ice-maria1 27.10.15, 18:42 W jednym z zakładów w naszym miescie spalono mi włosy podczas robienia pasemek ..w domu zorientowlam sie ze mam place na glowie bez włosów które siegaly do polowy pleców.jestem załamana.co robic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: spalone wlosy IP: *.chelmno.mm.pl 27.10.15, 19:12 albo na łyso się do końca zrób, albo olej fryzure i kup burkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tupecik Re: spalone wlosy IP: *.tvgawex.pl 27.10.15, 20:51 A jakiś zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś
ice-maria1 Re: spalone wlosy 28.10.15, 09:51 Czy to ma znaczenie jaki zaklad? Nie założyłam postu po to by zakład oczernić tylko po to by ktos poradzil jakiego specyfiku użyć na włosy by je odzywic .a raczej to co zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włos Re: spalone wlosy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.15, 10:00 Ma znaczenie bo możesz domagać się odszkodowania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: spalone wlosy IP: *.tvgawex.pl 28.10.15, 11:38 Możesz też zainwestować w keratynowe prostowanie co wzmocni włosy i odbuduje częściowo albo po prostu usiąść się i płakać. Każda z tych metod jest długotrwała zanim okaże się efekt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: spalone wlosy IP: *.tvgawex.pl 28.10.15, 18:22 W Chełmnie najwięcej kosmetyków ma chyba pani Agnieszka...nie znam się za bardzo ale na jej stronie kosmetyki :typu botox do włosów albo płynne DNA nie pojawiają się raczej w salonach CCH...spory minus to terminy ale może poratuje coś... Odpowiedz Link Zgłoś
ice-maria1 Re: spalone wlosy 28.10.15, 20:01 Dzieki a p Agnieszka gdzie ma salon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurne Re: spalone wlosy IP: *.tvgawex.pl 28.10.15, 20:14 he,he wspolczucie ale jaja pewnie jakis niedoswiadczony i tani fryzjer,proponuje perukę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: spalone wlosy IP: *.chelmno.mm.pl 28.10.15, 21:03 Czy wy nie widzicie, że to kolejna kryptoreklama salonu D....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: spalone wlosy IP: *.tvgawex.pl 28.10.15, 21:06 No dobra to ja nie podam nazwy. Na Powstańców Wielkopolskich. Idż znajdziesz są tam 3 salony bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś