Dodaj do ulubionych

Kino Rondo

IP: 5.174.120.* 19.12.16, 03:38
02.10.2013r.
2 miliony złotych kosztować będzie generalny remont kina "ronda" w Chełmnie. Prace mają potrwać dwa lata. W tym czasie budynek ma się zmienić nie do poznania. (...)

No to jak tam remont? ostatnio czekałam na znajomą koło kina ronda i tak z niechcenia troche przyjrzałam się temu budynkowi i szczerze zrobiłam pare kroków w tył bo aż strach przy tym stać czy w tym chełmnie nie ma ludzi z wyobraźnią dziecko podejdzie a tam z góry kawałek dach zleci. Masakra okna pękniete a obok hotel do którego przyjeżdżają turyści BRAWO. Wiem że to jest ogromna suma pięniędzy ale może chociaż usunąć niebezpieczęństwo typu troche ten dach zrobić bo to strach normalnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: asda Re: Kino Rondo IP: *.static.plusnet.pl 19.12.16, 10:15
      Szkoda ze to kino nie funkcjonuje tak jak Świeckie. Naprawde wielka szkoda :(
      • Gość: gg Re: Kino Rondo IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.16, 12:12
        bo w Świeciu ma się kto zając kulturą, a w Chełmnie są nieudacznicy. takich zatrudnia właśnie Magistrat
    • Gość: gość Re: Kino Rondo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.16, 17:30
      A kto ma kontrolować realizację obietnic burmistrza? Radni bezradni ? Przecież oni nic nie mogą w trakcie swojej kadencji. Ich możliwości natomiast gwałtownie wzrastają tuż przed wyborami. Wtedy swoim wyborcom obiecują wszystko, żeby siadając po raz czwarty, piaty czy szósty na sali obrad przypomnieć sobie, że znowu nic nie mogą (no chyba, że chodzi o ich diety lub nasze podatki - WTEDY MOGĄ WSZYSTKO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka