IP: *.play-internet.pl 10.02.17, 01:38
czy ktoś w chełmnie zrobi tatuaż chodzi o wypisanie imion dzieci na karku .jaki koszt?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: tatuaż IP: *.play-internet.pl 10.02.17, 01:50
      Lub na ręce.
    • Gość: DaDuKa Re: tatuaż IP: *.dynamic.mm.pl 10.02.17, 08:16
      Podczepiam się pod temat tatuaż ważki na udzie lub ręce jaki koszt i gdzie?
      • ice-maria1 Re: tatuaż 10.02.17, 12:32
        Dawid smigielski storlus
      • Gość: Hahahahaha Re: tatuaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.17, 16:50
        W Chełmnie jest dziewczyna co ratuje znajdziesz ja na Facebooku wpisz" my sza" napisz do niej poda ci koszt
    • Gość: marlenka Re: tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.17, 16:48
      Ja jeździłam do Warszawy do Adolfa, można sobie przejrzeć jego prace na stronie jahlove.pl/adolf/?PHPSESSID=g38a3ko6862j4khne0tors9937. To studio tatuażu warszawa na Wilczej, w zasadzie w ścisłym centrum. Adolf specjalizuje się we wzorach geometrycznych, robi bardzo fajne tatuaże.
    • Gość: Ja ja Re: tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.17, 00:33
      Tylko Dawid :) myślę że więcej niż 150 nie wyjdzie :)
      • Gość: Juh Re: tatuaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.17, 21:49
        Tak
    • Gość: kura Re: tatuaż IP: *.static.ip.netia.com.pl 05.09.17, 10:17
      Jedź do torunia daj sobie spokój z melinami chełmińskimi, tylko można się choroby nabawić.
    • Gość: ona333 Re: tatuaż IP: *.dynamic.mm.pl 05.09.17, 22:52
      ten Dawid to troche w piórka obrósł... ładnie robi, to fakt, to że ma wyje... na niektórych to też fakt. Dlla mnie jak ktoś przychodzi do tatuażysty z tatuażem znalezionym w necie to uważam, że prawdziwy i ceniony tatuażysta powinien odmówić zrobić takiego tatuażu, który nie nalezy do niego. Ja rozumiem, że niektórym się podoba to co znalezli w necie i nic innego, ale zawsze można coś zmodyfikować. Mój tatuażysta zrobił mi coś co wymyslił sam i przy mnie, nanieśłismy poprawki na projekt i tak oto mam fajną dziare a nie ksero z neta z którym chodzi pół Chełmna. Także tyle w temacie, więc życzę koledze Dawidowi trochę polotu i wymyślenia swoich prac :) tylko błagam nie piszcie, że on tego nie robi bo moja kolezanka jest tego chodzącym przykładem.... w sumie to nie jedna a 3 :) jak kto woli, być oryginalnym czy słabą kopią, pozdr
      • Gość: stary Re: tatuaż IP: *.146.130.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.17, 23:06
        Tatuaż na facecie -
        • Gość: ese Re: tatuaż IP: *.static.ip.netia.com.pl 06.09.17, 14:23
          Bardzo dobrze powiedziane. :)
          • Gość: Qwerty Re: tatuaż IP: *.play-internet.pl 07.09.17, 08:26
            Chyba Ese też za inteligentny nie jest ;-)
        • Gość: Qwerty Re: tatuaż IP: *.play-internet.pl 07.09.17, 08:24
          Masz jakieś chore myślenie a Twoja inteligencja sięga inteligencji pierwotniaka :-D co ma do licha tatuaż z higieną osobistą, albo z kryminałem :-D haha przecież nikt tu nie pisze o wzorach jakie robi się w pierdlu. Jak kiedyś Twoje dziecko zrobi sobie tatuaż też tak na to spojrzysz? Jesteś tak inteligentny, że szkoda mi jest Tobie coś tłumaczyć bo i tak myślę, że do Twojego "mózgu" dotrze tylko góra 2% tego co napisałam. Pozdrawiam i polecam dobrą poradnie specjalistyczna na rozpoczęcie leczenia
          • Gość: Haha Re: tatuaż IP: *.play-internet.pl 07.09.17, 09:30
            Janusze tatuują juz swoje brajanki i jessici , masakra . A swierzaka juz masz ?
            • Gość: qwerty Re: tatuaż IP: *.dynamic.mm.pl 07.09.17, 14:04
              no i tym "swierzakiem" potwierdziłes swoją inteligencję Brajanku :) na przyszłość SWIEŻAK :) wybacz ale popłakałam się ze śmiechu :D a czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną, czyli jednak pierwotniak :) :) :) proszę nie ośmieszaj się wiecej...
          • Gość: Ork Re: tatuaż IP: *.opera-mini.net 07.09.17, 18:07
            A tobie w tej poradni jakos nie pomogli... prawie w kazdym poscie kilkakrotnie pojawia sie wyraz inteligencja pierwotniak itd. Cos mi swita ze sama nie masz zbyt wysokiego IQ ale innym skwapliwie to wypominasz
            • Gość: Qwerty Re: tatuaż IP: *.dynamic.mm.pl 08.09.17, 15:40
              Szczerze brak mi słów... skoro ktoś piszę takie rzeczy publicznie to powinien brać za nie odpowiedzialność. Ktoś zakłada wątek na temat tatuażu a Wy kryrykujecie osoby posiadające tatuaż. Brawo to jest za to ta Wasza inteligencja, a mój poziom inteligencji jest całkiem niezły więc martwić się nie musisz, dlatego kończę tą "pustą" rozmowę bo ktoś musi być mądrzejszy ;-)
              • Gość: ese Re: tatuaż IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.09.17, 13:56
                To się nazywa demokracja. Każdy mówi co chce, wolność słowa.
      • tendawid1 Re: tatuaż 11.09.17, 20:36
        Dziękuję za uwagi :) będę starał się poprawić jak najszybciej ;) czytam pani post i nie mogę się zgodzić z niektórymi faktami :/ zauważyłem że zna mnie pani nie od dziś i w ten sposób ma pani przyzwolenie na pisanie nie prawdy.
    • malutka312 Re: tatuaż 13.09.17, 11:51
      Strychal z Unislawia. poszukaj na fb.
    • Gość: Normalny Re: tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.17, 12:17
      a po co wypisywać imiona dzieci? Masz sklerozę i obawiasz się, że zapomnisz jakie mają imiona? :) Moim zdaniem tatuaż świadczy przede wszystkim o kompleksach i przez posiadanie tatuażu osoba chce się dowartościować. Tak jakby czegoś jej brakowało. Nie jest zadowolona ze swojego wyglądu. Nie ma co ukrywać, że 90% tatuażu to kicz a jakieś pojedyncze to "dzieła sztuki". Teraz tatuaż to już nic oryginalnego. Na ogół przeciętny Wiesiek i Janusz go ma. Krótko mówiąc ja w ten sposób od razu rozpoznaję z kim mam do czynienia :) Że to zwykle prosta, zakompleksiona osoba która z dziarą myśli że jest teraz modna i dowartościowana ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka