14.10.16, 18:11
witam mam pytanko zniszczył mi się mój lapek więc kupiłem nowego i narodził się problem po wejściu na stronę fb pocztę i inne portale nie mogę się zalogować ponieważ nie pamiętam haseł a miałem zapisane na starym lapku wpisuje login na fb i opcje klikam nie pamiętam hasła wyświetla mi się wyślemy link na twój adres e maila i tu problem bo nie pamiętam hasła do poczty więc klikam że nie pamiętam hasła to wyświetla się że wyślemy sms na twój nr tel pocztę założyłem kilka lat wstecz i mam ustawiony stary nr telefonu Proszę o pomoc jak mam odzyskać hasła lub ustawić nowe żeby mieć dostęp do poczty fb itd czy wogólę da się to jakoś naprawić ominąć wiem że haker by sobie poradził ale niestety ja nim nie jestem moja wiedza komputerowa zatrzymała się na odpaleniu kompa i klikaniu myszą
Obserwuj wątek
    • buster255 Re: pomoc 14.10.16, 20:58
      Trzeba wyciagnac dysk ze starego kompa wsadzic do innego i z tego windowsa starego wejsc na poczte i fb i zmienic haslo
    • grudzien2006 Re: pomoc 14.10.16, 22:04
      kurde problem bo stary pojechał na wysypisko :( a jakoś inaczej nie da się ominąć na nowym?
    • grudzien2006 Re: pomoc 15.10.16, 10:59
      nic się nie da kurde fejsa można nowego ale szkoda poczty ważne wiadomości były

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka