Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:38 Nie rozumiem czemu od zawsze jest walka Chełmno-Świecie.Odkąd tylko pamiętam chełminianie nie lubią Świecia i na odwrót.Po co?Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chełmnianin Re: Chełmno-Świecie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:05 ja tam nic nie mam do świeciaków - mam tam tylko dobrych znajomych wiec odcinam sie od twojego stwierdzenia.. POZDRO CSW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic01 Re: Chełmno-Świecie IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 27.09.04, 21:13 Ja tez uwazam, ze jest ok. Powiem wiecej - aktualnie zarowno kontakty mlodziezy jak tez i mlodziezy starszej z naszych miast bardzo dobrze sie rozwijaja. Mam wielu fajnych znajomych w Chelmnie i oby tak dalej. Pozdrowka dla wszystkich zza Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Chełmno-Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:50 to samo. ero waśni sami znajomi i przyjaciele. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Chełmno-Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 08:52 to spojrzcie na ich forum.oni nie maja takich optymistycznych opinii o Nas jak myśliscie:-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowana Re: Chełmno-Świecie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:01 Cała zadyma zaczeła sie o ten zamek krzyzacki w sieciu. ogólnie to mu jestesmy z nimi pokłuceni o krzyżaków pozdro Odpowiedz Link Zgłoś