Gość: ks IP: *.opera-mini.net 12.12.15, 15:00 Oddam dwuosobowe łóżko, kolor brązowy, ze schowkiem na pościel. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aj Re: Łóżko oddam IP: *.chelmno.mm.pl 13.12.15, 11:04 A co spóźniłes się na wystawke i bawisz się w dobroczynce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanic Chełmna Re: Łóżko oddam IP: *.chelmno.mm.pl 19.12.15, 12:43 Nie zwracaj uwagi co pisze jakiś idiota. Dobrze że są jeszcze ludzie którzy chcą się podzielić z innymi tak jak mogą i potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotel Re: Łóżko oddam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.15, 16:07 Wystaw na olx. Szybciej się ktoś zgłosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Łóżko oddam IP: *.opera-mini.net 19.12.15, 21:25 Na internetowych trolli nie zwracam uwagi, także jak chciałeś/aś zabłysnąć to jak widać Ci nie wyszło ;) Łóżko oddane, radość obdarowanych nie do opisania, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec CH Re: Łóżko oddam IP: 158.75.205.* 22.12.15, 12:49 Zabłysnąć to ty może chciałeś/aś, że niby z ciebie taki gieroj. Ja natomiast podzielam poglądy tych co nie tolerują chamstwa. Tym niemniej cieszę się że znalazła się osoba chętna do obdarowania. Pozdrawiam również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Łóżko oddam IP: *.opera-mini.net 22.12.15, 13:58 ... bo chyba nie zrozumiałem - jestem chamem, bo oddałem łóżko osobie, która go potrzebowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec CCH Re: Łóżko oddam IP: *.chelmno.mm.pl 27.12.15, 13:46 Rzeczywiście chyba jednak nie zrozumiałeś. Uwagi o chamstwie nie były adresowane do Ciebie, lecz do osób zwanych trolami. I to chyba oczywiste, jak i to że chwaliłem twoje postępowanie odnośnie chęci obdarowania potrzębujących. Jeszcze raz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakja Re: Łóżko oddam IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.12.15, 07:12 duzo bylo ru...e? nadal aktualne ? Odpowiedz Link Zgłoś