Gość: Marcin IP: *.chelmno.mm.pl 24.01.16, 22:53 Napisałem ogłoszenie,że szukam garażu do wynajęcia i już 2-krotnie ogłoszenie zniknęło. O co chodzi??? Kto to usuwa i dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Re: Znikające ogłoszenia IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.16, 06:54 Mam to samo. Ale ogloszenie z sex shopem wisi nadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Znikające ogłoszenia IP: *.tvgawex.pl 25.01.16, 11:54 Żle pan pisze treść ogłoszenia. Salon Fryzjerski xxxxx :) poszukuje garażu i na bank będzie wisiało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Znikające ogłoszenia IP: 89.231.148.* 26.01.16, 15:10 Jak mam napisać te ogłoszenie,żeby nie zniknęło po raz kolejny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk admina Re: Znikające ogłoszenia IP: *.chelmno.mm.pl 26.01.16, 16:28 To co wyżej napisał jakiś "admin" to zwykła ściema. Admin - cenzor tnie ogłoszenia wg jego widzi mi się, dotyczy to obyczajnych ale niewygodnych politycznie wpisów, drażniących aktualną władzę. Rozumiem niecenzuralność, miało być cięcie bezpłatnych reklam ledwie dyszących firm ale tu to już mamy zupełną wolną amerykankę. Reklamy oczywiście ...jedynego w Chełmnie salonu są wręcz pożądane inne tnie się albo nie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klikacz Re: Znikające ogłoszenia IP: *.kpsi.pl 27.01.16, 09:53 Netykiete przeczytaj !!!! Na forach nie zamieszcza się ogłoszeń. cyt. "Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Znikające ogłoszenia IP: 89.231.148.* 27.01.16, 14:37 Ciekawe ,że na forum jest pełno ogłoszeń typu szukam mieszkania, kupię garaż..... Odpowiedz Link Zgłoś