Gość: garaż IP: *.play-internet.pl 14.12.17, 11:45 Sprzedam garaż blaszany z lokalizacją na ul. Polnej, za LIDL-em. Cena 3.600 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zainteresowana Re: garaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.17, 18:36 Garaż gdzieś z tyłu czy bliżej wjazdu jest lokalizacja Kiedyś tam wynajmowałamzaraz z przodu po prawej stronie chyba czwarty albo trzeci - teraz zainteresowana kupnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimorodek Re: garaż IP: *.dynamic.mm.pl 21.12.17, 20:37 Czy w garażu jest prąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimorodek Re: garaż IP: *.dynamic.mm.pl 23.12.17, 18:25 Jasne i salon masażu. Pytanie kierowałem do autora/autorki wątku. Można prosić jakieś namiary/kontakt? Wiem że na tym forum podawanie jakichś danych jest kłopotliwe, ale może jakiś telefon na kartę jednorazowo. Ewentualnie jakiś mail? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garrr Re: garaż IP: *.play-internet.pl 24.12.17, 00:39 Kolego sprzedajesz ten garaż czy to jakiś blef? Jeśli tak to wiem dokładnie który to jest. Namiar na mnie. brzeczyszczykiewicz60@mail.ru Na pewno go kupie,bo jak dla mnie jest odpowiedni. Czekam na wiadomość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący Re: garaż IP: *.dynamic.mm.pl 27.12.17, 21:10 Czy oferta jest aktualna? Proszę o jakieś dane do kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś