to jak się relacje w grupie układają.... Wiec masz rację, nie każdy się na kierownika nadaje....ale n wymiana całej kadry to raczej niemożliwa sprawa. Myślę, że pojedyncze nagany "z góry" mogą trochę zmienić, ale tylko wtedy, kiedy będziemy zgłaszać takie przypadki.
                      • Gość: red Re: nowa firma meblowa IP: 78.8.194.* 05.08.15, 21:11
                        żal mi tej biednej i smutnej "gwiazdy" w szpilkach :) cały dzień robić dobre wrażenie , i nic innego, eeee no jeszcze jest plotkowanie i szukanie swojego chłopa :)
                        efekt solarium i plastiku ma opanowany , hihihih "nasza" kerowniczka hihih
                        • Gość: ela Re: nowa firma meblowa IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.15, 22:06
                          "gwiazda" NIC nie robi plotkuje z koleżankami z byłej szwalni mężusia i lata za chłopem. no i ciągle jest przyklejona do szyby.Ciekawe kto i za co jej płaci, czy prezesi są ślepi !! ??
                          • Gość: marian Re: nowa firma meblowa IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.15, 20:20
                            :) bezczelność na obcasach :) gust i klasa gdzieś odpadła w gimnazjum na ostatnim etapie edukacji, hihihi
                            • Gość: max Re: nowa firma meblowa IP: *.play-internet.pl 19.08.15, 15:41
                              nasz kierownik jest the best :) cały dzień u góry, a jak coś się chce to jakby był prezesem , ale przynajmniej jest spokój na hali. W Tucholi to nie ma lekko, tam kiero jest wszędzie.
                              • Gość: dd Re: nowa firma meblowa IP: *.play-internet.pl 19.08.15, 18:14
                                Gala mable: ten zakład to tragedia i powini go zamknąć pracowałem to wiem!
                      • Gość: Lady Re: nowa firma meblowa IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.15, 14:12
                        blondi w szpilkach znów lata na hali, no i obowiązkowo na zakupy i wypady na rynek - kpina
    • Gość: kobalj Re: nowa firma meblowa IP: *.play-internet.pl 25.08.15, 22:27
      Hah dokladniew, niestety niektórzy musieli siena wlasnej skórze przekonac o tym - mysleli, ze skoro obiecano wiecej kasy, to ją dostaną haha chyba w ich snach
      • Gość: rys Re: nowa firma meblowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.15, 22:32
        Ludzie - jak słyszę szpilki na hali to mnie trzęsie, zaraz po tym dzwięku wpada "gwiazada" z solarium i lata od kolezanki do koleżanki na ploty :)
        Midex-owa zmiana to udawanie pracy - żal (ale nie cały skład)
    • Gość: kizia Re: nowa firma meblowa IP: *.centertel.pl 18.09.15, 16:23
      polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka